|
|
Stranica: 4/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao. Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih. Kako zna jel joj se svidjao? Njegova procjena il mu ona rekla? Inace njima se nemoze vjerovat kad kazu da im se neko nesvidja.Jebote na sto promjera sam tako vidio"nebi ja za njega da je zadnji" pa zavrsi sa njim HAHAHAHA.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:10 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
BBC je napisao/la: Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao. Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih. I nije joj bilo prvi put. Isto je napravila već i u siječnju s nekim tipom s kojim je kratko bila, pa sa jednim drugim malo kasnije s kojim se viđala i malo nakon što je mene upoznala, do kraja veljače. Nijednom nije ništa naplatila. I što ako je na početku rekla da joj se nisam sviđao, jesi li dobio dojam staložene osobe koja se drži svojih riječi i nikad ne mijenja mišljenje ? Sad, ako je naplaćivala jako se zajebala sa mnom jer joj ja nisam plaćao nikakvu stanarinu (i danas je duguje), a u travnju kad je zagustilo nas je maltene u drugoj polovici ona hranila jer sam ja bio u svađi s majkom, bez posla i dekintiran. Imala je cijelo vrijeme vrlo malo hrane i sve trošila na marihuanu, ali u travnju je bome kupovala samo hranu. Jednostavno nema šanse da je bila prostitutka, jer joj je financijska konstrukcija bila premršava za novac koji se u Zg može dobiti za prostituciju. Teoretski moguće, ali u stvarnosti samo tvoje glupe teorije zavjere. A svakako se nije događalo jednom kad smo mi krenuli jer ne bi ni imala kad.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:11 |
|
|
lider30 je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao. Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih. Meni se isto ucinila kao parazit zena. Nista joj ne kupuj nekoliko mjeseci i ne daji joj ni lipe, pa ces dati ocjenu vezi. Samo za to treba hrabrosti. On je još s njom? Ma sve je to ***,s vezama nema srece.*** posal je to.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nije zgodna, izrezane ruke. Ne može naplaćivati kao Mamićeve prostitutke. 4 mjeseca stanarine si joj platio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:12 |
|
|
Evo saznacu ja jel naplacuje Mislim jel lipa? Imaš fb od nje?
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:18 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
BBC je napisao/la: Nije zgodna, izrezane ruke. Ne može naplaćivati kao Mamićeve prostitutke. 4 mjeseca stanarine si joj platio. Kakva sam joj 4 mjeseca stanarine platio? Kada? Jesi ti sasvim ishlapio? Ajde, popij malo vode i odi leći tamo u Osterreich, vidiš da se gubiš.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:21 |
|
|
Šta ja znam. Koliko je živjela kod tvoje mame. Toliko ona nije morala platiti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:23 |
|
|
Kakvih ovdje pacijenata ima, Niceboy je još i ok prošao
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:30 |
|
|
Šuti Markane, bitne stvari se ovdje moraju definirati.
Marihuana ne izaziva mentalne bolesti. I ženu se ne gleda kao Božicu jer svršiš dok te jaše. To je normalno.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Šuti Markane, bitne stvari se ovdje moraju definirati.
Marihuana ne izaziva mentalne bolesti. I ženu se ne gleda kao Božicu jer svršiš dok te jaše. To je normalno. Nevezano uz ovu priču, istina ili ne, to su ozbiljne stvari. Previše je omladine stradalo jer ih nije imao tko naučiti neke stvari o životu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 23:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Za gospodina Nice Boy,
Hvala što si s nama podijelio ovu priču, imaš osebujan stil pisanja. Nevjerojatno mi je bilo da sam ovo pročitao u jednom dahu, što je neuobičajeno jer mi misli odlutaju u 90% slučajeva.
Spomenut ću jednu stvar koju nitko drugi nije spomenuo. Dok sam čitao, hvatala me jeza i nelagoda zbog tvoje majke. Realno, ona je jedina neiskvarena i "nevina" osoba u cijeloj ovoj priči. Očekivao sam da će priča doživjeti eskalaciju gdje će ta D fizički napasti tvoju majku.
Zapamti, majka je jedna, neponovljiva. Ona ti je dala život, i kao što vidiš, bit će uz tebe do kraja bez obzira na svoje (a i tvoje) godine.
Mislim da si dovođenjem jedne jako oštećene, nestabilne osobe ugrozio fizičku sigurnost, pa možda i život vlastite majke. Sve ovo je moglo imati epilog iz najcrnje crne kronike. Pazi šta dovodiš majci u kuću.
Moj jedini zahtjev, ili savjet bi bio, da što god da se dogodi sa tom D, molim te da je držiš dalje od svoje mame.
Za ostalo, ljubav ne mora biti racionalna, omađijala te ta vještica. Mislio sam te pitati o njenom ocu, ali si se dotakao toga. Zanimalo me jesu li njeni problemi u glavi baš klinički, fiziološki neki imbalansi ili proizvod djetinjstva (da, aludiram na moguće zlostavljanje od strane oca).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:18 |
|
|
Jebote sad cete joj još secirat mozak!
Reci te momku sta da radi,koji bog ce to prokuzit sta je ona zapravo uglavu,kao da je i bitno.Ljudi se nemjenjaju tu nema spasa.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:19 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Lapo-lapo je napisao/la: K:M je napisao/la: Đavolice, treba ti papuča sa titulom, tko paravan, za okolinu, a vamo bi švrljala levo-desno. Bez opasnosti da te sankcionira šonja, ako bi te zatekao i "na gomili". KiMe krme, zar tako s drugaricom s foruma? Ti si zdrava, prava, mila mačkica, koja želi jakog i potentnog mačora. Alfa mužjaka, ne neke seka perse. To je pohvala, cena ti RASTE. Videćeš na koncu balade sreća, sreća, radost.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:22 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao. Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih. I nije joj bilo prvi put. Isto je napravila već i u siječnju s nekim tipom s kojim je kratko bila, pa sa jednim drugim malo kasnije s kojim se viđala i malo nakon što je mene upoznala, do kraja veljače. Nijednom nije ništa naplatila. I što ako je na početku rekla da joj se nisam sviđao, jesi li dobio dojam staložene osobe koja se drži svojih riječi i nikad ne mijenja mišljenje ? Sad, ako je naplaćivala jako se zajebala sa mnom jer joj ja nisam plaćao nikakvu stanarinu (i danas je duguje), a u travnju kad je zagustilo nas je maltene u drugoj polovici ona hranila jer sam ja bio u svađi s majkom, bez posla i dekintiran. Imala je cijelo vrijeme vrlo malo hrane i sve trošila na marihuanu, ali u travnju je bome kupovala samo hranu. Jednostavno nema šanse da je bila prostitutka, jer joj je financijska konstrukcija bila premršava za novac koji se u Zg može dobiti za prostituciju. Teoretski moguće, ali u stvarnosti samo tvoje glupe teorije zavjere. A svakako se nije događalo jednom kad smo mi krenuli jer ne bi ni imala kad. U Zg VLADA GLAD I BESPERSPEKTIVNOST..... Sve sam izravno saznao. Zato se i Zg prazni, a Animični dovodi puk trećeg sveta.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60014 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne postoji životna situacija koju MPT nije pokrio u svojim pjesmama pa tako ni ova nije ostala nepokrivena.
Sve ti se samo kaže.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60014 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Za gospodina Nice Boy,
Hvala što si s nama podijelio ovu priču, imaš osebujan stil pisanja. Nevjerojatno mi je bilo da sam ovo pročitao u jednom dahu, što je neuobičajeno jer mi misli odlutaju u 90% slučajeva.
Spomenut ću jednu stvar koju nitko drugi nije spomenuo. Dok sam čitao, hvatala me jeza i nelagoda zbog tvoje majke. Realno, ona je jedina neiskvarena i "nevina" osoba u cijeloj ovoj priči. Očekivao sam da će priča doživjeti eskalaciju gdje će ta D fizički napasti tvoju majku.
Zapamti, majka je jedna, neponovljiva. Ona ti je dala život, i kao što vidiš, bit će uz tebe do kraja bez obzira na svoje (a i tvoje) godine.
Mislim da si dovođenjem jedne jako oštećene, nestabilne osobe ugrozio fizičku sigurnost, pa možda i život vlastite majke. Sve ovo je moglo imati epilog iz najcrnje crne kronike. Pazi šta dovodiš majci u kuću.
Moj jedini zahtjev, ili savjet bi bio, da što god da se dogodi sa tom D, molim te da je držiš dalje od svoje mame.
Za ostalo, ljubav ne mora biti racionalna, omađijala te ta vještica. Mislio sam te pitati o njenom ocu, ali si se dotakao toga. Zanimalo me jesu li njeni problemi u glavi baš klinički, fiziološki neki imbalansi ili proizvod djetinjstva (da, aludiram na moguće zlostavljanje od strane oca). I mene je jeza primila kad sam vidio naziv pakao, mislio sam neka sječa, kad ono pakao mu jer je ovoj mama maznula mobitel. Dobro je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:35 |
|
|
K:M je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Puno ovisi o ljudskim izborima, talentima, genetskom i materijalnom nasljedstvu, mogućnostima, prirodnim darovima, sreći. Tako je i u Bg i u Zg i svakom gradu na svijetu. Ja sam imao nekih problema u životu, nemam STEM fakultet, sve ovisi. Njoj se nije moglo pomoći sa 200 ojra jer joj je samo dug oko stana bio negdje 4 puta veći, a da ne spominjem ove ovrhe što su dolazile. Sa 200 ojra bi si samo nakupovala brdo trave. Sad bih bio odlučan i rekao joj da nema toga i da izvoli vraćat dugove, ali tko će kontrolirat odraslu ženu od 29 god i da živi s tobom, može izaći i kupiti si trave. Ona je u mojoj kući mogla živjeti kao kraljica, nije plaćala režije, bila je sigurna od ovršitelja, majka nam je često kuhala, a potrošila je 3000 kn samo tamo na travu (i od kazeta i od majke što je dobila). To nije stvar standarda već izbora, ili ako ne izbora onda ovisnosti. Ako bi ona frajera koji bi financirao nju i njenu ovisnost onda nije bila svjesna da takvi traže mlade fertilne plavuše od 20 god, a ne čudakinje ovisnice alternativke od 29 sa izrezanim tijelom i da nemaju ni razumijevanja ni strpljenja za nekoga kao D. Mladi su svugdje na Zapadu sve vise veliki degenerici, ali ja se smatram drugacijim, vise emotivcem sa narusenim zivcima, inace sam recimo politicki dosta desno (ali prava desnica ne ova hrvatska varijanta) i antifeminist. Vise sam zrtva degeneracije no njen dio. I ne postoji nikakva RSK odavno 200 ojra je samo duda, ti u 30+ god ako nemaš bar 10.000 e šteka + minimala golf v 2005 onda si TOTALNI LUZER. Za tebe magistra povjesti. Ovde oko mene u Nišu momci čine čuda. Nekako si mi slab, mlak, mlitav, nikakav sa duhom, tko arni valjak da te zgazio. Dala ti neka narkomana onu stvar i par džointa, a ti se SKROZ RAZNIZAO I RASPEZIO. Potraži stručnu pomoć, brineš me, a dobar si dečko. Svako dobro i brz oporavak. Demonizirana i sotonizirana osoba ti uvalila DEMONA. Idi i na egzorcizam, ti energetski vampiri su opasni. Grobi, evo odgovora, nisi čitao, a ni Nice boy Zg. Bježi dečko od disfunkcionalnih obitelji, luđakinje i UBOGE SIROTINJE, tko đavo od križa, NE mješaj se u Božja posla.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 00:57 |
|
|
Dobra ova MPT. I ja je se sjetio nedavno kad sam bio unhapy :( Nisa je cuo prije toga preko deset godina.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 01:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Šta ja znam. Koliko je živjela kod tvoje mame. Toliko ona nije morala platiti. I to je isto kao da sam joj platio 4 mjeseca stanarine? De ajde. Ministry of Sound je napisao/la: Za gospodina Nice Boy,
Za ostalo, ljubav ne mora biti racionalna, omađijala te ta vještica. Mislio sam te pitati o njenom ocu, ali si se dotakao toga. Zanimalo me jesu li njeni problemi u glavi baš klinički, fiziološki neki imbalansi ili proizvod djetinjstva (da, aludiram na moguće zlostavljanje od strane oca). Ne bih se sasvim složio. Ponovit ću napisano na prvoj stranici. Moja je majka napravila užasnu stvar kad je iskoristila mijenjanje brave "zbog potresa" (koje vjerojatno nije bilo ni potrebno, ali je ona mislila da treba, svatko je udaren na svoj način) da meni, svom sinu, i ženi koju nikad nije ni vidjela, najviše zbog te iste žene, uskrati ulazak u vlastitu kuću čisto jer eto nije radio mjesec i pol i družio se sa ženom koja puši travu. D. je znala pokazivati i ljudske osjećaje, jednom se kasnije u našoj kući prisjećala tog dana i zaplakala sjećajući se koliko sam zbunjen i šokiran tada bio dok smo se vraćali u njen stan. Ona je tada bila spremna da ostane na ulicama Zg beskućnik kao i ja. Iako se mogla vratiti u svoj grad majci rekla joj je da ostaje dok god ja nemam kamo, i to joj nikad neću zaboraviti u pozitivnom smislu. Čak mi je puno puta kasnije kad sam branio majku spočitavala taj događaj iako se poslije moja majka prema njoj ponašala sasvim korektno i čak ju nije ni izbacila zbog trave. No D. jednostavno teško zaboravlja drugima stvari koje lako oprašta sebi. Lako je sad reći da je moja majka već znala kakva će biti D., ali to veze nema sa stvarnošću i takve je stvari nemoguće predvidjeti. Ako je znala što ju je zvala k sebi idući dan? Ljudski su odnosi nevjerojatno kompleksni i dok D. je govorila i činila čudovišne stvari ništa nije crno-bijelo osim u losim filmovima/serijama/romanima. Ljudi su emocionalna bica i svi rade greške. Nevinih u ovoj prici osim eventualno D.-ine majke nema, ali i ona se sad pokazuje dosta bešćutnom. Moja je majka bila okrutno postupila i jedina čista u priči bila je D.-ina majka, do sada, kada postupa krkanskim metodama i misli da je najpametnija na svijetu. Oko njenog oca, on je sigurno nije seksualno zlostavljao, to znam, ali je bio težak i samoživ kao i ona. Oko geneze njenih problema, tko će ga znati. Pričala mi je da je bila već "razmažena" kao i beba, vikala dok ne bi dobila što želi i da se nije puno promijenilo. Ne znam puno o njenim danima prije 12-te god, ali poslije.... D., koju je kad je imala 12 god s jednom tadašnjom prijateljicom pretukla jedna ekipa od 17-18 oko neke gluposti (ruganje mobitelu u autobusu) tako brutalno da je cijela stvar došla do suda i tamo se godinama vukla. U toj dobi se u tom malom gradiću počela oblačit kao black metalka, što je uzrokovalo da joj na cesti dovikuju i stariji ljudi. U prvom srednje se povezala s isto jednom darkericom iz razreda, koja se te školske godine ubila, za što je cijela škola, i učenici i profesori, okrivila uvijek u crno odjevenu D. kojoj su ruke od rezanja bile toliko masakrirane da su stalno bile u zavojima, jedan rez koji je napravila je maltene bio do kosti i dan danas se vidi. Naravno da ona nije s tim imala veze, ali odmah joj je nametnuta stigma. A još da ne spominjem opet da joj je otac dugo bio u bijegu, pa zatvoru, da bi je pretukao kad bi napravila neko sranje, ili ovo o pokušajima samoubojstva i zatvaranju na psihijatriju za maloljetnike. Poanta je da ljudi kao D. i ja žive u jednoj drugoj stvarnosti, neke druge živote u odnosu na "normieje". Ja sam možda više prilagođen utoliko što imam znanstveniji um, znam da Sumerani nisu bili bogovi, da ne postoje Annunakiji i da ne možeš vidjeti demone i čudovišta oko sebe ako nisi bolestan, da. Ali je to "uzvraćeno" time da imam čak i više nivoe depresije i anksioznosti od D. da sam prema njoj dosta uštogljen jer je ona stvarno luda, te da više patim za nekom ljubavi od nje, koja ima vrlo snažne šizoidne crte i vjerojatno me je nakon ovoga stvarno i prekrižila. Meni D. nije bila samo prva koja mi je dala pičke nakon x vremena nego smo stvarno imali jednu povezanost dviju "nakaza".
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 01:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Šuti Markane, bitne stvari se ovdje moraju definirati.
Marihuana ne izaziva mentalne bolesti. I ženu se ne gleda kao Božicu jer svršiš dok te jaše. To je normalno. Nisam ni tvrdio da ih izaziva. Čitaj gore o mogućim uzrocima geneze.... Inače, ona je još dok je imala 17-18 bila godinu i pol ovisnica o Akinetonu (neki supstitut za heroin, ne razumijem se u to) kojeg je isto pred nosom majke kupovala. Zapravo ne znam ni zna li joj to majka do dan danas, nisam spomenuo u pismu njoj. Travu je više počela nakon 2017., ali uzimali smo mi kad nije bilo toga i tramadole i oksazepame i svašta (samo se tada ne bi seksali), samo da budemo što nakrkaniji i ubijemo anksioznost koju smo oboje stalno osjećali. Ovo za božicu pa nije se sve završilo te večeri...
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 01:44 |
|
|
Siva eminencija je napisao/la: lider30 je napisao/la: Meni se isto ucinila kao parazit zena.
Nista joj ne kupuj nekoliko mjeseci i ne daji joj ni lipe, pa ces dati ocjenu vezi. Samo za to treba hrabrosti.
On je još s njom? Ma sve je to ***,s vezama nema srece.*** posal je to. Da ste pozornije čitali vidjeli bi da sad očito nismo skupa i da nismo ni u kontaktu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 02:01 |
|
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Koliko ima bjede u tom Zg. Ljudi po ćumezima i ovrhama, praznih tanjura, gdje je i topla juha sa knedlama LUXUZ.
Žive po zemunicama pod najam ili sa mamom u 35 g.
Što je EU i zapad načinio od hrv omladine. Nezrele osobe, luzere i društvene pušioničare.
Pazi stolni grad na 20 km od Slovenije i sa putovnicom.
Ti reče da si magistar, a vamo kažeš da joj ne možeš pomoći ni sa 200 ojra. Pa kakav je to u Vas standard, cijene, plaće.
PRESTRAŠNO, Horor je tek po Lici, Zagorje, Slavoniji. RSK.
Razmisliću da li doseliti. Prvo ću 3 mjeseca probno. Zagreb je tu još normalan, a gdje ste vi sa svim onim serijama i grozotama koje idu live na tv. Mi smo mala maca za vas. Najbolje ti Kime ostani doma u domovini tj. otađbini, morao bi se pohrvatiti i ti i svoji da bi imali normalan život. Ako nisi spreman da ti unuci nose hrvatske dresove i viču u boj u boj bolje se ne seli... Iz ovih tužnih, sumornih i depresivni životnih priča, shebanih obitelji vidiš sav očaj, tugu, čemer i jad stolnog. Još ga Bog prodrmao, pa ćumezi dodatno se urušili. Savet za sve, uživajte u životu sa ljudima koji nisu u *** do guše. Ne sjebavajte vašu sreću i sudbu u preodgoju delikvenata i asocijalaca. Nađite normalnu osobu i pun gas, volite se ljudi. Lasice, daj mi tel fratra da se pokatoličim ali sertificiranog. Da li da se skopčam sa SPC i Pupijem i nađem si Srpkinju iz rsk. Ida slavimo derneke i srbujemo ili da odem u stožer HDZ a i Plenki mi da neku funkciju da obnašam i oženim domoljubnu Hrv. Što mi je PROPULZIVNIJE I PROFITABILNIJE? Dvoumim se kojim putem poći? Mogu i dr kolege savet dati.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 02:04 |
|
|
Najmanje jedan psiholog i psihijatar bi za dotične trebalo da se uključe u ovu priču. Dok nije nastala još veća šteta i posljedice. Dakle stručna pomoć. Bez zajebancije.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 02:05 |
|
|
KiM, pretjeruješ. Hrvatska nikad nije bila uspješna kao početkom 2020. do ove korona krize. Netko kao D. je tada bio gladan zbog svojih izbora (ili bolesti, svejedno). Sad je situacija puno gadnija.
Ja uopće ne znam zašto ti želiš iz Srbije, koliko shvaćam si imućan, imaš neke mjenjačnice?
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 18 pro 2020, 02:06 |
|
|
novem je napisao/la: Najmanje jedan psiholog i psihijatar bi za dotične trebalo da se uključe u ovu priču. Dok nije nastala još veća šteta i posljedice. Dakle stručna pomoć. Bez zajebancije. Za nju u gradu od 4000 ljudi or so s majkom koja se tome protivi? Da, sigurno će dobiti vrhunsku pomoć kao da masno plaća Židovu u NY po satu da je sluša i analizira.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|