|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 207 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 12 ruj 2024, 19:14 |
|
|
Hoćeš reći, nabijte poreze da bi uhljebii ko ti mogli sisati?
Šic od moje imovine koju su moji preci i ja mukom stjecali. Minimalna država i rezanje uhljeba, ima li neka stranka koja se za to zalaže?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 12 ruj 2024, 22:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37615 Lokacija: Gl. grad regije
|
A tu smo, pa treba smanjit omladini poreze na plaće i omogućit im priuštivo stanovanje što skupljači zidova onemogućavaju, istovremeno kukaju kad im djeca odsele van.
Porez na nekretnine ima mana ali puno više ima prednosti.
I ajd priznaj da su ti preci stekli na način da su dobili od države stanove i inflacijske kredite. Baš te treba rebnut.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
idudani
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 13 ruj 2024, 14:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I ajd priznaj da su ti preci stekli na način da su dobili od države stanove i inflacijske kredite. Baš te treba rebnut. ma to je zapravo nebitno, svatko tko gomila imovinu u zidovima i cigli je nacionalni neprijatelj. ako hoće sačuvati imovinu nek je prebaci u zlato, dionice, biznis, nešto treće, nek se mane cigle i zidova.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 13 ruj 2024, 15:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37615 Lokacija: Gl. grad regije
|
Neki dan sam gledao analize kako 70 % sadašnjih radnih mjesta neće postojati za 30 g.
Ali ljudi će uvijek htjeti vidjeti Dubrovnik.
Za sve one koji govore kako je oslanjanje na turizam greška, ne znam baš. Rekao bih obratno.
Više bih bio zabrinut da smo Slovačka i ovisimo o autoindustriji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 14 ruj 2024, 10:54 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1926 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
I da autoindustrija propadne, opet će Slovaci zadržati know-how za neke buduće tehnologije.
A što će ostati Dubrovčanima?
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 15 ruj 2024, 04:30 |
|
|
idudani je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I ajd priznaj da su ti preci stekli na način da su dobili od države stanove i inflacijske kredite. Baš te treba rebnut. ma to je zapravo nebitno, svatko tko gomila imovinu u zidovima i cigli je nacionalni neprijatelj. ako hoće sačuvati imovinu nek je prebaci u zlato, dionice, biznis, nešto treće, nek se mane cigle i zidova. Vrhunac lokalnog investitora/lovatora je upucat pare u beton. Sve ostalo je znanstvena famtastika. Tu pomaze samo porezna batina nikakve mrkve
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Crkla ( turistička) krava - najgora sezona Postano: 15 ruj 2024, 11:22 |
|
|
weasel je napisao/la: idudani je napisao/la: ma to je zapravo nebitno, svatko tko gomila imovinu u zidovima i cigli je nacionalni neprijatelj.
ako hoće sačuvati imovinu nek je prebaci u zlato, dionice, biznis, nešto treće, nek se mane cigle i zidova.
Vrhunac lokalnog investitora/lovatora je upucat pare u beton. Sve ostalo je znanstvena famtastika. Tu pomaze samo porezna batina nikakve mrkve Za nekretninu u kojoj netko živi ne treba uvesti, ali ako se iznajmljuje onda naravno, svejedno jel bila prva ili deseta.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|