|
|
Stranica: 33/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 08:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8387 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Novdan je napisao/la: Ajde usporedite našeg skromnog Dalića, čovjeka s toliko poniznosti i respekta za svakoga, s ovim srpskim bolesnikom koji proslavlja gol psujući šiptarsku majku. Teški blam. Možda su zato i izgubili.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 08:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Doslovno kao Juga. Ja pratim SP od 82. u Španjolskoj. Ova Srbija je još puno bolja od Juge koja je tad igrala.
Nije nikad bio problem u imenima igrača nego u mentalitetu. Tako je i crncima, afrički mentalitet.
Isti je i u BiH, mada sam tu znao vidjet pozitive.
Tko igra za raju, i zanemaruje taktiku... Mi nismo pravili ovakav cirkus. Kako ih isfura Xhaka, lete svi na njega, on kulira. Kod udarca onog Milenkovića svi bi pali, al on ne. Levat bi dobio crveni, međutim ovako žuti i ostao da pjeni na terenu Ovo je već nabijanje kompleksa.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Srbija je vodila protiv Kameruna 3:1,dopustili su na kraju 3:3,vodili su protiv Švice 2:1, dopustili su na kraju 3:2. Putuju zasluženo kući. Grobaru dugujem izvinjenje,bio je u pravu nema od Srbije ništa u fudbalu. Isti fudbalski mentalitet kao i BiH. Pa znam kako prokockase onih 2:0 protiv Kipra. Jebiga, jedino su Hrvati uspjeli u fudbalu mentalno izaci iz tog gliba. I Juga je ako se dobro sjecam bila slicnog mentalnog sklopa. Ali tu se stariji bolje sjecaju posto ja jedva pamtim ono prvenstvo 1990. godine, prvo i jedino na kojem sam imao priliku navijati prije nego sto nam razjebase drzavu. Ne sjećaš se prvenstva, a sjećaš se države.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ljudi moji rješavajte se ovoga mentaliteta. Ulicarska škola, ulicarski nogomet, prgavost, samokritika 0, sudac Ili netko drugi je uvijek kriv... Uvijek mi je iznova drago, da smo se razišli. Prva i osnovna razlika između Hrvatske i Srbije - mentalitet
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:07 |
|
|
espresso je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ljudi moji rješavajte se ovoga mentaliteta. Ulicarska škola, ulicarski nogomet, prgavost, samokritika 0, sudac Ili netko drugi je uvijek kriv... Uvijek mi je iznova drago, da smo se razišli. Prva i osnovna razlika između Hrvatske i Srbije - mentalitet Definitivno najbolja stvar raspada Jugoslavije je što smo se riješili traljavosti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:08 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Umoran od noći, slomljen od života
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25754 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Srbi I Hrvati Kao Braća U Kataru: Daju Podršku Jedni Drugima Pred Odlučujuće Utakmice https://najboljanarodnamuzika.com/2022/ ... zRpaAVyE8c
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 09:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60019 Lokacija: DAZP HQ
|
crni_bombarder je napisao/la: Penali nisu nikakva sreca, to samo laici mogu nazivati srecom. Penale dobija mentalno jaca ekipa, i to je sve.
Balkan nije zemljopisni vec psiholoski pojam, mislim da nije ni Balkan problem koliko slavenski nacin razmisljanja. Negdje ili nekada je dobar negdje/nekada poguban, kako se uzme. Upravo to, mi tu pričamo o Srbiji, oni su bar na prvenstvu, gdje su ostali? U kanalu. Srbija jedina pravoslavna zemlja na prvenstvu. Srbiji je uspjeh plasirati se, malo ih rajca usporedba s nama, otuda nerealna očekivanja, ali bar imaju neki kontinuitet, dolaze i dalje na svjetska prvenstva dinamikom bivše Jugoslavije, rezultat je uz to sličan uz iznimku 1990. godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Najdulji ostanak Srbije, do zadnjeg dana grupne faze.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 10:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 11:23 |
|
|
Eminencija je napisao/la: weasel je napisao/la: Slušam Prva slika je neki emir suljagic il bakir il netko od njih(manje bitno) ali kao borg radilica i viče nešta tipa. sve cemo vas asimilirati u unitarnu,mi smo bošnja,vaše vjere če biti pridodane... Druga slika bogr cube biva pogođen torpedom i explodira :) treca slika je ova tu Samo mu naljepi šmitovu facu al nek ostane kirk kosa i to ako moze tako ;) i nek viče: morao sam da spasim federaciju! Meme dostava za @Eminencija
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 11:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: espresso je napisao/la:
Prva i osnovna razlika između Hrvatske i Srbije - mentalitet
Definitivno najbolja stvar raspada Jugoslavije je što smo se riješili traljavosti. Ajd da ovo neko iz Hrvatske kaže, ali kad dođe od nekog iz kamenjara, koji i dalje živi u multietničkoj zemlji, e to je već za čuđenja. Čega ste se vi riješili bolan Blesavo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 11:55 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Definitivno najbolja stvar raspada Jugoslavije je što smo se riješili traljavosti. Ajd da ovo neko iz Hrvatske kaže, ali kad dođe od nekog iz kamenjara, koji i dalje živi u multietničkoj zemlji, e to je već za čuđenja. Čega ste se vi riješili bolan Blesavo živimo slobodno svoj na svom u svom kantonu i prosperiramo. kamenjar je ipak kad se gleda cijela slika najveći profiter svih promjena, nitko drugi nije s dna došao na vrh, svi drugi su ostali relativno na istim pozicijama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 11:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Riješili se balkanskog brđanskog mentaliteta koji je i Srbija sinoć demonstrirala. Hvatanje za međunožje, uskakanje s klupe na teren, tako se ni afričke ekipe ne ponašaju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:03 |
|
|
Srbi imaju objektivnih problema u kadru, pretrome igrače i nedostatak magije izuzev Tadića koji se polako pretvara u veterana. No i to bi se dalo kompenzirati da nisu toliko emocionalno nezreli, jučer ih Xhaka lakoćom isprovocira i cijela klupa se krene majmunisati, to pokazuje koliko su duboko ogrezli u tu priču o osveti siptarima. Više su bili fokusirani na to nego da dobiju utakmicu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:08 |
|
|
Citat: Ottakring: Nationalistische Ausschreitungen nach WM-Aus von Serbien Nacionalisticki neredi u Becu nakon sto je Srbija ispala s SP-aCitat: Rund 150 Personen zündeten auf der Ottakringer Straße Pyrotechnik, attackierten Polizeibeamte und riefen in Schlachtgesängen zu Gewalt gegenüber Albanern auf 150 osoba bacali pirotehnicka sredstva na policiju i pozivali na nasilje protiv AlbanacaCitat: Videos in den sozialen Netzwerken zeigen eine marschierende Menge, die nationalistische Parolen skandiert, darunter de Aufruf, alle Albaner zu "schlachten". Die Landespolizeidirektion Wien bestätigte, dass mehrere Personen angezeigt wurden. Gegen ein Uhr habe man den Einsatz beendet. U socijalnim mrezama kruze snimci mase koja marsira kroz Bec, skandira nacionalisticke parole tipa "da treba sve Albance poklati", itd..itd.. Citat: Wien – Nach dem Fußball-WM-Spiel Serbien gegen Schweiz kam es am Freitagabend in Wien-Ottakring zu Ausschreitungen serbischer Fußballfans. Laut Aussendung der Landespolizeidirektion Wien hätten sich gegen 22 Uhr rund 150 Personen – "dem Anschein nach Fußballfans" – auf der Ottakringer Straße versammelt. Dabei hätten sie die Fahrbahn blockiert und Pyrotechnik gezündet.
Das Wiener Unternehmen HalloSonne hat sich ein Ziel gesetzt: mit Sonnenenergie den Weg in eine emissionsfreie Energiezukunft beschleunigen. Und zwar so einfach und günstig, dass sich viele Menschen eine Photovoltaikanlage für ihr Zuhause leisten können. Werbung
Die zuerst eingetroffenen Polizeibeamten seien mit Flaschen beworfen worden, weitere Einsatzkräfte wurden hinzugezogen. "Da sich die Menschenmenge in Bewegung setzte, wurden Straßen kurzzeitig abgesperrt und die Menge schlussendlich eingekesselt." Polizeisprecher Markus Dittrich berichtete: "Die Menge wollte Richtung Innenstadt marschieren, was eingedämmt werden konnte."
Videos in den sozialen Netzwerken zeigen eine marschierende Menge, die nationalistische Parolen skandiert, darunter de Aufruf, alle Albaner zu "schlachten". Die Landespolizeidirektion Wien bestätigte, dass mehrere Personen angezeigt wurden. Gegen ein Uhr habe man den Einsatz beendet.
Ostatak teksta mi se neda prevoditi. CEkam Junuza i ostatak ekpie da osude africke divljake.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Piksi je očigledno popustio pod pritiscima sa severne šipke.. Pa je morao da ubaci i Zvezdinu ergelu.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:11 |
|
|
Ali priznam da volim rap iz Ottakringer Straße "Ovde si nepozeljan kao derpei na Balkanu."
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:17 |
|
|
daramo je napisao/la: Riješili se balkanskog brđanskog mentaliteta koji je i Srbija sinoć demonstrirala. Hvatanje za međunožje, uskakanje s klupe na teren, tako se ni afričke ekipe ne ponašaju. Kako da ne. Vidimo taj uljudbeni mentalitet na tribinama svaki put kad igra Hrvatska, navijači Hrvatske su rame uz rame za srpskim po pitanju balkanskog brđanskog mentaliteta.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:25 |
|
|
Pazi od 2:40 Veli nema Juge, a?! Zivi u sred Beca. Najsjeverniji grad Balkana. Turci ga nisu uspjeli uzeti ali jest zna se ko.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Prva slika je neki emir suljagic il bakir il netko od njih(manje bitno) ali kao borg radilica i viče nešta tipa. sve cemo vas asimilirati u unitarnu,mi smo bošnja,vaše vjere če biti pridodane... Druga slika bogr cube biva pogođen torpedom i explodira :) treca slika je ova tu Samo mu naljepi šmitovu facu al nek ostane kirk kosa i to ako moze tako ;) i nek viče: morao sam da spasim federaciju! Meme dostava za @Eminencija tocno tako je bilo
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 12:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Prva slika je neki emir suljagic il bakir il netko od njih(manje bitno) ali kao borg radilica i viče nešta tipa. sve cemo vas asimilirati u unitarnu,mi smo bošnja,vaše vjere če biti pridodane... Druga slika bogr cube biva pogođen torpedom i explodira :) treca slika je ova tu Samo mu naljepi šmitovu facu al nek ostane kirk kosa i to ako moze tako ;) i nek viče: morao sam da spasim federaciju! Meme dostava za @Eminencija
Privitak/ci: |
311568929_10160284085152436_4374275110412800207_n.jpg [ 66.79 KiB | Pogledano 1454 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:57 |
|
|
“Kinezi tipuju: Srbija prvak sveta, u finalu pada Brazil”
“Orban misli da Srbija osvaja SP”
“Narod veruje u "orlove" – "bićemo prvaci sveta!"
“Da se isprsimo Brazilu”-Milenkovic
“Razvalicemo Brazil i bicemo prvaci sveta”
“Stici cemo daleko,do finala,sto da ne” -Zivkovic
“Osvojicemo titulu prvaka sveta ubedjen sam u to”
U stvarnosti: 1. Brazil 6 2. Svajcarska 6 3. Kamerun 4 4. Srbija 1
8 komada u mrezi
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|