|
|
Stranica: 15/33.
|
[ 825 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: Mi nismo imali kralja, pa ovaj vaš kralj je smijurija, svi drugi, Grci, Bugari, su uzeli nekoga iz strane plemićke loze, samo vi nekoga tko nezna ni pretke u dva koljena...
Čekaj, tebi je zapravo smiješno što nismo uzeli nekog švapskog princa već smo izabrali dinastiju iz našeg naroda? Ti i ja fakat jako različito razmišljamo...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:27 |
|
|
@metemma,
Ne slažem se sa tobom, ali ajde, nek bude tvoja poslednja.... Nemam više volje večeras, pa možda nastavimo o ovome sutra.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: Mi nismo imali kralja, pa ovaj vaš kralj je smijurija, svi drugi, Grci, Bugari, su uzeli nekoga iz strane plemićke loze, samo vi nekoga tko nezna ni pretke u dva koljena... Smiješno mi je ovo, ne smije se ni taknuti vođu naroda, pa i Tito je vodio narod pa ga ne voliš... A i današnji političari vode narod... I da, Franjo Josip je bio moj kralj, milošću Božjom i odlukom Hrvatskoga Sabora Seljoberu, vi ste imali svoje kraljeve samo ranom srednjem veku, od kad ste potpali pod mađarsku vlast, služili ste tuđim kraljevima 1000 godina, uključujući i srpskog. A mi smo imali nekoliko NAŠIH srpskih dinastija. To što ja ne volim Aleksanra Karađorđevića, ne znači da odobravam da neki iskomleksirani tinejdžer iz Zagreba pljuje po njemu. To možemo mi, a kad ti to radiš, to je nepoštovanje, bezobrazluk i trolerska provokacija. Ja, a koliko vidim, ni ostali srpski forumaši ne seremo po ličnostima iz vaše istorije, pa bi te molio da ni ti to ne radiš. Koliko su Mađari imali svojih dinastija?? Svaku od tih dinastija je Sabor potvrdio, osim ove zadnje... Uostalom, u cijelom je svijetu nebitno koje je krvi kralj, samo je vama bitno da bude Srbin, pa makar bio i trgovac svinjama...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:31 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Mi nismo imali kralja, pa ovaj vaš kralj je smijurija, svi drugi, Grci, Bugari, su uzeli nekoga iz strane plemićke loze, samo vi nekoga tko nezna ni pretke u dva koljena...
Čekaj, tebi je zapravo smiješno što nismo uzeli nekog švapskog princa već smo izabrali dinastiju iz našeg naroda? Ti i ja fakat jako različito razmišljamo... Pa naravno Kako ne shvataš da je njima ČAST da im vlada neki stranac, još ako je u pitanju nemački nadčovek, gde ćeš veće sreće. Ovo ne mislim za sve Hrvate, nego samo za ove koji ovako razmišljaju.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:31 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Mi nismo imali kralja, pa ovaj vaš kralj je smijurija, svi drugi, Grci, Bugari, su uzeli nekoga iz strane plemićke loze, samo vi nekoga tko nezna ni pretke u dva koljena...
Čekaj, tebi je zapravo smiješno što nismo uzeli nekog švapskog princa već smo izabrali dinastiju iz našeg naroda? Ti i ja fakat jako različito razmišljamo... Da, jer kralj ne moze biti bilo tko... Romanovi su svoju carsku titulu temeljili na vezi sa bizantskom carskom obitelji, Petar I nije imao veze ni sa kime...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:39 |
|
|
volvoks je napisao/la: Koliko su Mađari imali svojih dinastija?? Svaku od tih dinastija je Sabor potvrdio, osim ove zadnje... Uostalom, u cijelom je svijetu nebitno koje je krvi kralj, samo je vama bitno da bude Srbin, pa makar bio i trgovac svinjama... Pa lepo kažeš, Mađari. Ne Hrvati, a i sve se plašim da je vaš Sabor mogao da ne potvrdi. Ta potvrda je bila čista formalnost, budi ozbiljan... I naravno da mora da bude Srbin, ne može Pomeranac ili Vestfalijanac da bude srpski kralj, bez obzira šta je u celom svetu bitno, a šta nebitno.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: Koliko su Mađari imali svojih dinastija?? Svaku od tih dinastija je Sabor potvrdio, osim ove zadnje... Uostalom, u cijelom je svijetu nebitno koje je krvi kralj, samo je vama bitno da bude Srbin, pa makar bio i trgovac svinjama... Pa lepo kažeš, Mađari. Ne Hrvati, a i sve se plašim da je vaš Sabor mogao da ne potvrdi. Ta potvrda je bila čista formalnost, budi ozbiljan... I naravno da mora da bude Srbin, ne može Pomeranac ili Vestfalijanac da bude srpski kralj, bez obzira šta je u celom svetu bitno, a šta nebitno. Mađarski kralj je vladao manje od 200 godina, do 1301, svaki od njih se odvojeno krunio za hrvatskoga kralja... Od tada Mađar nije sjeo na tron, niti je itko htio obesčastiti svetu krunu, zato je Horthy ostao samo regent... Mađari su ipak narod koji poštuje pravila, baš kao i svi narodi-osim Srba...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 01:50 |
|
|
volvoks je napisao/la: Koliko su Mađari imali svojih dinastija?? Svaku od tih dinastija je Sabor potvrdio, osim ove zadnje... Uostalom, u cijelom je svijetu nebitno koje je krvi kralj, samo je vama bitno da bude Srbin, pa makar bio i trgovac svinjama... Jeste, i trgovac svinjama je bio prvi knez, nepismeni Milos Obrenovic koji nas je tako dobro pozicionirao u ona smutna vrremena, da se sve posle nastavljalo na njegov rad, i Milos zasluzuje veliki spomenik... kao i njegov naslednik Mihajlo koji je bio visoko-obrazovani covek koji je podigao prestonicu, i njemu smo se i zahvalili spomenikom i glavnom ulicom... kralj Milan koji je izborio nezavisnost...posle nesretni Aleksandar koji nije bio dobar vladar, kralj Petar oslobodioc, kralj Aca, knez Pavle... To su sve nasi ljudi, loze potekle iz naroda, svaki od njih je uzidao jedan temeljni blok nase drzave... Ajde da ti objasnim u vezi Ace, da ne lupas vise... Acin otac je bio kralj Petar, majka crnogorska princeza Zorka, cerka kralja Nikole... deda isto Aleksandar, a pradeda Karadjordje, sve po direktnoj liniji...zena mu je bila princeza Marija, cerka rumunskog kralja... ...pa ti sad pricaj dalje da je bio ciganin, opancar, ili sta god iz arsenala kretenskih uvreda, vise se necu vracati na ovo...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:04 |
|
|
Govorim o Petru Oslobodiocu, njemu se ne zna stablo u tri generacije... Ne znam jesi li bio u Trakošćanu, dvorcu Draškovića, i be znam jesi li vidio njihovo stablo, koje ide generacijama i generacijama, obitelj koja je dala nebrojene banove, nebrojene biskupe, značajne osobe za hrvatsku povijest i kulturu... Vidiš, ali ta obitelj nikada ne bi prihvatila možebitnu hrvatsku krunu jer je bila za stepenicu prenisko... Ne mrzim ja Karađorđeviće, osim Ace, njega prezirem, vjerujem da si to primjetio Petar I mi se čini kao dobar vladar i simpatičan čovjek, imao zanimljiv život, bio u legiji stranaca...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:05 |
|
|
volvoks je napisao/la: A zašto si ti osjetljiv na ovog dikatatora u tvom avataru, kojeg su bugarouataše ubile kao psa?? Ubili ste najvećeg prijatelja Slavena u monarhiji, oslobodili nas autonomije i odveli u slobodu diktature, hvala vam... Ne znam koji mi je deo smešniji.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: volvoks je napisao/la: A zašto si ti osjetljiv na ovog dikatatora u tvom avataru, kojeg su bugarouataše ubile kao psa?? Ubili ste najvećeg prijatelja Slavena u monarhiji, oslobodili nas autonomije i odveli u slobodu diktature, hvala vam... Ne znam koji mi je deo smešniji. Moram biti ovako nadahnut i osjećajan kada naspram mene stoji hrabra vojska Kralju vjerna
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: volvoks je napisao/la: A zašto si ti osjetljiv na ovog dikatatora u tvom avataru, kojeg su bugarouataše ubile kao psa?? Ubili ste najvećeg prijatelja Slavena u monarhiji, oslobodili nas autonomije i odveli u slobodu diktature, hvala vam... Ne znam koji mi je deo smešniji. Što je najjače od svega, ja mislim da on stvarno iskreno veruje u to.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:12 |
|
|
volvoks je napisao/la: Moram biti ovako nadahnut i osjećajan kada naspram mene stoji hrabra vojska Kralju vjerna Jbg, neko kralju, neko caru i kralju.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: volvoks je napisao/la: A zašto si ti osjetljiv na ovog dikatatora u tvom avataru, kojeg su bugarouataše ubile kao psa?? Ubili ste najvećeg prijatelja Slavena u monarhiji, oslobodili nas autonomije i odveli u slobodu diktature, hvala vam... Ne znam koji mi je deo smešniji. Koliko god ti bilo smješno, to je istina FF je nastojao popraviti položaj Slavena, i žena mu je bila Čehinja, bilo je planova oko federalizacije i stvaranja južnoslavenske jedinice.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne znam koji mi je deo smešniji. Što je najjače od svega, ja mislim da on stvarno iskreno veruje u to. Ja vjerujem samo u slobodnu i demokratsku Hrvatsku, ovo samo smatram, smatram da bi nam bilo bolje da smo ostali u AU, dani germanizacije i mađarizacije su prošli, znali smo tko smo i što smo, radilo se na boljem položaju drugih naroda... Samo što mi ponekad pobjegne koje stilsko izražajno sredstvo pa se dobije takav dojam
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:18 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne znam koji mi je deo smešniji. Koliko god ti bilo smješno, to je istina FF je nastojao popraviti položaj Slavena, i žena mu je bila Čehinja, bilo je planova oko federalizacije i stvaranja južnoslavenske jedinice. Ajde probaj da budeš iskren i realan i reci nam šta ti misliš da bi se ostvarilo od tih "planova". AU bi postala moderna demokratska federacija!? A i ako nisi znao, Hrvati su prvi put izašli na slobodne izbore da glasaju tek u kraljevini Jugoslaviji. Prvi put ikada u istoriji!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:19 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Koliko god ti bilo smješno, to je istina FF je nastojao popraviti položaj Slavena, i žena mu je bila Čehinja, bilo je planova oko federalizacije i stvaranja južnoslavenske jedinice. To je samo jedna o smešnih stvari. Planovi su imali velike šanse za uspeh pored mađarskog dela države. Da je Hrvate Tito izdelio u toliko upravnih jedinica do sudnjeg dana bi kukali na istorijsku nepravdu. I OK, svako ima pravo da voli šta mu se sviđa. Zato i jeste tako poletno ratovali za Beč u tom ratu. Samo ne znam što ne ostadoste uz isti do kraja. Verujem da bi položaj Zagreba bio znatno bolji bez Mađara da kvare zabavu.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ajde probaj da budeš iskren i realan i reci nam šta ti misliš da bi se ostvarilo od tih "planova". AU bi postala moderna demokratska federacija!?
A i ako nisi znao, Hrvati su prvi put izašli na slobodne izbore da glasaju tek u kraljevini Jugoslaviji. Prvi put ikada u istoriji! Znam, a znaš li ti da je 1917. u Hrvatskoj uvedeno opće pravo glasa za muškarce, samo što se nisu po tom zakonu stigli održati nijedni izbori. Da bi do takve federalizacije došlo ne vjeruje, mada se nikad ne zna. Mađari bi bili protiv, a ni Nijemcima ne bi bilo drago. Međutim, moglo je doći do ujedinjenja Dalmacije s Hrvatskom, kao što je bilo predviđeno u Nagodbi, a Česi i Poljaci su mogli dobiti svoje federalne jedinice.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:25 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Koliko god ti bilo smješno, to je istina FF je nastojao popraviti položaj Slavena, i žena mu je bila Čehinja, bilo je planova oko federalizacije i stvaranja južnoslavenske jedinice. To je samo jedna o smešnih stvari. Planovi su imali velike šanse za uspeh pored mađarskog dela države. Da je Hrvate Tito izdelio u toliko upravnih jedinica do sudnjeg dana bi kukali na istorijsku nepravdu. I OK, svako ima pravo da voli šta mu se sviđa. Zato i jeste tako poletno ratovali za Beč u tom ratu. Samo ne znam što ne ostadoste uz isti do kraja. Verujem da bi položaj Zagreba bio znatno bolji bez Mađara da kvare zabavu. Hrvati su bili podijeljeni u dvije jedinice, s time da je planom federalizacije bilo predloženo spajanje Hrvatske, većine Istre i Dalmacije u jednu... Evo tog plana... Samoupravna Voša kao šlag na tortu I mi jesmo ostali do samog kraja
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:26 |
|
|
volvoks je napisao/la: Mi nismo imali kralja, pa ovaj vaš kralj je smijurija, svi drugi, Grci, Bugari, su uzeli nekoga iz strane plemićke loze, samo vi nekoga tko nezna ni pretke u dva koljena... Smiješno mi je ovo, ne smije se ni taknuti vođu naroda, pa i Tito je vodio narod pa ga ne voliš... A i današnji političari vode narod... I da, Franjo Josip je bio moj kralj, milošću Božjom i odlukom Hrvatskoga Sabora volvoks je napisao/la: Govorim o Petru Oslobodiocu, njemu se ne zna stablo u tri generacije... Ne znam jesi li bio u Trakošćanu, dvorcu Draškovića, i be znam jesi li vidio njihovo stablo, koje ide generacijama i generacijama, obitelj koja je dala nebrojene banove, nebrojene biskupe, značajne osobe za hrvatsku povijest i kulturu... Vidiš, ali ta obitelj nikada ne bi prihvatila možebitnu hrvatsku krunu jer je bila za stepenicu prenisko... Ne mrzim ja Karađorđeviće, osim Ace, njega prezirem, vjerujem da si to primjetio Petar I mi se čini kao dobar vladar i simpatičan čovjek, imao zanimljiv život, bio u legiji stranaca... A ovo je posebna priča. Volvi ima neke nerazrešene probleme sa Karađorđevićima izgleda. Čuj Grci i Bugari. Pa mene bi bilo sramota da mi velike sile odaberu neku sporednu granu poluznačajne nemačke vladarske kuće i pošalju u zemlju za koju ovaj nikada nije ni čuo. Očigledno da bi se neko drugi istim izuzetno ponosio. Kako ide ona zahebancija sa vladarima koji nikada nisu znali jezik naroda kojim vladaju? Na stranu što ideja da neko treba da vodi zbog svoje krvi ili po milosti Božjoj sama po sebi poremećena.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:27 |
|
|
volvoks je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Što je najjače od svega, ja mislim da on stvarno iskreno veruje u to. Ja vjerujem samo u slobodnu i demokratsku Hrvatsku, ovo samo smatram, smatram da bi nam bilo bolje da smo ostali u AU, dani germanizacije i mađarizacije su prošli, znali smo tko smo i što smo, radilo se na boljem položaju drugih naroda... Samo što mi ponekad pobjegne koje stilsko izražajno sredstvo pa se dobije takav dojam Ok onda, na trenutak mi se učinilo da si blago nenormalan, ali sad vidim da to ipak nije tako i drago mi je zbog toga. A to da li biste bolje prošli da ste ostali u AU? ŠBBKBB, možda bi bolje prošli, a možda bi se danas borili da ostvarite autonomiju u okviru Magyarorszaga, ili bi već imali neku autonomiju, pa bi tražili nezavisnost kao Katalonci danas. A možda bi se ti danas zvao Ferenz ili Isztvan. Kao što rekoh, šbbkbb....
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:28 |
|
|
volvoks je napisao/la: Hrvati su bili podijeljeni u dvije jedinice, s time da je planom federalizacije bilo predloženo spajanje Hrvatske, većine Istre i Dalmacije u jednu... Ja bih mogao nabrojati više od dve. Ali prosvetli me molim te. volvoks je napisao/la: Samoupravna Voša kao šlag na tortu Samo što nije sprovedeno. Ovo je negde na nivou realnosti karti sa teme o rekonstrukciji federacije. volvoks je napisao/la: I mi jesmo ostali do samog kraja Ne bih rekao... Pre će biti da ste napustili brod.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ja vjerujem samo u slobodnu i demokratsku Hrvatsku, ovo samo smatram, smatram da bi nam bilo bolje da smo ostali u AU, dani germanizacije i mađarizacije su prošli, znali smo tko smo i što smo, radilo se na boljem položaju drugih naroda... Samo što mi ponekad pobjegne koje stilsko izražajno sredstvo pa se dobije takav dojam Ok onda, na trenutak mi se učinilo da si blago nenormalan, ali sad vidim da to ipak nije tako i drago mi je zbog toga. A to da li biste bolje prošli da ste ostali u AU? ŠBBKBB, možda bi bolje prošli, a možda bi se danas borili da ostvarite autonomiju u okviru Magyarorszaga, ili bi već imali neku autonomiju, pa bi tražili nezavisnost kao Katalonci danas. A možda bi se ti danas zvao Ferenz ili Isztvan. Kao što rekoh, šbbkbb.... Problem je što mi Hrvati, koji smo ipak imali nešto bolji položaj od ostalih naroda, ne možemo realno procjeniti stanje u monarhiji... Ja ne mogu pojmiti kako je bilo Česima koji nisu imali nikakvu autonomiju, kojima vlastiti jezik nije bio službeni sve do 1880., a ranije im je bio njemački, ne latinski kao nama koji ipak nema asimilatorsku funkciju...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:33 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ajde probaj da budeš iskren i realan i reci nam šta ti misliš da bi se ostvarilo od tih "planova". AU bi postala moderna demokratska federacija!?
A i ako nisi znao, Hrvati su prvi put izašli na slobodne izbore da glasaju tek u kraljevini Jugoslaviji. Prvi put ikada u istoriji! Znam, a znaš li ti da je 1917. u Hrvatskoj uvedeno opće pravo glasa za muškarce, samo što se nisu po tom zakonu stigli održati nijedni izbori. Da bi do takve federalizacije došlo ne vjeruje, mada se nikad ne zna. Mađari bi bili protiv, a ni Nijemcima ne bi bilo drago. Međutim, moglo je doći do ujedinjenja Dalmacije s Hrvatskom, kao što je bilo predviđeno u Nagodbi, a Česi i Poljaci su mogli dobiti svoje federalne jedinice. Pa naravno da bi Mađari bili protiv, zato mi to ni ne deluje realno, a to je samo jedan od razloga. A i kolko ja znam istoriju, ispravi me ako grešim, posle sloma mađarske revolucije kojoj ste vi značajno doprineli, bečki dvor vas je odbacio kao krpu i dogovorio se sa Mađarima sve na vašu štetu. Toliko o dobronamernosti Habzburga prema Hrvatima....
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Turčenje po Bosni i veličanje Osmanskog Carstva Postano: 05 sij 2013, 02:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa naravno da bi Mađari bili protiv, zato mi to ni ne deluje realno, a to je samo jedan od razloga.
A i kolko ja znam istoriju, ispravi me ako grešim, posle sloma mađarske revolucije kojoj ste vi značajno doprineli, bečki dvor vas je odbacio kao krpu i dogovorio se sa Mađarima sve na vašu štetu. Toliko o dobronamernosti Habzburga prema Hrvatima.... Pa isto kao što su odbacili Srbe. Ako bi prihvatili taj dogovor, to bi učinili zbog sebe i stabilnosti države, ne zato što nas vole.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|