HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 pro 2024, 18:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 14 vel 2011, 19:42 

Zepce Jugend je napisao/la:
Da, bacio sam se malo na čitanje, i zaista me čudi kako su se oni toliko osilili, čak sam negdje i našao da je i gradonačelnik nekog mjesta u Makedoniji sudjelovao u demoliranju tog prostora rezerviranog za izgradnju muzeja-crkve. Stvarno čudno.

Izet Medziti,gradonacelnik Caira.Pa realno,siptari rade sto hoce.Imaju potporu,na pr. kad se makedonska zastava zapali nitko iz EU-a,OBSE..... ne reagira,a kad se dobiju po picku onda svi su tamo braniti "ugrozenu manjinu".Inace oni su 25% i taj % ce rasti u buducnosti(ja mislim negdje do 30-33%,natalitet znatno opada,al udio mladih je velik),i rade sto hoce.Plus takav je mentalitet.Svi za jedan su tamo.Kao neko pleme,jedan serif kaze nesto i tako ce biti.Svi su zajedno i idu do kraja.Evo uhaplisi su jednog od napadaca i odmah intervenira jedan ministar albanske nacionalnosti i taj je odmah na slobodi.Kad kog se dogodi nesto,neka tucnjava ili neki protest oni se sakupljaju za 5 minuta,a na putu su ostali iz drugih gradova.Dobro su povezani,ima ih puno i imaju potporu iz vana i rade sta hoce.A ako se nesto dogodi uvijek igraju na kartu "ce go pucam".

Inace cuo sam da su danas zapaljene 2-3 dzamije,al moguce je da su to samo dezinformacije.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2011, 20:14 

ja ti više nabijam totemu krv u glavu nego što se naslađujem.
međutim nisi u pravu.
jasne se vide makedonci kako odlaze iako vide šipce kako jurišaju.
to se zove inače podvijanje repa pred najljućim neprijateljima, snimka sve pokazuje.
nema veze što je šipaca bilo više, onolika grupa ako stane na crtu, ta crta se ne probija.
naravno, ukoliko ekipa ima petlje za to.
prema onome što sam vidio dogodilo se sramorno podvijanje repa.
ja pamtim situacije i sa omjerom 10:1 pa se ostalo.
i preživjelo. a nekad i progonilo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 00:12 

caporegime je napisao/la:
međutim nisi u pravu.
to se zove inače podvijanje repa pred najljućim neprijateljima, snimka sve pokazuje.
nema veze što je šipaca bilo više, onolika grupa ako stane na crtu, ta crta se ne probija.

Da to je podvijanje repa,slazem se.Oni su se povukli i tad je nastalo sranje.Da su ostali mislim da bi svejedno najebali,al ne ovako.Trebali su ostat jedno 100 metara naprijed gdje su bili 1-2 minute prije.
Al uzmi u obzir da su bili 90% djeca,skoro svi osim 10-15 ispod 19 godina.A ovi sipci su bili jako spremna ekipa i svi su bili stariji 20-40 god.Plus naoruzani kamenjem,nozevima i palicama naravno da su dobili.Sad nece sve ovo proci tek tako.
Inace u Makedoniji moguce je da na 19.02 i 05.03 bude jos nekoliko vakvih incidenata.Na 19 igraju Vardar-Kopenhagen,a sala je odmah ispod tvrdjave pa mnogi zele otic prije utakmice tamo i na 05.03 gostovanje u Tetovo(ak policija da dozvolu).
Tak da bit ce zanimjivo ovih mjesec dana.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 16:34 

međutim nisi u pravu.

Gdje je prezivjelo, pa i progonilo, :smijeh na maksimiru? U svicarskoj? Omjer na stadionu u zagrebu, 100-1, u korist purgera. I opet razvlacenje na jugu. A ovi kao satro, zele preci na jug, a dvoji ih samo pedesetak komada murije. Ma daj. Ubili u vas zelju za rijec Dinamo. Zato ste ga i promijenili na neko vrijeme, da vas ne podsijeca na to. U svici, bruka. Lezali na travnjaku kao partizani na sutjesci. Ovdje su bila djeca, alo, djeca, nitko vise od 18 godina. I ne znam dali znas da su primljena cetvorica siptara i samo dva makedonaca u bolnici. Nisu bjezali, skupili se i tukli sada cu ti pustiti i snimak. Vidi curice tamo u guzvi koliko je makedonaca, a koliko sipaca pa pricaj dali su bjezali ili pruzili otpor. Plus kao sto sam rekao, vise njih povredjenih. A njihov vodja, onaj Artan Grubi, neka ti Stjepan nadje snimak kada ga jedno dijete razvali udarom, pa ovaj kao Husein Bolt. I vidi uzrast makedonaca i uzras siptara. I uporedi brojnost. Pa uporedi to sa maksimirom i svicarskom.

http://www.youtube.com/watch?v=Xev7fHb3D4c Obrati paznju na 0:46 nesto kao vasi u svici, ali ovaj ranjeni je sipac.

http://www.youtube.com/watch?v=rpyv_xbZkHw Vidi i ovo na 1:24, kako i dali bijeze Makedonci, ili tuku se. I vidi kako siptari padaju, prepoznaces ih jer su okrenjeni ledjima prema kameri.

A vidi ovo :smijeh :wacko na 1:11 opaaa, ode zastava. Plus nekoliko rodjaka po ranama onom sipcu.

Ima im ovo (jedino svaka cast onom decku na 0:12 sto je smozdio onog cigana, ovo ostalo...capovi jarani.

Ne bi rekao da preve dvije slike i druge dvije slike imaju nesto zajednickog. U druge dvije vidim samo tutanj, i po koji na putu za traumatologiju. A vidi ovo, djeca se tukli sa odraslim ljudima i epilog-vise povrijedjnih sipaca. Eto capo, izvjestaj iz prve ruke, jos i sa snimkom, da ne mislis da pricam napamet. (doduse, ti imas obicaj da pricas kako su vasa dva susreta sa srpskim navijacima zavrsila u korist BBB...a cuj, moze i to, ako ih tuzite za fizicke ozlijede). Ajd, zdravo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 16:44 

Stjepan je napisao/la:
međutim nisi u pravu.

Da to je podvijanje repa,slazem se.Oni su se povukli i tad je nastalo sranje.Da su ostali mislim da bi svejedno najebali,al ne ovako.Trebali su ostat jedno 100 metara naprijed gdje su bili 1-2 minute prije.
Al uzmi u obzir da su bili 90% djeca,skoro svi osim 10-15 ispod 19 godina.A ovi sipci su bili jako spremna ekipa i svi su bili stariji 20-40 god.Plus naoruzani kamenjem,nozevima i palicama naravno da su dobili.Sad nece sve ovo proci tek tako.
Inace u Makedoniji moguce je da na 19.02 i 05.03 bude jos nekoliko vakvih incidenata.Na 19 igraju Vardar-Kopenhagen,a sala je odmah ispod tvrdjave pa mnogi zele otic prije utakmice tamo i na 05.03 gostovanje u Tetovo(ak policija da dozvolu).

Kako e interesno deka se javuvas samo koga ne sum tuka. Za da ne moras da dades odma odgovor, bidejki ti trba vreme da go prevedes od Hrvatski na Makedonski. Sega pak ke te nema nekoe vreme dodeka pak ne bidam jas den-dva prisuten. Proziren si. Dadi nekogas odgovor vednas, ne posle nekolku dena.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 16:52 

totem je napisao/la:
međutim nisi u pravu.

Gdje je prezivjelo, pa i progonilo, :smijeh na maksimiru? U svicarskoj? Omjer na stadionu u zagrebu, 100-1, u korist purgera. I opet razvlacenje na jugu. A ovi kao satro, zele preci na jug, a dvoji ih samo pedesetak komada murije. Ma daj. Ubili u vas zelju za rijec Dinamo. Zato ste ga i promijenili na neko vrijeme, da vas ne podsijeca na to. U svici, bruka. Lezali na travnjaku kao partizani na sutjesci. Ovdje su bila djeca, alo, djeca, nitko vise od 18 godina. I ne znam dali znas da su primljena cetvorica siptara i samo dva makedonaca u bolnici. Nisu bjezali, skupili se i tukli sada cu ti pustiti i snimak. Vidi curice tamo u guzvi koliko je makedonaca, a koliko sipaca pa pricaj dali su bjezali ili pruzili otpor. Plus kao sto sam rekao, vise njih povredjenih. A njihov vodja, onaj Artan Grubi, neka ti Stjepan nadje snimak kada ga jedno dijete razvali udarom, pa ovaj kao Husein Bolt. I vidi uzrast makedonaca i uzras siptara. I uporedi brojnost. Pa uporedi to sa maksimirom i svicarskom.

http://www.youtube.com/watch?v=Xev7fHb3D4c Obrati paznju na 0:46 nesto kao vasi u svici, ali ovaj ranjeni je sipac.

http://www.youtube.com/watch?v=rpyv_xbZkHw Vidi i ovo na 1:24, kako i dali bijeze Makedonci, ili tuku se. I vidi kako siptari padaju, prepoznaces ih jer su okrenjeni ledjima prema kameri.

A vidi ovo :smijeh :wacko na 1:11 opaaa, ode zastava. Plus nekoliko rodjaka po ranama onom sipcu.

Ima im ovo (jedino svaka cast onom decku na 0:12 sto je smozdio onog cigana, ovo ostalo...capovi jarani.

Ne bi rekao da preve dvije slike i druge dvije slike imaju nesto zajednickog. U druge dvije vidim samo tutanj, i po koji na putu za traumatologiju. A vidi ovo, djeca se tukli sa odraslim ljudima i epilog-vise povrijedjnih sipaca. Eto capo, izvjestaj iz prve ruke, jos i sa snimkom, da ne mislis da pricam napamet. (doduse, ti imas obicaj da pricas kako su vasa dva susreta sa srpskim navijacima zavrsila u korist BBB...a cuj, moze i to, ako ih tuzite za fizicke ozlijede). Ajd, zdravo.

debilko očito izgubio pamet do kraja pa priča sam sa sobom.
neka debilčiću, ako te to tješi, shvaćam.
nego reci gdje je to bio omjer 100:1?
za koga?
u kojoj situaciji u maksimiru? a da su dinamovci najebali? :D
misliš na dinamo zvezda neodigrana? i ti si jedan od onih koji tvrde kako su cigani rasturili maskimir? =)) =))
očito su kompleksi kod tebe toliko izraženi da su cilju liječenja istih spreman lupetati gluposti koje ne lupetaju više ni ini koji su ih svojedobno smislili. =)) =))
u švici su ležala točno trojica i to trojica onih koji su imali muda sami uletiti među srbe. sami. uletiti.
s druge strane ja vidim hrpu makedonaca koji se povlače ko pičke i na kraju prolaze ko pičke. a ti pričaj d osutra i izmišljaj izlike.
ti vidiš ono što nitko ne vidi. i ne vidiš ono što svi vide. ti si jednostavno debil i nema ti spasa.
sretno liječenje. biti papak i kompleksaš nije lako i ti to svakom porukom potvrđuješ
pičke ko pičke. ko totem.
stvarno mi je žao, sad kad vidim dokle je to došlo i što vam šipci rade...što tebi šipci rade.
mogu misliti kako te maltretiraju.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 16:54 

Zepce Jugend je napisao/la:
A šta je to točno bilo? Ne razumijem ovog komentatora ni riječi, jedino vidim da netko (šiptari, jel) napadaju makedonce, i da su ih stjerali na neki uzak prostor i tu ih izgađali kamenjem.

Ma neki prosvjedi, gradnja crkve u siptarskom naselju. I doslo do sukoba, nazalost insceniranom opozicije. I pored toga kod njih vise ozlijedjenih. Isli na foru baci kamen i bijezi. Jedino je do tuce doslo do zidina, i tu prosli gore sipci nego Makedonci. A bilo ih dvadeset puta vise. A ovo sve srednoskoljci.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:01 

totem je napisao/la:

debilko očito izgubio pamet do kraja pa priča sam sa sobom.
neka debilčiću, ako te to tješi, shvaćam.
nego reci gdje je to bio omjer 100:1?
za koga?
u kojoj situaciji u maksimiru? a da su dinamovci najebali? :D
misliš na dinamo zvezda neodigrana? i ti si jedan od onih koji tvrde kako su cigani rasturili maskimir? =)) =))
očito su kompleksi kod tebe toliko izraženi da su cilju liječenja istih spreman lupetati gluposti koje ne lupetaju više ni ini koji su ih svojedobno smislili. =)) =))
u švici su ležala točno trojica i to trojica onih koji su imali muda sami uletiti među srbe. sami. uletiti.
s druge strane ja vidim hrpu makedonaca koji se povlače ko pičke i na kraju prolaze ko pičke. a ti pričaj d osutra i izmišljaj izlike.
ti vidiš ono što nitko ne vidi. i ne vidiš ono što svi vide. ti si jednostavno debil i nema ti spasa.
sretno liječenje. biti papak i kompleksaš nije lako i ti to svakom porukom potvrđuješ
pičke ko pičke. ko totem.
stvarno mi je žao, sad kad vidim dokle je to došlo i što vam šipci rade...što tebi šipci rade.
mogu misliti kako te maltretiraju.

Imas snimku capoooo. A sto se zbilo na maksimiru :placipicka ? Cigani pojeli batine? Da, to svi vide. Jesi li vidio onog na nosilima? Kada ste vi to nekom ciganu ili grobaru tako nesto uradili, ali da je netko to vidio? jesli li vidio one koje padaju pod zidinama? Nije da nisi vidio valjda? A lipo se vidi. I nema makedonca na nosilima, kao onog sipca na snimci. I kao onih vasih, na travnjaku koji leze kao kada je Mcinroe gubio utakmice. Nije ti uspila prica o pretucenim makedoncima koji se hvataju tutnja. Jbg, da si me uredno zamolio, ne bi poslao ove snimke. Znaci, 4-2 za siptare. :smijeh A trazim sada i snimku kada je jedan klinac odalamio onog njihovog vodju, pa ovaj bijezi kao da ga cigani na maksimiru ganjaju. Naci cu ga, tebi za ljubav.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:31 

samo ti traži. vidim da se zubima škrguće od muke. :D
samo ti traži do sudnjega dana. nijedan snimak ti neće izvrisati sramotu na kojoj hrpa makednovaca hvata šturu i prije nego je do batina došlo, a vide da na njih jurišaju šipci.
svaki dinamovac u švici je sam uletio među srbe.
sam. očito ti ta riječ ništa ne znači.
pa kako bi ti značila kad ti u trojici prebijenih koji su sami uletili među srbe vidiš težak poraz a ubijaš se od opravdanja za veliku grupu ljudi koja je tako sramno pobjegla a onda uza zid prebijena od šipaca kojih nije bilo nešto baš više.
ovakvim pogledom na svijet kojeg prikazuješ samo iz posta u post dokazuješ da se valjda u životu nisi potukao i da nemaš predodžbe što je to situacija u stvarnom životu. :wink
nije mi cilj tebe uvjeriti u nešto ja samo hoću da ti što više pričaš da svi vide koliko si debil.
i papak, naravno, kiš me šupče od makedonče

ne znam šta si ti vidio al na svim snimkama kji si postavio ja ia dalje vidim šipce kako natjeravaju makedonce. :sega :sega
stvarno si jadnik. ovdje pronalaziš neke sekunde, objašnjavaš kak osu to zapravo makedonske pobjede a šipci ti prebiše narod.
naravno, kad se tebi postave sekunde na kojima se vidi kako sami dinamovci ulijeću među srbe, to ti ništa ne znači jer mali psiću, ti vidiš ono što želiš vidjeti.
em si pičkica em si nedosljedan......jadno malo šupče od makedonče.žnego tuku li jako šipci kad izađeš malo u park?
moraš li im popljugat iz fore?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:38 

Capo, nasao sam, ali ne moze da se snimi na url. Idi ovako, prvo na TV Sitel. Onda pritisni na "omrazata se siri preku fejsbuk". Na cirilcom je, ali razumjeces. Ima slike tipa sa cvikerima. Ne mozes fulat. Pa da da vidis kako se bijezi od djece. Taj sto ih vodi. Ajde capo, pa nisam valjda pola sata trazio za dzaba. I vidi kako jednog siptara tamo u gomili gazu. Vidjeces jer je okruzen makedoncima, a ovi od ovamo ne pomazu mu nego gadjaju kamenicama.( ovo mi je i iz prve ruke ispricano, jedan klinac iz mog naselja ga je osobno gazio)

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:46 

samo ti traži. vidim da se zubima škrguće od muke. :D
samo ti traži do sudnjega dana. nijedan snimak ti neće izvrisati sramotu na kojoj hrpa makednovaca hvata šturu i prije nego je do batina došlo, a vide da na njih jurišaju šipci.
svaki dinamovac u švici je sam uletio među srbe.
sam. očito ti ta riječ ništa ne znači.
pa kako bi ti značila kad ti u trojici prebijenih koji su sami uletili među srbe vidiš težak poraz a ubijaš se od opravdanja za veliku grupu ljudi koja je tako sramno pobjegla a onda uza zid prebijena od šipaca kojih nije bilo nešto baš više.
ovakvim pogledom na svijet kojeg prikazuješ samo iz posta u post dokazuješ da se valjda u životu nisi potukao i da nemaš predodžbe što je to situacija u stvarnom životu. :wink
nije mi cilj tebe uvjeriti u nešto ja samo hoću da ti što više pričaš da svi vide koliko si debil.
i papak, naravno, kiš me šupče od makedonče

ne znam šta si ti vidio al na svim snimkama kji si postavio ja ia dalje vidim šipce kako natjeravaju makedonce. :sega :sega
stvarno si jadnik. ovdje pronalaziš neke sekunde, objašnjavaš kak osu to zapravo makedonske pobjede a šipci ti prebiše narod.
naravno, kad se tebi postave sekunde na kojima se vidi kako sami dinamovci ulijeću među srbe, to ti ništa ne znači jer mali psiću, ti vidiš ono što želiš vidjeti.
em si pičkica em si nedosljedan......jadno malo šupče od makedonče.žnego tuku li jako šipci kad izađeš malo u park?
moraš li im popljugat iz fore?

Sipca nije puno vise? Jel si ti normalan? Opet ne kazes jesi li vidio onog ranjenika. :smijeh A to sto su se povlacili da, jesu, ali su ipak sipci krvaviji izasli. To sto su trojica iz BBB uletjela medju srbe sluzi samo njima na cast, ne ostalima koji su bili u to vrijeme europski promatraci. Pitaj tvog druga stjepana kako to da su cetvoro siptara povrijedjenih, jedan teze, a samo dvoje makedonaca i to lakse. Ako su ovi tukli njih, bilo bi obrnuto. I ponovicu, ovo su bili djeca, a vidi ove druge. Najmladji je stariji od najstarijeg medju makedoncima.

"tuku li jako šipci kad izađeš malo u park"?

Na svu srijecu, ne tako kao srpski navijaci vas. Kako oni sami kazu u zagreb su isli kao u Disneyland. Tek nesto jace od ljubljane. Ne shvataj ovo zdravo za gotovo, oni tako kazu.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:50 

"ovdje pronalaziš neke sekunde, objašnjavaš kak osu to zapravo makedonske pobjede a šipci ti prebiše narod".

Zar se tamo ne vidi kako siptari dolaze i bacaju lkamenice, i samo par njih dolazi do mase? Ostali bacaju kamenice. A mogli su da ih pobiju da su imali muda. i to pazi, u siptarskom naselju, gdje ne zivi nijedan Makedonac. I ti zbilja ne kuzis kako je u skopju. Tebe neki lazu i to opasno.

I daj mi opravdanje, zasto su vasi u svici stajali i gledali, mjesto da pomognu ovim, sto ih razvlace po travnjaku? Zasto. Ovdje nijedan nije ostavljen na cijedilu. I zato kod sipaca vise povrijedjenih(jedan kazu jako tesko)?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 17:58 

Stjepane, ako vidis ovu poruku javi se. Trebam te nesto :wink

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:03 

A Stjepan ti je samo jednu istinu rekao. Dosada, kada su tuce u pitanju, izmjedju siptara i makedonaca, uvijek, ali uvijek, bez iznimka su sipci pojeli mrkvu. Pomenuo ti i nerezi, naselje. Tamo su im u kucama ulazili, i mlatili.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:05 

Capo, kada ce biti neka snimka kako vi mlatite cigane i grobare? Da se publikuje nekako to, da se vidi. Primjerice, da ih vade onako u komatoznom stanju?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:11 

totem je napisao/la:
Stjepan je napisao/la:

Kako e interesno deka se javuvas samo koga ne sum tuka. Za da ne moras da dades odma odgovor, bidejki ti trba vreme da go prevedes od Hrvatski na Makedonski. Sega pak ke te nema nekoe vreme dodeka pak ne bidam jas den-dva prisuten. Proziren si. Dadi nekogas odgovor vednas, ne posle nekolku dena.

Ti teknalo nekogas deka mozebi se stavam na forumov ednas-dva pati u mesecot?I deka poaktiven sum samo ako nesto nekoj pisuva za temi kaj sto mozam najmnogu da kazam(temi za Makedonija)?
Gledas deka i ja gi branam ovie decava(od koi bar 5-6 sto bea tamu gi znam licno) i deka jas ke bev tamu da ne se uspiev.Se povlekle go izele so kamenja i nozeve,sto dokazuva deka se pickici siptarite i deka koj se doblizil dobil po glava od niv.
Tuka go izedovme,jebiga se bese na nivna strana i brojka i se bea vozrasni i so sipki,palici,nozevi i kamenja.Se slucuva i nie nekogas da go izedem,iaku obicno kalimerovcite se tie koi go jadat stapot(Nerezi,plostad,park,kaj zabarot,2ka u Gjorce,kameni most....)

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:14 

Stjepan je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ti teknalo nekogas deka mozebi se stavam na forumov ednas-dva pati u mesecot?I deka poaktiven sum samo ako nesto nekoj pisuva za temi kaj sto mozam najmnogu da kazam(temi za Makedonija)?
Gledas deka i ja gi branam ovie decava(od koi bar 5-6 sto bea tamu gi znam licno) i deka jas ke bev tamu da ne se uspiev.Se povlekle go izele so kamenja i nozeve,sto dokazuva deka se pickici siptarite i deka koj se doblizil dobil po glava od niv.
Tuka go izedovme,jebiga se bese na nivna strana i brojka i se bea vozrasni i so sipki,palici,nozevi i kamenja.Se slucuva i nie nekogas da go izedem,iaku obicno kalimerovcite se tie koi go jadat stapot(Nerezi,plostad,park,kaj zabarot,2ka u Gjorce,kameni most....)

A zasto ne komentiras deka od povredenite se cetvorica siptari? Zasto ne im ja pustis snimkata kako onoj Artan bega od dete po dobien boks? Deka na izlezot zastanaa i se tepaa? Deka gazat eden siptar, dodeka drugive ne mu pomagaat i mavaat samo so kamenja? Ovie se povlekoa, da, ama ne kako picki da ostavat nekoj na cedilo kako siptarive.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:17 

totem je napisao/la:
Capo, kada ce biti neka snimka kako vi mlatite cigane i grobare? Da se publikuje nekako to, da se vidi. Primjerice, da ih vade onako u komatoznom stanju?

čim se neki od cigana ili grobara okuraže pa odluče kao pojedinci ulijetat u veću grupu.
jer sinko, možeš pregledat cijeli internet, na njemu ćeš naći da ssrbi cipelare hrvate jedino kad su hrvati pojedinci okruženi čoporom i te situacije bi nastale kad bi hrvati po jedan uletavali među srbe.
nema šanse da se dogodi kao što su makedonci ovdje u grupi pobjegli pred šipcima.
kuiš, šupče od makedonče

Citat:
I daj mi opravdanje, zasto su vasi u svici stajali i gledali, mjesto da pomognu ovim, sto ih razvlace po travnjaku? Zasto. Ovdje nijedan nije ostavljen na cijedilu. I zato kod sipaca vise povrijedjenih(jedan kazu jako tesko)?

to se javi gastarbajterima. većina ekipe iz zagreba je pala na murju.
onih nekoliko što nisu, očpekivao si da i oni sami ulete među 200 srba?
iako, može se vidjeti jednoga kako ulijeće među srbe i udara ali ne pada.
znači po tebi pičke su boysi jer nisu napali duplo veću grupu srba a srbi su mangupi jer su cipelarili par pojedinaca a nije im palo na pamet napasti grupu hrvata koje je cipelarila jednog srbina?
stvarno si dosljedan.pravi mangup. ko ovi makedonci koje su šipci onako sramotno uneredili od batina.žsi vidio kako su se stisli ko pilići uz onaj zid a šipci biju......

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:17 

Stjepan je napisao/la:
totem je napisao/la:

Ama ne go objasnuvas toa na ovie drugive. Mi objasnuvas mene, sto znam. Ovie ne znaat.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:19 

sve se vidi i sve zna. makedonci se ko pičke povlače pred šiptarima koji ih ubijaju od batina. a ovi gledaju ko posrani

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:19 

"jer sinko, možeš pregledat cijeli internet, na njemu ćeš naći da ssrbi cipelare hrvate jedino kad su hrvati pojedinci okruženi čoporom"

Ja znam da Hrvati od srba dobiju batine samo kada su BBB u pitanju.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:23 

sve se vidi i sve zna. makedonci se ko pičke povlače pred šiptarima koji ih ubijaju od batina. a ovi gledaju ko posrani

Mozes sebi ponavljati do prekosutra. Mozda se i ubjedis u tome. Epilog: jedan na nosilima, vodja im bjezi od dijeteta, cetvorica u bolnici(naspram dvoje sa ogrebotinama), od toga jedan teze, jedan gazen od grupe na zidu, ostali sipci imitiraju BBB u svici. E sada, ja ne kazem da je to bila nekakva pobjeda naspram siptara, ali sa obzirom na uzrast i brojcanost istih, sipci su prosli kudikamo gore.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:24 

a zamisli kako je tek frustrirajuće kad 40 boysa pored korenice prebiju 70 tovara. =)) =))
od toga petoricu teško ranjenih odvode u gospićku bonicu.
makedonci bježe pred šiptarima...
a totem liječi komplekse tako da sam sebe uvjerava kako su boysi u švici dobili batina od grobara a da su cigani razvalili zagreb
:smijeh :smijeh :smijeh
pa u kojoj se rupi kriješ jazavče

Citat:
Ja znam da Hrvati od srba dobiju batine samo kada su BBB u pitanju.

p.s. ti ne znaš ništa. u tome i jest problem.
ti proživljavaš tuđe živote.
mogao bi dobiti svoju posebnu temu na nekom podforumu.žobjašnjavao bi ljudima iz prve ruke kako je to biti pička, genetski jazvaca, čovjek bez ičega velikogo doživbljenog u životu, siročića koji iz dana u dan pokušava zaliječiti nagomilane komplekse =)) =))

dr. totem...možda završiš i na opri

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:25 

totem je napisao/la:
Stjepan je napisao/la:

A zasto ne komentiras deka od povredenite se cetvorica siptari? Zasto ne im ja pustis snimkata kako onoj Artan bega od dete po dobien boks? Deka na izlezot zastanaa i se tepaa? Deka gazat eden siptar, dodeka drugive ne mu pomagaat i mavaat samo so kamenja? Ovie se povlekoa, da, ama ne kako picki da ostavat nekoj na cedilo kako siptarive.

Za toa kolku pobarale pomos u bolnica ne znaev,iaku toa i bas ne mi e nekoe merilo za nestata.Eden drugar moj bese tamu lom go napravija,nema del od teloto so ne mu go mavnaa so kamenja,go raskrvarija,no ne pobara pomos vo bolnica.Takvi na nasa strana imas mnogu toj den.Rekov ubavo vkupno go izedovme tuka (vidi pogore za kamenuvanjata sto kazav),a koj se dobilizl od niv go izel.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:25 

totem je napisao/la:

Mozes sebi ponavljati do prekosutra. Mozda se i ubjedis u tome. Epilog: jedan na nosilima, vodja im bjezi od dijeteta, cetvorica u bolnici(naspram dvoje sa ogrebotinama), od toga jedan teze, jedan gazen od grupe na zidu, ostali sipci imitiraju BBB u svici. E sada, ja ne kazem da je to bila nekakva pobjeda naspram siptara, ali sa obzirom na uzrast i brojcanost istih, sipci su prosli kudikamo gore.

onda se mi čudimo kako ti pored zdravih očiju vidiš neki poraz boysa u švici. :sega :sega :sega
mogu mislit kako moliš za milost kad te se šipci dočepaju.
pljugaš li im u zamjenu da te ne tuku?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: