HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 pro 2024, 06:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 249 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koliko bi rat još potrajao
PostPostano: 08 pro 2020, 11:44 

U Prijedoru su se Bosnjaci borili za Srbe, pa onda kad im vise nijesu trebali, Srbi ih potamanise.I mi nista pametniji, u hrvatskim naseljima u Banja Luci (mene su u po Nove Varosi zvali ustasom i glupacom) nitko nije skuzio sto se sprema dok nijesu pukli Katedralu Petricevac. E onda, eto.Lijepo sam rekla sa kim se druzite

Vrh

PostPostano: 09 pro 2020, 20:02 

rat bi potrajao jos sto godina. Srbi imaju snage, mi imamo muda. I hajde, ceracemo se jos.Pogotovu oko Banja Luke

Vrh

PostPostano: 09 pro 2020, 21:51 

Hahaha ja bolesnika o čemu raspravljaju

Vrh

Naslov: Re: Kozara kao moguća bojišnica
PostPostano: 10 pro 2020, 03:11 

Sokolić je napisao/la:
Evo i Kozare kao moguće bojišnice 1995. godine. Na prostoru je Grada Prijedora, u kojem ima naselja s muslimanskom i hrvatskom većinom. U susjednoj općini Sanskom Mostu uz granicu s Prijedorom ima hrvatskih naselja, te i muslimana. Na istoku je Grad Banja Luka, na čijem su sjeveru bila većinski hrvatska naselja. Zbog toga je područje Kozare kao najveće uzvisine bila moguća bojišnica 1995. godine.

https://www.dinarskogorje.com/kozara.html

Hrvatske enklave oko Banja Luke su:

Ljubija-bivša općina na zapadu Prijedora i sjeverozapadu Sanskog Mosta. Tamo je Briševo, mjesto gdje su Srbi pobili gomilu Hrvata.
I Šurkovac, selo di je poznati svećenik, poznato po čudima.
Sama Ljubija je muslimansko selo, ali sela oko nje su hrvatska.

Sasina, selo na rubu Sanskog Mosta i Banja Luke.

Ivanjska na sjeveru bl

Kotor Varoš istočno od bl

I jedno selo kod Gradiške....

Da su muslimani propustili HV kako je dogovoreno, mi bi zauzeli Prijedor i popeli se na Kozaru.
Vjerojatno bi nakon toga istjerali srbe iz pounja i izbili na Vrbas...

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 03:55 

@Ceha možeš mislit kako bi se akcija zaposjedanja Kozare zvala. :zubati

Srbi bi dobili PTSP po drugi put. U 50 godina.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 04:15 

Lukrecija76 je napisao/la:
U Prijedoru su se Bosnjaci borili za Srbe, pa onda kad im vise nijesu trebali, Srbi ih potamanise.I mi nista pametniji, u hrvatskim naseljima u Banja Luci (mene su u po Nove Varosi zvali ustasom i glupacom) nitko nije skuzio sto se sprema dok nijesu pukli Katedralu Petricevac. E onda, eto.Lijepo sam rekla sa kim se druzite

Čuo sam za ovo, za muslimane iz Prijedora, Prnjavora, Banja Luke, Kozarca i ostalih mjesta da su sudjelovali u napadima JNA, pobunjenih Srba i srpskih dobrovoljaca na gradove u Hrvatskoj. Mislili ako se pridruže Banjolučkom korpusu da se bore za nekakvu Jugoslaviju da će se umiliti Srbima. Navodno je bilo i dosta muslimanskih dobrovoljaca uz JNA. Napadali su Pakrac, Lipik i dr.

Postoje brojni video zapisi na yt iz Zapadne Slavonije na kojima muslimani iz Prijedora i Kozarca ponosno statiraju pred srpskim kamerama u okolici Okucana, Pakraca, Lipika u SMB odorama.

Ima nešto ovdje na tu temu
https://library.fes.de/pdf-files/bueros ... /12974.pdf

Adis Hukanović: Između sjećanja, poricanja i zaborava: Tri studije slučaja o kulturi sjećanja u BiH 20 godina nakon rata Naslov studije: Događaji, narativi i interpretacija narativa 1992. godine: Slučaj Prijedora, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) , Sarajevo, 2015.

"Od građana Prijedora, u redovima JNA, na ratištu u Hrvatskoj, učestvovali su pretežno građani srpske nacionalnosti, no bilo je i pripadnika muslimana."

Negdje nađoh i da je u emisiji gdje je gostovao Prkačin u Banjoj Luci i spomenuo je neku muslimansku jedinicu Meša Selimović iz Sijekovca koja se borila na strani Srba 1992 u Posavini.Čak joj zapovjednik musliman oficir JNA bio u studiju. Naš Hrvat zarobljen u Kostajnici kaže da ih je na Manjači najviše tuka neki Fikret.

Vrh

Naslov: Čemernica, između Bočca i Kotor Varoša
PostPostano: 10 pro 2020, 05:26 

Ovdje bi letilo perje. Na području istočne "surle" na jugu Grada Banje Luke prostire se planina Čemernica. Bojišnica bi možda bila na njoj, ako ju već hrvatske snage nisu zauzele 1995. godine. Motiva za bitku Hrvatima ne bi nedostajalo.

Slike su s openstreetmap.org i commons.wikimedia.org https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... c_1991.png

Privitak/ci:
Opaska: Narodnosni zemljovid 1991. Na slici: narančasto - Hrvati, zeleno - Muslimani, plavo - Srbi, crveno - ostali. Narančasto na krajnjem zapadu su Hrvati u općini Prijedoru. Nastavlja se na jugu u općinu Sanski Most. Na istoku općine Sanskog Mosta su hrvatska naselja koja se nastavljadu u Grad Banju Luku. Veliko narančasto na siveru je u Gradu Banjoj Luci, dilon se nastavlja u općinu Bos. Gradišku na siveru i istočno u općinu Laktaše. Veliko narančasto na jugoistoku je općina Kotor Varoš. Narančasto na jugu je općina Jajce. Nastavlja se istočno u općinu Dobretiće, a zapadno u općinu Mrkonjić Grad.
Narod.zemljovid.Pr, SM, BL, KV 1991..jpg
Narod.zemljovid.Pr, SM, BL, KV 1991..jpg [ 35.13 KiB | Pogledano 1949 put/a. ]
smanjena-Bočac-Čemernica-Kotor Varoš-Screenshot_2020-12-10 OpenStreetMap.jpg
smanjena-Bočac-Čemernica-Kotor Varoš-Screenshot_2020-12-10 OpenStreetMap.jpg [ 204.67 KiB | Pogledano 1949 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 09:29 

weasel je napisao/la:

Povratak preko Une 95 ? :D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 12:07 

Sokolić je napisao/la:

Čuo sam za ovo, za muslimane iz Prijedora, Prnjavora, Banja Luke, Kozarca i ostalih mjesta da su sudjelovali u napadima JNA, pobunjenih Srba i srpskih dobrovoljaca na gradove u Hrvatskoj. Mislili ako se pridruže Banjolučkom korpusu da se bore za nekakvu Jugoslaviju da će se umiliti Srbima. Navodno je bilo i dosta muslimanskih dobrovoljaca uz JNA. Napadali su Pakrac, Lipik i dr.

Postoje brojni video zapisi na yt iz Zapadne Slavonije na kojima muslimani iz Prijedora i Kozarca ponosno statiraju pred srpskim kamerama u okolici Okucana, Pakraca, Lipika u SMB odorama.

Adis Hukanović: Između sjećanja, poricanja i zaborava: Tri studije slučaja o kulturi sjećanja u BiH 20 godina nakon rata Naslov studije: Događaji, narativi i interpretacija narativa 1992. godine: Slučaj Prijedora, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) , Sarajevo, 2015.

"Od građana Prijedora, u redovima JNA, na ratištu u Hrvatskoj, učestvovali su pretežno građani srpske nacionalnosti, no bilo je i pripadnika muslimana."

Negdje nađoh i da je u emisiji gdje je gostovao Prkačin u Banjoj Luci i spomenuo je neku muslimansku jedinicu Meša Selimović iz Sijekovca koja se borila na strani Srba 1992 u Posavini.Čak joj zapovjednik musliman oficir JNA bio u studiju. Naš Hrvat zarobljen u Kostajnici kaže da ih je na Manjači najviše tuka neki Fikret.

i tako je bilo. Probili su koridor sa Srbima, pola zarobljenih u Derventi ( tamo sam bila kuvala kave) koje su doveli u Okucane bili su Bosnjaci. I poslije su im Srbi zasluzeno jebali mater.Eto nam cvijeca nasega

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 12:13 

Graničar18 je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Povratak preko Une 95 ? :D

Zakačili se za tu Unu a HV vas je i prije i poslje toga tako nalemao da ste bježali u 6. brzini.

Što sa Južni potezom, što sa Maestralom? To zaboravljate? Niti jedna vojska ne može uvijek pobjeđivati.

Htio sam reći da bi se stanovnici Kozare i okolnog kraja strašno poplašili s obzirom da kad su zadnji put vidjeli Hrvatsku vojsku...

Vrh

PostPostano: 10 pro 2020, 19:16 

Oni su se osokolili kad su probili koridor i potamanili nas kod Dervente, to je bila kardinalna grjeska. To nismo trebali dopustiti nikad, jel ovo poslije nikoga nije briga. Jedino smo se sa Olujom dokazali i odljepili od te sramote. Trebalo se ici na Banja Luku. Sjeca li se netko Petriccevca kad su pukli katedralu i kriz je pao i ostao stojat uspravno? i nijesu muda imali da opetpuknu, to je tako stojalo i poslijee Daytona

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 06:36 

Oni su se osokolili kad su probili koridor i potamanili nas kod Dervente, to je bila kardinalna grjeska. To nismo trebali dopustiti nikad, jel ovo poslije nikoga nije briga. Jedino smo se sa Olujom dokazali i odljepili od te sramote. Trebalo se ici na Banja Luku. Sjeca li se netko Petriccevca kad su pukli katedralu i kriz je pao i ostao stojat uspravno? i nijesu muda imali da opetpuknu, to je tako stojalo i poslijee Daytona

Onda su nan pritili sankcijama. Čak i kad smo legitimno ušli s vojskon u BiH 1992. u Posavinu, jer su s druge strane Save granatirali Hrvatsku. Međunarodni gadovi sve su radili za Srbe. Hrvatskoj su pritili sankcijama. Iako su velikosrpske snage popljačkale, porušile i popalile trećinu Hrvatske, protirale sve nesrpsko, opet in svit nije uvea sankcije. Tek kad se je zakuhalo u BiH ali na muslimanima (bilo je i pri ratnih zbivanja u BiH, ali "to su Hrvati, tko ih j..e"), onda su SCG-u uveli sankcije.

Pada mi na pamet zamisao da su tribali Hrvati i Muslimani organizirat veliku povratničku kolonu ka Banjoj Luci iz pravca Bočca i Cazinske krajine. Vojska ide isprid a iza nje civili povratnici. Bi li se onda bilosvitske junačine usudile raketirati povratničku kolonu, kolonu civila? Ovo je za posebnu temu. No, čak i da je ovakva akcija uspila i da su se Hrvati i Muslimani vratili u svoja mista i veće gradove poput Banje Luke, ostaje problem pristranosti ušljive međunarodne zajednice. Tko kaže da ne bi posli 3-4 godine niki Westendorp ka u Drvaru dovea SFOR, na silu istira Hrvate (i Muslimane?) i u te kuće smistia Srbe, ovaj put one koji su izbigli "jer nimadu kamo", a Hrvatima "eno vam Hrvatska".

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 20:52 

Komšinice (u Rosuljama sam rodjen i odrastao) samo da se nadovežem na Vaše pisanje. Katedrala je srušena posle Bljeska, nisu je srušili Srbi iz R. Srpske već ovi iz krajine, izbjegli iz Slavonije. Srušena je ta na Petrićevcu a ona u centru je čitav rat ostala netaknuta i hvala Bogu na tome. A dzamije su do 93-e sve srušene, čak i Ferhadija koja je isto u centru grada.
Lijep pozdrav Vama i ostalim članovima foruma

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 21:10 

АлександарБЛ je napisao/la:

Komšinice (u Rosuljama sam rodjen i odrastao) samo da se nadovežem na Vaše pisanje. Katedrala je srušena posle Bljeska, nisu je srušili Srbi iz R. Srpske već ovi iz krajine, izbjegli iz Slavonije. Srušena je ta na Petrićevcu a ona u centru je čitav rat ostala netaknuta i hvala Bogu na tome. A dzamije su do 93-e sve srušene, čak i Ferhadija koja je isto u centru grada.

Nisam znao da su Slavonci srušili.

Na Petrićevcu nije katedrala nego samostanska crkva, pojam katedrala se ne definira veličinom crkve, nego funkcijom kao biskupskog sjedišta.

Najveća šteta je što nije bilo novca za obnovu originalnog zdanja, pa je napravljeno to moderno ruglo

slika

slika

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 21:34 

Čisto sumnjam da su Srbi iz Slavonije srušili samostan na Petrićevcu,al ako ti rođeni Banjalučanin tako kažeš ok.
No međutim kad si već tako precizan,jesu li Srbi iz Slavonije istjerali Hrvate iz BL 92. i ostatak 95.poslje operacije bljesak,ili su to ipak napravili Srbi iz RS ?

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 23:21 

Čisto sumnjam da su Srbi iz Slavonije srušili samostan na Petrićevcu,al ako ti rođeni Banjalučanin tako kažeš ok.
No međutim kad si već tako precizan,jesu li Srbi iz Slavonije istjerali Hrvate iz BL 92. i ostatak 95.poslje operacije bljesak,ili su to ipak napravili Srbi iz RS ?

Nisam katolik, pa sam zato napisao katedrala, izvinjavam se zbog greške. Hrvate iz BL jesu protjerali Srbi iz R.Srpske, ja bi volio da mogu reći suprotno ali ne mogu. Samostan je srušen 07.05.1995 a Bljesak je bio 6 dana ranije. Taj samostan je stojao čitav rat kao i katolička crkva u centru, srušen je tada kao "osveta" Hrvatima za Bljesak. Od oficira VRS smo čuli da su to Slavonci odradili. Ja ih svojim očima nisam vidjeo ali logika mi kaže da jesu. Do 93-e su sve dzamije u BL srušene, da smo planirali rušiti i samostane imali smo 3 godine rata prije Bljeska za to. Ne pravim se svetac, svjestan sam da su mnoge loše stvari učinjene od strane mog naroda i u ime mog naroda samo ne volim kad nam se "dodaje". Kao što nisu istog razmišljanja Hrvat iz Zagreba, Rijeke i Hercegovine tako nisu istog mišljenja ni Srbin iz Knina, Banja Luke i Beograda. Mi smo više muslimane doživljavali kao neprijatelje nego Hrvate. Ne kažem da smo bili puni ljubavi za Hrvate ali većina se nije bunila kad se Srednja Bosna evakuisala preko naše teritorije a iz pravca Hrvatske ulazila pomoć za enklave koje su se branile od mudzahedina.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 23:45 

Sokolić je napisao/la:

i tako je bilo. Probili su koridor sa Srbima, pola zarobljenih u Derventi ( tamo sam bila kuvala kave) koje su doveli u Okucane bili su Bosnjaci. I poslije su im Srbi zasluzeno jebali mater.Eto nam cvijeca nasega

Kome ste kuhali kave, i da li ste dobili braniteljsku mirovinu?

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 11 pro 2020, 23:48 

Taj samostan je stojao čitav rat kao i katolička crkva u centru, srušen je tada kao "osveta" Hrvatima za Bljesak. Od oficira VRS smo čuli da su to Slavonci odradili. Ja ih svojim očima nisam vidjeo ali logika mi kaže da jesu. Do 93-e su sve dzamije u BL srušene, da smo planirali rušiti i samostane imali smo 3 godine rata prije Bljeska za to. Ne pravim se svetac, svjestan sam da su mnoge loše stvari učinjene od strane mog naroda i u ime mog naroda samo ne volim kad nam se "dodaje".

Od oficira VRS ste čuli da su to Srbi iz Slavonije odradili.
Ok. Što nije neko upito oficire VRS čim su to Srbi iz Slavonije napravili ? Pošto su pripadnici SVK poslje povlačenja iz zapadne Slavonije 95.predali oružje VRS,i nisam siguran da su mogli golim rukama srušit samostan ?! Veliš ne voliš kad vam se dodaje ono što kao niste vi napravili,al zato nemaš nikakav problem dodavat Srbima iz Krajine za nešto što ne vijerujem da su oni napravili ?
Ispada da su samo zli Srbi iz Krajine rušili,pljačkali,i radili zločine,a svi drugi iz ex YU držali buket ruža u ruci.
PS samo da ti dam do znanja da ne bude zabune,ja sam Srbin iz Krajine. Nije lijepo drugima "dodavat" !

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 00:20 

Pitanje za Srbe, što je bilo sa vojnicima i zapovjedništvo SVK nakon Oluje? Jesu svi utekli u Srbiju i svijet ili ste ih vi iz Bosne apsorbirali u VRS?

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 00:31 

Taj samostan je stojao čitav rat kao i katolička crkva u centru, srušen je tada kao "osveta" Hrvatima za Bljesak. Od oficira VRS smo čuli da su to Slavonci odradili. Ja ih svojim očima nisam vidjeo ali logika mi kaže da jesu. Do 93-e su sve dzamije u BL srušene, da smo planirali rušiti i samostane imali smo 3 godine rata prije Bljeska za to. Ne pravim se svetac, svjestan sam da su mnoge loše stvari učinjene od strane mog naroda i u ime mog naroda samo ne volim kad nam se "dodaje".

Od oficira VRS ste čuli da su to Srbi iz Slavonije odradili.
Ok. Što nije neko upito oficire VRS čim su to Srbi iz Slavonije napravili ? Pošto su pripadnici SVK poslje povlačenja iz zapadne Slavonije 95.predali oružje VRS,i nisam siguran da su mogli golim rukama srušit samostan ?! Veliš ne voliš kad vam se dodaje ono što kao niste vi napravili,al zato nemaš nikakav problem dodavat Srbima iz Krajine za nešto što ne vijerujem da su oni napravili ?
Ispada da su samo zli Srbi iz Krajine rušili,pljačkali,i radili zločine,a svi drugi iz ex YU držali buket ruža u ruci.
PS samo da ti dam do znanja da ne bude zabune,ja sam Srbin iz Krajine. Nije lijepo drugima "dodavat" !

Nemoj da izvrćeš moje riječi, nisam tako napisao, nema zlih naroda i dobrih naroda. Što se dodavanja tiče, dovoljno je za vas iz Knina reći da ste Bihać održavali u životu 3 godine, prodavali ste im oružje, municiju i hranu, ne treba vama više ništa ni dodati ni oduzeti. Srbine iz krajine, mi da smo htjeli rušiti taj samostan, srušili bi ga dosta prije 95-e kao što smo dzamije porušili. Ima još toga za pričati šta su pojedinci iz Slavonije radili u tom istom naselju kad su došli. Napisao sam to što sam napisao i stojim iza toga, nije mi bila namjera da ocrnim čitav narod već da pojasnim nešto ružno a urađeno od strane pripadnika mog i tvog naroda. Ako imaš još šta reći, piši u privatne poruke da ne zatrpavamo temu

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 00:34 

weasel je napisao/la:
Pitanje za Srbe, što je bilo sa vojnicima i zapovjedništvo SVK nakon Oluje? Jesu svi utekli u Srbiju i svijet ili ste ih vi iz Bosne apsorbirali u VRS?

Veći dio otišao, nešto je i ostalo uz VRS. Neke su nasilno mobilisali po Srbiji i vraćali u istočnu Slavoniju. Tehniku su ostavili samo što je nama falilo ljudstva a ne oruzja i oruđa.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 00:49 

weasel je napisao/la:

Veći dio otišao, nešto je i ostalo uz VRS. Neke su nasilno mobilisali po Srbiji i vraćali u istočnu Slavoniju. Tehniku su ostavili samo što je nama falilo ljudstva a ne oruzja i oruđa.

Čekaj, vaši su pustili da se čitavo ljudstvo tek tako razbježi? Dobro ste vi i prošli...

Nisam toliko upoznat ratu iz vaše perspektive ali sam pretpostavljao da kad bi mi oslobodili neka područja u RH da bi vaši prešli na Bosansku stranu i nastavili dalje ratovati tamo...

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 01:00 

Nemoj da izvrćeš moje riječi, nisam tako napisao, nema zlih naroda i dobrih naroda. Što se dodavanja tiče, dovoljno je za vas iz Knina reći da ste Bihać održavali u životu 3 godine, prodavali ste im oružje, municiju i hranu, ne treba vama više ništa ni dodati ni oduzeti. Srbine iz krajine, mi da smo htjeli rušiti taj samostan, srušili bi ga dosta prije 95-e kao što smo dzamije porušili. Ima još toga za pričati šta su pojedinci iz Slavonije radili u tom istom naselju kad su došli. Napisao sam to što sam napisao i stojim iza toga, nije mi bila namjera da ocrnim čitav narod već da pojasnim nešto ružno a urađeno od strane pripadnika mog i tvog naroda. Ako imaš još šta reći, piši u privatne poruke da ne zatrpavamo temu

HV je zauzela Okučane 2.5.1995.,tog istog dana se SVK 18.zapadnoslavonski korpus povuko preko mosta u Gradišci u RS i predala svo naoružanje VRS.
Samostan na Petrićevcu srušen 7.5.1995. Dakle 5 dana poslje predaje oružja Srba iz Slavonije VRS. Objasni onda čim su Srbi iz Slavonije srušili samostan na Petrićevcu ? Golim rukama ?
I za Bihać isto lažeš. Nisu Srbi iz Krajine održavali muslimane u Bihaću na životu 3 godine,nego DB iz Srbije koji je rukovodio švercom oružja i prehrambenih stvari na "Šentilju" kod Kladuše. Prodavali su i babinima i alijinima.
A i vaši sds-ovci iz RS su švercali s kim su stigli. Prema tome počisti smeće prvo u svom dvorištu.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 01:05 

weasel je napisao/la:

Martić je bio u BL sve do 1997.kad je otišo u Srbiju. Jedan manji dio vojnika i civila je osto u RS,a veći u Srbiju.
Kompletno naoružanje SVK što je izvučeno iz Krajine je predano VRS,od toga 23 tenka M-84,1 orkan M-87,rakete zemlja-zemlja lune su izvukli iz Krajine u RS još prije oluje,i masu drugog naoružanja.
Kako danas pojedinci iz Srbije i RS seru o nama žao mi je što to sve nismo ostavili vama Hrvatima. Najiskrenije !

Vrh

PostPostano: 12 pro 2020, 01:09 

Bratoubilački internet rat se nažalost nastavlja na hrv općilištu.

Patrijarh Pavle: "budimo ljudi, i ako smo Srbi".

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 249 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: