|
|
Stranica: 20/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 02 srp 2021, 10:16 |
|
|
Neprocjenjivo mi je kako se takvi pozivaju na zakon kad to njima odgovara.
_________________ sotto l'ombra di un bel fiore
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 02 srp 2021, 10:40 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Pošto sam rekao da ne mogu ovdje još neko vrijeme pisati ne mogu se ni braniti od onakvih gluposti kao ovo gore. Kad dođe vrijeme za to onda ću moći reći išta. Prijavljen post, molim vas da maknete ovu kreaturu i da odgmiže natrag na forum hr.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 02 srp 2021, 19:10 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Pošto sam rekao da ne mogu ovdje još neko vrijeme pisati ne mogu se ni braniti od onakvih gluposti kao ovo gore. Kad dođe vrijeme za to onda ću moći reći išta. Prijavljen post, molim vas da maknete ovu kreaturu i da odgmiže natrag na forum hr. Sve će biti okej. Samo pazi da ti ne ispadne sapun.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 02 srp 2021, 19:26 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
edit - vidjeti pritužbe moderaciji i poslan PM modu koji zna situaciju. Neka Petunija razmisli i o PM-u koji sam joj, s najboljom namjerom, poslao.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 15:13 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: edit - vidjeti pritužbe moderaciji i poslan PM modu koji zna situaciju. Neka Petunija razmisli i o PM-u koji sam joj, s najboljom namjerom, poslao. Razmislila sam. Kliknula trokutić i u obrazloženje napisala "gnjavator". Sam si me pozvao ovamo. A ekipa mi se sviđa. Gdje je Grobi, kad će ti ćevapi?
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 15:54 |
|
|
Lijepi dečko... možeš biti miran. Ne zanima me ta lujka. Zanimaš me ti. Čudno mi je nešto kod tebe. Židov, a rasist. Baš zanimljivo. Rado bih te proučavala ovako iz daljine, ako nemaš ništa protiv. Neću dirati. Samo gledati.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 15:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Židov a rasist. Imamo li novog Mladena Schwartza?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 16:03 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Židov a rasist. Imamo li novog Mladena Schwartza? Daaaa!!!! Znala sam da njegov duh još uvijek živi, znala sam.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 16:40 |
|
|
Ćifut, jbg. Samo oni tako pišu.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:10 |
|
|
Ovi postovi Petunije su za ban. Ja sam joj to poslao na drugom forumu na PM, nisu za javno objavljivanje. Prijavljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:13 |
|
|
Prijavljeni su ti i PP-ovi na drugom forumu. Neću *** u svoj inboks, kapiš?
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:17 |
|
|
To je stvar tog foruma, a ovo ovog. Sve sto sam ti rekao je istina, osim sto nisam rekao da to mozes objavljivati igdje. Sama si dosla ovdje i pricala o sapunu/zakonu, ja ti povjerljivo rekao kako stvari zapravo stoje. Povjerljivo, ne da to stavljas okolo.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:27 |
|
|
Ne, da je između tebe i mene zadržala bi to na PM-u koji sam ti poslao. Ovdje se radi o tome da si ti dogmizala sa foruma hr i zbog prijave neke propalice i luđakinje mene počela optuživati da sam kriminalac. Kad sam ti rekao kako stoji ta prijava i kakva ju je osoba podnijela, tj kako ona stoji u tom pogledu (a to je bilo bolje reći privatno) si poludjela i sve stavila javno.
Sad još i vrijeđaš ("glodavče") i prijetiš ("nakon što ti otkinem glupu glavu"), pa je i to prijavljeno.
Pa dajte dovedite ovaj forum u normalu. Ovo su ozbiljne stvari i bave se ozbiljnim problemima. Ako sam rekao da ne želim o ovome zasad pisati maknite ovakve ljude koji dolaze i pišu gadosti.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:29 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ne, da je između tebe i mene zadržala bi to na PM-u koji sam ti poslao. Ovdje se radi o tome da si ti dogmizala... Tu sam te prestala čitat. Ako bi ikoga trpala u logore, to su nepismenjakovići.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:32 |
|
|
O bože pa ni značenje neke riječi ne znaš. Završila fakultet? Ajme.... Uguglaj si riječ, koristi se višekratno u npr vijestima. Ne trebaš čitati, nije namijenjeno tebi.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 18:36 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: O bože pa ni značenje neke riječi ne znaš. Završila fakultet? Ajme.... Uguglaj si riječ, koristi se višekratno u npr vijestima. Ne trebaš čitati, nije namijenjeno tebi. Stigmatizirala.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 19:33 |
|
|
Sviđa mi se ovo ,,otkinuti ti glavu glupu,, Samo nastavite, ne dajte se ometati!
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 19:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sviđa mi se ovo ,,otkinuti ti glavu glupu,, Samo nastavite, ne dajte se ometati! Jao, donju sam zaboravila.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 20:17 |
|
|
Energična cura Petunija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 03 srp 2021, 20:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Energična cura Petunija. Tebe se ipak ne usudim dirat.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 srp 2021, 15:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja sam na početku mislio da je to ta "D". Kakva sapunica. Molim vas, samo nemojte ovdje navlačiti nekakav belaj, ako je nešto baš škakljivo, poklonite forumu ha er.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 srp 2021, 15:29 |
|
|
Pa stalno dolaze nestabilne polulude osobe.
Prvo sama D. otima acc, pa ova olupina s foruma hr dolazi pisati gluposti i lagati, kao da sam rodjen jucer i ne znam ideologiju iza takvih "ljudi". Ona ne shvaca da su i mene indoktrinirali isto kao i nju, samo 180 stupnjeva obrnuta strana i bolji, inteligentniji ljudi.
For the record ja nisam napisao nista novo od SIJECNJA, i samo prisiljeno reagiram na ludosti koje rade nestabilne osobe. Ako/kad dodje vrijeme moguce je da kazem sto je bilo i sto se sad dogadja.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 srp 2021, 17:31 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ako/kad dodje vrijeme moguce je da kazem sto je bilo i sto se sad dogadja. Otkrićeš 10 tajni? Pratim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 04 srp 2021, 17:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Petunija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 06 srp 2021, 13:52 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Pa stalno dolaze nestabilne polulude osobe.
Prvo sama D. otima acc, pa ova olupina s foruma hr dolazi pisati gluposti i lagati, kao da sam rodjen jucer i ne znam ideologiju iza takvih "ljudi". Ona ne shvaca da su i mene indoktrinirali isto kao i nju, samo 180 stupnjeva obrnuta strana i bolji, inteligentniji ljudi.
For the record ja nisam napisao nista novo od SIJECNJA, i samo prisiljeno reagiram na ludosti koje rade nestabilne osobe. Ako/kad dodje vrijeme moguce je da kazem sto je bilo i sto se sad dogadja. Zašto vrijeđaš?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|