|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Wagyu sirloin
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wagyu sirloin kita to. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Ova šnicla ima oblik bivše države.  
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Čuj šnicla? Pa uvijek se govorilo odrezak ili čak "stejk".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:19 |
|
|
|
Za mene je jelo - sarma, punjene paprike, musaka, bećar paprikaš...Kašika da radi! (sa naglaskom na i) Mesinu u jednom komadu jedem samo u kafanu kad odem, nekako mi je monotona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čuj šnicla? Pa uvijek se govorilo odrezak ili čak "stejk". Nisi čuo za srpsku reč šnicla? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27722 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teranova je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čuj šnicla? Pa uvijek se govorilo odrezak ili čak "stejk". Nisi čuo za srpsku reč šnicla?  Eno i švabe počeli da govore kao i vi. Shnicell. ;) Hej, a što su to viršle?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čuj šnicla? Pa uvijek se govorilo odrezak ili čak "stejk". Odrezak ili stejk? Da to kaže jedna moja baba ili mater ili tetka? O čemu ti dijasporiću? Bila i ostala šnicla brate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:26 |
|
|
Jučer stojim u supermarketu u redu na kasi, kad jedna baba iza mene veli dečku na kasi da otvore još jednu kasu jer se njoj žuri, kad mali onako sav ozbiljan upali mikrofon i kaže "this is checkout one - I'm completely alone out here - our outpost is being overrun - two and three are dead (s tim je mislio na brojeve kasa) and the enemy is pushing hard forward - I'm outnumbered and outflanked - need ground support – NOW!" A Baba se sva izgubila a mi ostali pucamo od smijeha, ali najbolje tek dolazi... Poslije njegovog poziva dolazi radnica srednjih godina i veli "Pojačanje stiglo gdje je neprijatelj?" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:28 |
|
|
Citat: Hej, a što su to viršle?
Zezaš ili stvarno ne znaš? Pa hrenovke, jebote! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:30 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čuj šnicla? Pa uvijek se govorilo odrezak ili čak "stejk". Odrezak ili stejk? Da to kaže jedna moja baba ili mater ili tetka? O čemu ti dijasporiću? Bila i ostala šnicla brate.  Nemam sad pri ruci, pa ćeš mi morat na riječ...radničko odmaralište/restoran (RMK Žica) kod Hadžića, cirka 80 i neke...na meniju "argentinski stejk". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nemam sad pri ruci, pa ćeš mi morat na riječ...radničko odmaralište/restoran (RMK Žica) kod Hadžića, cirka 80 i neke...na meniju "argentinski stejk".  To da. U našim genijalnim menijima. Ali ti govorim o govoru uvriježenom u narodu. Pazi ovo... he burning the lambs, kid burning, contributions...  Na drugoj stranici su biseri kao eggs on eye i tako dalje ;))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:38 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 830 Lokacija: USORA! HRHB
|
Što nabrzaka ogladni... Šnicla, odrezak... Naziv nije bitan, nek je samo ukusna Odo do pekare kupit burek sa sirom... 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:41 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Držim te za riječ. Pacta sunt servanda. Ovaj vikend vjerovatno ostajem u Zgu, pa se javim za pivo, na pp.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:42 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Što nabrzaka ogladni... Šnicla, odrezak... Naziv nije bitan, nek je samo ukusna Odo do pekare kupit burek sa sirom...  doDž bola ispeć ćemo štogoć. oldskul burning spešlti ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:43 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Jučer stojim u supermarketu u redu na kasi, kad jedna baba iza mene veli dečku na kasi da otvore još jednu kasu jer se njoj žuri, kad mali onako sav ozbiljan upali mikrofon i kaže "this is checkout one - I'm completely alone out here - our outpost is being overrun - two and three are dead (s tim je mislio na brojeve kasa) and the enemy is pushing hard forward - I'm outnumbered and outflanked - need ground support – NOW!" A Baba se sva izgubila a mi ostali pucamo od smijeha, ali najbolje tek dolazi... Poslije njegovog poziva dolazi radnica srednjih godina i veli "Pojačanje stiglo gdje je neprijatelj?"  nego, imal iko u ovoj našoj državi da je? sve vani... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:45 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Držim te za riječ. Pacta sunt servanda. Ovaj vikend vjerovatno ostajem u Zgu, pa se javim za pivo, na pp. dogovoreno. ali na vrijeme. subotom uvečer fušam a prije toga idem u goste pa mi net neće biti dostupan.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:47 |
|
|
OldSkul je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Što nabrzaka ogladni... Šnicla, odrezak... Naziv nije bitan, nek je samo ukusna Odo do pekare kupit burek sa sirom...  doDž bola ispeć ćemo štogoć. oldskul burning spešlti ;) Kad smo već kod hrane, žabe su mi u Brigu bile odlične, prikanci... rakova nije bilo  , sir iz mišine, pršut..., brazilska šnicla u Borka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:50 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Burruchaga je napisao/la: Jučer stojim u supermarketu u redu na kasi, kad jedna baba iza mene veli dečku na kasi da otvore još jednu kasu jer se njoj žuri, kad mali onako sav ozbiljan upali mikrofon i kaže "this is checkout one - I'm completely alone out here - our outpost is being overrun - two and three are dead (s tim je mislio na brojeve kasa) and the enemy is pushing hard forward - I'm outnumbered and outflanked - need ground support – NOW!" A Baba se sva izgubila a mi ostali pucamo od smijeha, ali najbolje tek dolazi... Poslije njegovog poziva dolazi radnica srednjih godina i veli "Pojačanje stiglo gdje je neprijatelj?"  nego, imal iko u ovoj našoj državi da je? sve vani... :001_rolleyes Evo ja se vraćam u "državu" za dva mjeseca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:53 |
|
|
OldSkul je napisao/la: nego, imal iko u ovoj našoj državi da je? sve vani...  Nema, sami ja i ti, k`o dva siročića. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
|
|
HVO-110 je napisao/la: Kad smo već kod hrane, žabe su mi u Brigu bile odlične, prikanci... rakova nije bilo  , sir iz mišine, pršut..., brazilska šnicla u Borka... Na Brigu je sve odlično. Jeo je i Capo u Borku. Samo mu je smetalo što je BOžo Ljubić bio za drugim stolom (daveći se u mesu ko zadnji jado), pa je izgubio apetit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
|
|
HVO-110 je napisao/la: Evo ja se vraćam u "državu" za dva mjeseca... Koja tebe nevolja na to natjera??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:57 |
|
|
HVO-110 je napisao/la:
Evo ja se vraćam u "državu" za dva mjeseca...
Za stalno? Apropo Usore. Jedne jeseni na kolodvoru u Zadru. Mi išli polagati neki ispit iz Mostara, jerbo profkin muž bio u komi. I završili, i pitamo frajera na info pultu autobusnog kolodvora - za gdje u Hercegovini imate prvi bus? Kaže lik ko špricer - za Usoru. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 14:02 |
|
|
OldSkul je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Kad smo već kod hrane, žabe su mi u Brigu bile odlične, prikanci... rakova nije bilo  , sir iz mišine, pršut..., brazilska šnicla u Borka... Na Brigu je sve odlično. Jeo je i Capo u Borku. Samo mu je smetalo što je BOžo Ljubić bio za drugim stolom (daveći se u mesu ko zadnji jado), pa je izgubio apetit  ni okusio.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 14:07 |
|
|
caporegime je napisao/la: ni okusio. vako bi mi bilo, svaki dan. uuu ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|