|
|
Stranica: 102/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Sta, ti bi malo o poljoprivredi?  Stočarstvu  Daj bilo šta samo da nema veza s onim gluho bilo stvarima.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Sta, ti bi malo o poljoprivredi?  Stočarstvu  Daj bilo šta samo da nema veza s onim gluho bilo stvarima. OK. Aaa, raste li mrkva u Hercegovini i uzgajas li je?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:59 |
|
|
Preferiram krastavce 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Evo pitanje za Ministryja. Nedavno pročitah knjigu Matildin posljednji valcer. Radi se o ovčarskoj farmi. Zanima me mrdaš li ti iz tog grada u kojem jesi? Jesi li ikad bio na nekoj farmi, kako to izgleda, kakva je klima u Australiji, jesu li stalno suše, kako bude zimi? Ima li neko s naših prostora da se okušao u uzgoju ovaca? Koliko si putovao po Au? Putovao skoro nikako, od svih gradova sam bio tek u Melburnu, i to tek prvi put 2007, i to samo jedno poslijepodne. Sve slobodno vrijeme koje imam za odmore sam iskoristio za majku Europu. Na farmi sam bio samo 2-3 puta, prespavao u objektu gdje šišaju ovce, imao sam par poziva da idem u lov na divlje svinje, ali se nešto nije uspjelo uskladiti. Prevelik je kontinent za općenit komentar o klimi. O outbacku vlada mišljenje da je to sve manje-više pustinja, a prava istina je da u unutrašnjosti imaš predivne visoravni sa najplodnijom mogućom zemljom, vinogradima, i sl. Moji starci imaju svašta u bašči, sve moguće voće i povrće, ja u mojoj ništa. Puno mojih sa posla su imali velike farme (10+ hektara), uglavnom zbog poreznih razloga. Ljeti restrikcije vode skoro svugdje, i mogu se pohvaliti da smo sad u januaru u Sydneyu postigli rekord svih vremena, 47 stupnjeva (više u unutrašnjosti), i to na obali gdje sa Pacifika imaš itekakav povjetarac. Bilo je teško za opisati, doslovno kao kad otvoriš rernu i sagneš glavu da izvučeš tepsiju...sva sreća, imaš bazen, plažu pa biraj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:02 |
|
|
Evo nesto normalno. Uzgajas li lubenice? I daj mi preporuci neki film sto si nedavno gledala.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:03 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Preferiram krastavce  Zasto krastavce? A sta, mrkvica ne raste, ili je jednostavno ne volis?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:09 |
|
|
Ali ja mislim da je u Australiji suh zrak kao npr u Saud. Ar. što je opet kudikamo podnošljivije nego kod nas. Ono što sam vidjela na slikama i dokumentarcima mi se baš svidjelo. Mislim na prirodu. Gradovi me uopšte ne privlače. Imam osjećaj da tamo nema nikako sredine. Ili ogromni gradovi ili te farme i pustinje. Aztec ne pamtim kad sam film gledala. Mislim da ima više od 6 mjeseci. Zadnje što sam gledala je bila serija Game of Thrones, dvije sezone, a treća još čeka, skinuta u najvećoj rezoluciji. Jesam tokom ramazana kad nisam puno izlazila pregledala ovu Ferihu što je sad na Novoj TV 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:15 |
|
|
|
Jel uzgajas lubenice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Ali ja mislim da je u Australiji suh zrak kao npr u Saud. Ar. što je opet kudikamo podnošljivije nego kod nas. Ono što sam vidjela na slikama i dokumentarcima mi se baš svidjelo. Mislim na prirodu. Gradovi me uopšte ne privlače. Imam osjećaj da tamo nema nikako sredine. Ili ogromni gradovi ili te farme i pustinje.
E sad, nisam još bio u australskoj pustinji pa ne znam koliko se razlikuje od priobalnih područja. Eto me za 3 tjedna u arapskoj pustinji, pa da vidimo je li se može izdurat i diHat na +50. Kod vas u Hercegovini je neka sparina ubitačnija, ja nisam mogao ovog ljeta zaspati do 3-4 ujutru, usprkos klimi. Kome se dolazi u AU, nudim se da budem vodič, evo imate još godinu dana dok se i ja ne pozdravim (vjerojatno zauvijek) sa ovim divnim kontinentom i najboljom zemljom na svijetu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:20 |
|
|
|
Kamo onda Ministre?
Macka krade hranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:21 |
|
|
|
Jurop
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:22 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jel uzgajas lubenice? Šta je s tobom i tim lubenicama  Mislim da nigdje nije kao u Mostaru. Kad se kamen ugrije i preko noći temp. ne spada ispod 30. Jedne godine je na Bišću izmjereno 52 u hladu i o tome su pisali svjetski mediji. Ne smiješ pod klimom zaspati, a čim je isključiš kao da nikad nije ni radila. Ovdje u Stocu je temp. ista ali nekako imaš zraka. Gdje si to bio u Hercegovini i gdje seliš za godinu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:25 |
|
|
Ne mogu da nađem temu kako zamišljate forumaše stora 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 20:41 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne mogu da nađem temu kako zamišljate forumaše stora  Plačem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:40 |
|
|
|
Carmelo zašto se muškarci furaju na Džingis Kana?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:43 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Jel uzgajas lubenice? Šta je s tobom i tim lubenicama  Mislim da nigdje nije kao u Mostaru. Kad se kamen ugrije i preko noći temp. ne spada ispod 30. Jedne godine je na Bišću izmjereno 52 u hladu i o tome su pisali svjetski mediji. Ne smiješ pod klimom zaspati, a čim je isključiš kao da nikad nije ni radila. Ovdje u Stocu je temp. ista ali nekako imaš zraka. Gdje si to bio u Hercegovini i gdje seliš za godinu? Pa volim ih. Bilo bi steta da ih ne uzgajas ako imas uvjete. A opet krastavce uzgajas. Sta je to s tim krastavcima i tobom? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:50 |
|
|
|
Aztec je zensko.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:52 |
|
|
Cudna recenica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:54 |
|
|
|
Aztec je Melcher.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:55 |
|
|
Zanimljivo.  I sve mi isprica osim tog da li sadis lubenice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 21:57 |
|
|
cenzura je napisao/la: Citajuci forum, nisam mogao a da ne primjetim da izmedu tebe i forumasa Lebowskog postoji vrlo izrazena hemija, nesto ste kao Zvjezdan Misimovic i Edin Dzeko, najbolji tandem u svijetu. Ako ikoga izaberes od dostupnih kandidata, nadam se da ce to biti on.
Bila bi sramota da se takva kordinacija, razumijevanje i savrsena kompatibilnost prokocka. Ljudi moji šta ja sve dobivam na pp. Aztec ima lubenice samo što je mi zovemo karpuza. Hoćeš da ti pošaljem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 22:00 |
|
|
Sayuri je napisao/la: cenzura je napisao/la: Citajuci forum, nisam mogao a da ne primjetim da izmedu tebe i forumasa Lebowskog postoji vrlo izrazena hemija, nesto ste kao Zvjezdan Misimovic i Edin Dzeko, najbolji tandem u svijetu. Ako ikoga izaberes od dostupnih kandidata, nadam se da ce to biti on.
Bila bi sramota da se takva kordinacija, razumijevanje i savrsena kompatibilnost prokocka. Ljudi moji šta ja sve dobivam na pp. Aztec ima lubenice samo što je mi zovemo karpuza. Hoćeš da ti pošaljem? Sad se hvalis. Hocu, sto da ne, ako je besplatno.  Samo kako je poslati, ne stane bas u kovertu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 22:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Carmelo zašto se muškarci furaju na Džingis Kana? Naučnici kažu da svaki deseti stanovnik Evroazije vodi poreklo od njega. Šta misliš zašto?  Mada se ja ne ložim na njega samo zbog toga. A i ne lože se nešto, ne ložim se ni ja toliko, jednostavno mi je ova slika super i neću da je menjam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 22:02 |
|
|
Sayuri, šta je sad ovo? Furaš mene, ne moraš javno baaaaa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 22:03 |
|
|
Aztece, treniras li ti sta. Ja se uzlinija, samo jos nesto biciklarenje i sporadicno trbusnjaci, sklekovi i tako to...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|