|
|
Stranica: 9/75.
|
[ 1871 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 02 srp 2012, 19:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro, ali doista treba otići, a doživljaj valjda ovisi o tome koliko si i sam uvjeren. Drukčije nekako čak i skeptici poput mene to sve doživljavaju kad vide bosonoge hodočasnike na cesti a prži +45, i kad vidiš blažena lica hodočasnika iz ko zna kojeg kraja svijeta, te ozarena lica bolesnika u invalidskim kolicima.
Ponovit ću još jednom, sam događaj i nije toliko bita, očito postoji potreba za mjestom poput Međugorja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 02 srp 2012, 20:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 02 srp 2012, 20:46 |
|
|
Partisan of Amur je napisao/la: zmajček je napisao/la: Opet ponavljam,koliko vas je bilo u Međugorju i kada? I što je najgore,oni koji su jednom-dvaput ili pak nijednom bili u Međugorju dođu da kontriraju. Podsjećaju me na moju tetku. Ja u Međugorju budem nekoliko puta ljeti, brat grožđe, pit vino i to... Ču njega... koliko vas je bilo u Međugorju. Buvljak imam i ovde. Da se Isus našao tamo, prevrnuo bi vam jebene tezge naglavačke. "Od nečega se mora živjeti"... Rubbish.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 02 srp 2012, 22:01 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne može čovjek suditi Bogu.
U svakom ukazanju i lurdskom i fatimskom Gospa kaže da je tu došla kao vijesnik Boga. Da ju je Bog poslao. Ovdje po svemu sudeći se ne radi o svecima već je direktan Božji kontakt.Gospa poručuje: Molite se Bogu. Dobro poručuje, jer je to u skladu sa Svetim Pismom. Ne molimo se Gospi nego Bogu. Nisam ekspert ali mislim da vatikanska komisija ima sav uvid u sve ove "sitnice" te će donijeti odluku. Ako Bog tu djeluje, nikakve komisije nisu važne. Kakav direktan kontakt,ako je posrednik "prisutan"?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 01:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76713 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mar-kan je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ne može čovjek suditi Bogu.
U svakom ukazanju i lurdskom i fatimskom Gospa kaže da je tu došla kao vijesnik Boga. Da ju je Bog poslao. Ovdje po svemu sudeći se ne radi o svecima već je direktan Božji kontakt.Gospa poručuje: Molite se Bogu. Dobro poručuje, jer je to u skladu sa Svetim Pismom. Ne molimo se Gospi nego Bogu. Nisam ekspert ali mislim da vatikanska komisija ima sav uvid u sve ove "sitnice" te će donijeti odluku. Ako Bog tu djeluje, nikakve komisije nisu važne. Kakav direktan kontakt,ako je posrednik "prisutan"? Pa isto kao kad razgovaraš s nekim na daljinu, treba ti telefon, mora postojat "uređaj" za komunikaciju, te kabel, a svećenici i sveci igraju upravo tu ulogu i DIREKTNO te spajaju s Bogom. Svećenik je poput telefonske slušalice i kabela, a svetac je poput telefonske centrale. U međukoracima uplaćuješ marke (popu), očenaše (svecima) što su nužni troškovi za održavanje linije. Ako ne platiš račun, telefon ti se isključuje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 07:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kakav direktan kontakt,ako je posrednik "prisutan"?
Pa isto kao kad razgovaraš s nekim na daljinu, treba ti telefon, mora postojat "uređaj" za komunikaciju, te kabel, a svećenici i sveci igraju upravo tu ulogu i DIREKTNO te spajaju s Bogom. Svećenik je poput telefonske slušalice i kabela, a svetac je poput telefonske centrale. U međukoracima uplaćuješ marke (popu), očenaše (svecima) što su nužni troškovi za održavanje linije. Ako ne platiš račun, telefon ti se isključuje. To postoji u nekoj PTT-HT religiji?
|
|
Vrh |
|
|
Zaviša
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
Kod nas u beogradskoj nadbiskupiji ostavljeno je po savesti svakom od nas vernika. Znači niti naš nadbiskup brani niti odobrava.
Njegovo lično mišljenje znam na jednom ručku u Smederevskoj palanci on je izneo, to je objektivno bio i stav najvećeg dela klera a on je poznat. Dok kongregacija ne prizna oni će se uzdržavati od komentara.
Inače smo mi išli organizovano za Međugorje, naravno da nam nije nadbiskup zamerio, naprotiv on je pokazao svu uzdržanost i svako hodočašće dokaz je i potvrda da je Isus "Put" a da smo mi kao Crkva na "Putu".
Posebna priča su sukobi fratra sa svojim biskupem, na svu sreću nije tako ekstremno kao kad se pravoslavni ovde podele.
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 14:23 |
|
|
Gianluigi Buffon sletio u Zračnu luku Mostar; Danas i sutra u Međugorju http://www.bljesak.info/web/article.asp ... 4581f02d1f
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 14:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
ili to ili potpisuje za Zrinju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 15:30 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Vjerujem.
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 16:53 |
|
|
Koga briga šta pišu ovi miševi sa foruma, čovjek iz Ugande potego do Međugorja Citat: O Međugorju je čuo od talijanskog svećenika na radio Mariji u Ugandi. ''Morao sam uzeti kartu i potražiti ovo mjesto. Poslije toga sam odlučio dovesti skupinu s jednim svećenikom. Bio je problem dobiti vizu, jer nemamo veleposlanstvo za ovu zemlju''
- kazao je Fransis s kojim je u skupini i Frederik Deogratias Musaazi koji nam je kazao o svojim dojmovima Međugorja: ''Moj prvi dojam je bio uvjerenje ljudi u Gospinu prisutnost. Ljudi ovdje toliko vjeruju, bio sam jako inspiriran zajedno s ljudima s kojima sam došao. Kad sam se vratio u Ugandu, obećao sam Majci Mariji da ću govoriti o njoj u cijeloj Ugandi, da ću širiti ime Majke Božje. Ljudi traže da dođu. Žele znati gdje je Međugorje. Mislim da ovo neće stati, ljudi će nastaviti dolaziti u Međugorje'' - riječi su Frederika iz Ugande. Radiopostaja Mir Međugorje ovih dana objavljuje i razgovore s međugorskim hodočasnicima pješacima, koji su stigli pješice u prigodi 31. obljetnice Gospinih ukazanja. Livia Cianni i Guido Pianeselli došli su pješice iz Rima u Međugorje. http://www.hercegovina.info/vijesti/her ... #news_view
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 17:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kod mene nema zavisti, nemam veze sa tim krajem, niti mi treba lova.
Ne volim prevarante i kult laži, ali me prije svega motivira strah da se Hrvatima kolektivno ovo neće jednog dana obiti o glavu. Treba praviti odstupnicu i ako se crkva izrazi negativno, svu krivicu svaliti na individualne prevarante koji su prevarili i Hrvate, a ne da ispadne da su Hrvati prevarili milijardu svjetskih katolika.
potpuno krivo rezoniraš. Vatikan je doveden pred svršen čin, svake godine u Međugorje dolazi preko milijun ljudi i oni ni u ludilu neće reći da je sve to prevara sve da i misle tako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 19:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kod mene nema zavisti, nemam veze sa tim krajem, niti mi treba lova.
Ne volim prevarante i kult laži, ali me prije svega motivira strah da se Hrvatima kolektivno ovo neće jednog dana obiti o glavu. Treba praviti odstupnicu i ako se crkva izrazi negativno, svu krivicu svaliti na individualne prevarante koji su prevarili i Hrvate, a ne da ispadne da su Hrvati prevarili milijardu svjetskih katolika.
potpuno krivo rezoniraš. Vatikan je doveden pred svršen čin, svake godine u Međugorje dolazi preko milijun ljudi i oni ni u ludilu neće reći da je sve to prevara sve da i misle tako.Kad bi stvarno bilo tako zamislio bi se jel bi nastavio bit katolik (barem u ovom obimu u kojem sam sada). Jos bi nastavio ic nedjeljom na Misu i to je sve. Jer ako Crkva postane interesna organizacija kojoj su samo bitne pare i neki ˝ugled˝ s takvom Crkvom ne zelim imati puno veze. Samo minimalno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 19:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vatikan je interesna organizacija. U ineteresu im da se vjernici okupljaju i mole. Zato nećeš od njih nikad čuti negodovanje kad se vjernici okupe na trgu i mole sa Papom. Ili kad stotine tisuća ljudi dođe u Zagrebu na Hipodrom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 03 srp 2012, 21:27 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: potpuno krivo rezoniraš. Vatikan je doveden pred svršen čin, svake godine u Međugorje dolazi preko milijun ljudi i oni ni u ludilu neće reći da je sve to prevara sve da i misle tako.
Kad bi stvarno bilo tako zamislio bi se jel bi nastavio bit katolik (barem u ovom obimu u kojem sam sada). Jos bi nastavio ic nedjeljom na Misu i to je sve. Jer ako Crkva postane interesna organizacija kojoj su samo bitne pare i neki ˝ugled˝ s takvom Crkvom ne zelim imati puno veze. Samo minimalno. Pokrivati toliku populaciju u svetu, koju pokriva RKC... imati tolike nekretnine, sakralne objekte... i nemaš puno izbora nego postati interesna organizacija. To samo po sebi nije greh ako je interes opšte dobro, duhovnost pojedinca i zdrave vrednosti društva. Problem međutim nastaje kada ovo prestane da bude prioritet...
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 10:52 |
|
|
Naravno da ne. Samo glup i neobrazovan, indoktriniran čovjek može u to vjerovati.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 10:58 |
|
|
ja priznajem da nisam vjernik, ali najgluplji ljudi u životu koje sam upoznala, i to doslovce tutkumi i poprilično zli ljudi, bili su tzv. ateisti kojima je jedini cilj u životu bilo vrijeđati i proganjati vjernike. toliko su se bavili vjerom i biblijom dokazujući da to nije tako kako tamo piše, da su jednostavno pukli. čista patologija umočena u jezivu mržnju. ne pišem to radi ovog idiotskog posta iznad, kao nekakav odgovor ili uvreda na idiotizam, nego uistinu pišem što mislim i u što sam se uvjerila bezbroj puta. naravno, u tu psihopatologiju ne ubrajam normalne ateiste. takve sam imala sreću upoznati i oni sami su zgroženi tolikom netolerancijom ovog klasičnog nakaradnog ateizma nastalog kao posljedica komunističke indoktrinacije i nedostatka nacionalnog i vjerskog identiteta karakterističnog za jugoslavenske nacionaliste.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ateist je napisao/la: Naravno da ne. Samo glup i neobrazovan, indoktriniran čovjek može u to vjerovati. strong nick to post content correlation
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:21 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Ilirk@ je napisao/la: najgluplji ljudi u životu koje sam upoznala, i to doslovce tutkumi i poprilično zli ljudi, bili su tzv. ateisti kojima je jedini cilj u životu bilo vrijeđati i proganjati vjernike. toliko su se bavili vjerom i biblijom dokazujući da to nije tako kako tamo piše, da su jednostavno pukli. čista patologija umočena u jezivu mržnju. ne pišem to radi ovog idiotskog posta iznad, kao nekakav odgovor ili uvreda na idiotizam, nego uistinu pišem što mislim i u što sam se uvjerila bezbroj puta. naravno, u tu psihopatologiju ne ubrajam normalne ateiste. takve sam imala sreću upoznati i oni sami su zgroženi tolikom netolerancijom ovog klasičnog nakaradnog ateizma nastalog kao posljedica komunističke indoktrinacije i nedostatka nacionalnog i vjerskog identiteta karakterističnog za jugoslavenske nacionaliste.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ilirk@ je napisao/la: ja priznajem da nisam vjernik, ali najgluplji ljudi u životu koje sam upoznala, i to doslovce tutkumi i poprilično zli ljudi, bili su tzv. ateisti kojima je jedini cilj u životu bilo vrijeđati i proganjati vjernike. toliko su se bavili vjerom i biblijom dokazujući da to nije tako kako tamo piše, da su jednostavno pukli. čista patologija umočena u jezivu mržnju. ne pišem to radi ovog idiotskog posta iznad, kao nekakav odgovor ili uvreda na idiotizam, nego uistinu pišem što mislim i u što sam se uvjerila bezbroj puta. naravno, u tu psihopatologiju ne ubrajam normalne ateiste. takve sam imala sreću upoznati i oni sami su zgroženi tolikom netolerancijom ovog klasičnog nakaradnog ateizma nastalog kao posljedica komunističke indoktrinacije i nedostatka nacionalnog i vjerskog identiteta karakterističnog za jugoslavenske nacionaliste. Slažem se, agresivni ateisti su identični vjerskim fanaticima, da ne kažem talibanima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: ja priznajem da nisam vjernik, ali najgluplji ljudi u životu koje sam upoznala, i to doslovce tutkumi i poprilično zli ljudi, bili su tzv. ateisti kojima je jedini cilj u životu bilo vrijeđati i proganjati vjernike. toliko su se bavili vjerom i biblijom dokazujući da to nije tako kako tamo piše, da su jednostavno pukli. čista patologija umočena u jezivu mržnju. ne pišem to radi ovog idiotskog posta iznad, kao nekakav odgovor ili uvreda na idiotizam, nego uistinu pišem što mislim i u što sam se uvjerila bezbroj puta. naravno, u tu psihopatologiju ne ubrajam normalne ateiste. takve sam imala sreću upoznati i oni sami su zgroženi tolikom netolerancijom ovog klasičnog nakaradnog ateizma nastalog kao posljedica komunističke indoktrinacije i nedostatka nacionalnog i vjerskog identiteta karakterističnog za jugoslavenske nacionaliste. Slažem se, agresivni ateisti su identični vjerskim fanaticima, da ne kažem talibanima. Krajnosti su uvijek slične u ljudskom društvu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:33 |
|
|
Uostalom,neka svatko vjeruje u šta želi. To je osobna stvar i nije za neke diskusije niti busanja u prsa.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:33 |
|
|
Valjda vjerujem...prvenstveno zbog male djece i one vidjelice... mislim da se ono ne može odglumit.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 11:45 |
|
|
Pitam se koliko ima ovdje uistinu zdravih neidoktriniranih uz to i "intelektualaca", većinu pročitanog na ovoj temi nevjernički osuđujem i smatram malaćenjem prazne slame. Pitam se kako samo može nekome pasti napemet, da bi jedan dječak-desetogodišnji Jakov (naime toliko mu je bilo godina kad su se dogodila ukazanja 1981. godine) bio toliko moćan u laganju da ga jedna represivna jugoslovenska policija u to vrijeme ne bi slomila , kao i ostale vidioce koji su u to vrijeme imali po 16/17 godina. Narod u Hercegovini slabo ima profita od Međugorja ako ćemo samo ekonomski gledati Međugorje osim domicilnog stanovništa i neki drugih poslovnih poteza pojedinaca iz inozemstva, koji su smještanim kapacitetitma sebi priskrbili ekonomski procvat sve ostalo je u rukama stranaca( suveniri, gotovo sve iz inozemstva), Dubrovački areodrom, strane agencije ( osim Globtura)..Mislim ono, više imaju financijske dobiti ono skakći oko Starog mosta i one radnje oko njega od dolaska stranaca u Međugorje( nego recimo cila Z.H).
Tako što se tiče vaših naklapanja o ekonomiji i "prodaji" svetišta ,za mene kada dođem u Međugorje svetište je prostor oko crkve i crkva, Križevac, Podbrdo ono što su svećenici koliko toliko mogli očuvati od nezasitosti pohlepnog čovjeka, sve ostalo izvan tog kruga nije u rukama crkve i prema tome, ljudi se povode za onim što žele, netko želi samo novac ili samo pljucnuti po Međugorju što je slučaj i na ovoj temi kod pojedinaca. hajde šetnja..
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 04 srp 2012, 12:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Crvena Sonja je napisao/la: Pitam se koliko ima ovdje uistinu zdravih neidoktriniranih uz to i "intelektualaca", većinu pročitanog na ovoj temi nevjernički osuđujem i smatram malaćenjem prazne slame. Pitam se kako samo može nekome pasti napemet, da bi jedan dječak-desetogodišnji Jakov (naime toliko mu je bilo godina kad su se dogodila ukazanja 1981. godine) bio toliko moćan u laganju da ga jedna represivna jugoslovenska policija u to vrijeme ne bi slomila , kao i ostale vidioce koji su u to vrijeme imali po 16/17 godina. Narod u Hercegovini slabo ima profita od Međugorja ako ćemo samo ekonomski gledati Međugorje osim domicilnog stanovništa i neki drugih poslovnih poteza pojedinaca iz inozemstva, koji su smještanim kapacitetitma sebi priskrbili ekonomski procvat sve ostalo je u rukama stranaca( suveniri, gotovo sve iz inozemstva), Dubrovački areodrom, strane agencije ( osim Globtura)..Mislim ono, više imaju financijske dobiti ono skakći oko Starog mosta i one radnje oko njega od dolaska stranaca u Međugorje( nego recimo cila Z.H).
Tako što se tiče vaših naklapanja o ekonomiji i "prodaji" svetišta ,za mene kada dođem u Međugorje svetište je prostor oko crkve i crkva, Križevac, Podbrdo ono što su svećenici koliko toliko mogli očuvati od nezasitosti pohlepnog čovjeka, sve ostalo izvan tog kruga nije u rukama crkve i prema tome, ljudi se povode za onim što žele, netko želi samo novac ili samo pljucnuti po Međugorju što je slučaj i na ovoj temi kod pojedinaca. hajde šetnja..
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|