|
|
Stranica: 13/17.
|
[ 423 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Markan seoski mudrac. Prosipa neke fraze koje možeš bilo gdje u svijetu i u bilo kojoj situaciji upotrijebiti. Ajde bečki da ne kažem šta:-) Kolektivni orgazam drma,nije se ovako svršavalo ni u Titino doba 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
A to si htio reći. Hebi ga, da je sreo Budmira bil bilo bolje ?
Naš Zoki EU poštar vs Markan EU državljanin.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar Jozo je napisao/la: Jedan od komentara: Citat: Ovo je rad ustasa ljudi smirite zivce ne palite vladu svoje zemlje. Ovo je rat nad islamom samo nam je Allah spas. Inače, ko im je branio da ukinu KS, TK, ZDK? Mogli su odavno. Naravno da počinje s jedna država 3 vjere, jedan predsjednik. Da to ide tako imali bi takvu Jugu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:14 |
|
|
BBC je napisao/la: A to si htio reći. Hebi ga, da je sreo Budmira bil bilo bolje ?
Naš Zoki EU poštar vs Markan EU državljanin. Da,Eu državljanin,a ne Eu budala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: A to si htio reći. Hebi ga, da je sreo Budmira bil bilo bolje ?
Naš Zoki EU poštar vs Markan EU državljanin. Da,Eu državljanin,a ne Eu budala  Pa mutan si. Ne znam ja čije ti interese guraš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da,Eu državljanin,a ne Eu budala  Pa mutan si. Ne znam ja čije ti interese guraš. Hrvatskog naroda,primarno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:19 |
|
|
|
De uozbilji se i artikuliraj. Bez tih zagonetnih upadica. Tvoj gradski ekvivalent su oni propali rockeri koji su stalno ponavljali "neću da budem šaraf u mašini".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Jedan od komentara: Citat: Ovo je rad ustasa ljudi smirite zivce ne palite vladu svoje zemlje. Ovo je rat nad islamom samo nam je Allah spas. Inače, ko im je branio da ukinu KS, TK, ZDK? Mogli su odavno. Naravno da počinje s jedna država 3 vjere, jedan predsjednik. Da to ide tako imali bi takvu Jugu. islam kao platforma za političko djelovanje se obila već nekim o glavu. a koliko vidim premijeri ovih kantona su dali ostavku. a da se ovo prebaci na pravu temu?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:29 |
|
|
BBC je napisao/la: De uozbilji se i artikuliraj. Bez tih zagonetnih upadica. Tvoj gradski ekvivalent su oni propali rockeri koji su stalno ponavljali "neću da budem šaraf u mašini". Dobro,bolan,nisam ja stigao u Mostar,nego Milanović.:-)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 22:50 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: islam kao platforma za političko djelovanje se obila već nekim o glavu.
a koliko vidim premijeri ovih kantona su dali ostavku. Jesu i sad će prebacit funkcioniranje na F. To im je i bio cilj. Ali evo izgledada Lipovača ne bi u njihov Bošnjakistan. Ono štomene muči je da li Platformaši imaju podršku Amera za ovo. Prave se kao da imaju. Inače, jedini način da Bošnje unormale i da tenzije popuste općenito jest da im se zaprijeti raspadom. Ovu posjetu baš tumačim u tom svjetlu. Da Srbi i Hrvati se ovako odnose prema državnim institucijama EUFOR bi već odavno tenkovima rješavao probleme. Mi ne volimo državu BiH kakva je ali poštujemo njen ustavnopravni poredak, čak i kad je 17:5 = 3. Bošnjaci ne poštuju ustavnopravni poredak i demokratski sustav. Jednostavno su davnomogli ukinuti i svoje kantone, i cijelu F. i prenijeti ovlasti na državnu razinu, vremenom bii drugi entitet pod pritiscima gubio ovlasti, ali im ne odgovara jer njih 48 % želi 100 % vlasti. I tu će vazda bit sranja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 23:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: De uozbilji se i artikuliraj. Bez tih zagonetnih upadica. Tvoj gradski ekvivalent su oni propali rockeri koji su stalno ponavljali "neću da budem šaraf u mašini". Dobro,bolan,nisam ja stigao u Mostar,nego Milanović.:-) Markan, imaš li ti kakve veze s Lesliem Eldridžem na forum.hr-u ? Imate isti avatar, pa. Čovjek je tuka, a ti si normalan tu, pa pitam  Koliko vidim, ovaj posjet je bio ok. Lik je došao točno na mjesto na kojem je trebao biti, odjebao Sarajevo... Inače mi Zoki ide na jetra, ali ovo mu je vjerojatno jedan jedini dobar potez u cijeloj vladavini...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 23:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovim je jasno da je u potpunosti skužio muslimanske medije. Jako trolanje Citat: Milanović u Mostaru - Na upit zašto je došao u Mostar a ne u Sarajevo, Milanović je odgovorio: "zato što je bliže" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 23:52 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
Citat: Vidiš nisam jedini kojem nije jasno što je stranac dolazio. Ni Želji nije jasno.
Lijepo je to..ono sve što kaže..diplomacija je a što gluplje kaže to je misterija veća.
Što je veća zbunjenost njegovim debilnim izjavama, to veći diplomat ispada. Tako su i za Mesića mislili, pa nije valjda da je toliko glup da stvarno misli to što kaže. Mora da ima neki plan koji nikom ne kaže. Rezon iz očaja.
Tako i za ovoga. Došao i odmah je to strašna stvar. Kako to da svi svjetski političari uvijek kažu ili barem dadnu jasnu naznake zašto su tu, samo su kod naših uvijek neke misterije..
Ili su oni svi glupi a jedino naši pametni ili u čemu je stvar, volio bi da mi to netko jednom pojasni.
Da ponovim nitko do kraja ne razumi njegove izjave ali smrde na neznanje i uvrede
A to što se Komšić i ekipa bune to mi ništa ne govori..njihov prag tolerancije je vrlo nizak. Komentar sa HR portala. Pogodite čiji 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 09 vel 2014, 23:54 |
|
|
|
Sad ti nama reci pošteno što tebi smeta da HR premijer posjeti svoj narod u Varti ? Ne kužiš koliko mržnje prema Hrvatima pokazuješ. Ako si ti takva što Hrvati mogu očekivati od drugih Bošnjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 08:18 |
|
|
Baš. Dok se ovakvi poput Emt i Leba ne odmiču ni mrvicu od onih najgorih, bar u osnovnim pitanjima, što očekivat od drugih? Previše ispiranja mozga. Ajmo ponavljat: BiH nije turska. BiH nije tisućljetna. BiH nije naša prčija. U BiH su kršćani većina. Povelja Kulina bana počinje sa U... Kralj Tvrtko nije bio musliman. Hrvati i Srbi imaju jednaka prava na nju kao i mi. Nećemo više plakat MZ jer nam pomognu ali onda nam sam produlje patnju. Nećemo zazivat rahat-patnju ni sabur jer najmanje živaca imamo. Nećemo se pretvarat da smo građani nego ćemo napokon BIB-at.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 08:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63382 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Milanovićev odnos prema BIH i zainteresiranost za situaciju Hrvata u BIH je vjerojatno najveći plus u njegovoj vladavini. u biti, ništa drugo ni ne bih istaknuo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43713 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
I ja sam razočaran ponašanjem moje jaranice emt - ispada da je u svemu najveći problem dolazak Milanovića u Mostar, pa je na to potrošila tucet postova.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 08:50 |
|
|
|
Pa to im je glavna vijest kako vidim. Kako je Komšo rekao Srbiji i Hr da gledaju svoja posla. Jebeš prazne želuce, neHka im se nagovorio. I opet će glasat za onoga ko se nagovara a ne za onog ko im kruha more donijet.
Kasnije će neka plakat kako nemaju što jest i kako su zadnja rupa Europe... Pa budite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 08:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43713 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa to im je glavna vijest kako vidim. Kako je Komšo rekao Srbiji i Hr da gledaju svoja posla. Jebeš oprazne želuce, neHka im se nagovorio. I opet će glasat za onoga ko se nagovara a ne za onog ko im kruha more donijet.
Kasnije će neka plakata kako nemaju što jest i kako su zadnja rupa Europe... Pa budite. "Ako nemaju kruha, neka jedu patriotizam" - Amina L., Sabina K. i Sebija (Seka) I.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 09:01 |
|
|
a kako je to Sejdo rekao,...nadam se da će osvanut klip iz Dnevnika.  kao pravi jalijaš kad pijan pođe raspravljat sa nekim jaranom koji ga je odjebao, tužno bilo za gledat i njega i Bakira. Sjeban dibidus, ne zna đe udara,... edit: evo ko voli nek gleda. http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8910 ... dnevniku-2
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 09:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 09:03 |
|
|
Evo u VL udarna vijest Bevandin intreview: http://www.vecernji.hr/hrvatska/nasilje ... cja-920111Citat: Doživljavam to kao posjet prvog čovjeka izvršne vlasti susjedne, prijateljske i bliske nam države. Ovaj posjet za mene je ohrabrenje, a bili smo u stalnoj telefonskoj vezi za eskalacije nereda, zajedno s još nekoliko državnika iz drugih zemalja koji su se zanimali za stanje u zemlji. Njegova osobna odluka bila je doći ovdje, razgovarati i vidjeti razmjere destrukcije. Očito je ovo odluka čovjeka koji ima osjećaj odgovornosti i koji želi biti od pomoći i potpore. Kao premijer zemlje koja je članica EU, Milanović nam donosi i poruku Europe. Zbog toga je ovaj posjet višeznačan.
Neki ovo već sada predstavljaju kao potporu državi BiH, neki Hrvatima, a treći pak zločesto, po staroj matrici prigovaraju da je riječ o miješanju u unutarnje stvari BiH?!
Ni u kojem slučaju nije riječ o miješanju. A za mene je posve očekivano da se na taj način sve tumači u BiH na različit način. No, kada dođe premijer zemlje članice Europske unije, susjedne zemlje s kojom dijelimo 1001 kilometar granice, za mene je isključivo riječ o potpori prijateljskoj državi. Naravno, i Hrvatima koji su konstitutivni narod ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 09:37 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dobro,bolan,nisam ja stigao u Mostar,nego Milanović.:-) Markan, imaš li ti kakve veze s Lesliem Eldridžem na forum.hr-u ? Imate isti avatar, pa. Čovjek je tuka, a ti si normalan tu, pa pitam  Koliko vidim, ovaj posjet je bio ok. Lik je došao točno na mjesto na kojem je trebao biti, odjebao Sarajevo... Inače mi Zoki ide na jetra, ali ovo mu je vjerojatno jedan jedini dobar potez u cijeloj vladavini... Markan tamo (forum.hr),Markan 'vamo (hb.org),kakav te lesli spopao Samo velim da Zoki radi što mu EU,tko već,naredi.Ako je to u interesu HR korpusa u BiH,pozdravljam.Pošto ne vjerujem Danajcima niti kad poklone donose,vidjećemo sve u budućem vremenu koje dolazi.Sve je to nešto deklarativno,ništa konkretno,narod je prepasivan i svi čekaju da netko drugi donese blagostanje,Treći itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 10:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Milanovićev odnos prema BIH i zainteresiranost za situaciju Hrvata u BIH je vjerojatno najveći plus u njegovoj vladavini. u biti, ništa drugo ni ne bih istaknuo. Meni se čini da je to jedini dobar potez u cijeloj vladavini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović u posjeti BiH Postano: 10 vel 2014, 10:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ceha je napisao/la: Markan, imaš li ti kakve veze s Lesliem Eldridžem na forum.hr-u ? Imate isti avatar, pa. Čovjek je tuka, a ti si normalan tu, pa pitam  Koliko vidim, ovaj posjet je bio ok. Lik je došao točno na mjesto na kojem je trebao biti, odjebao Sarajevo... Inače mi Zoki ide na jetra, ali ovo mu je vjerojatno jedan jedini dobar potez u cijeloj vladavini... Markan tamo (forum.hr),Markan 'vamo (hb.org),kakav te lesli spopao Samo velim da Zoki radi što mu EU,tko već,naredi.Ako je to u interesu HR korpusa u BiH,pozdravljam.Pošto ne vjerujem Danajcima niti kad poklone donose,vidjećemo sve u budućem vremenu koje dolazi.Sve je to nešto deklarativno,ništa konkretno,narod je prepasivan i svi čekaju da netko drugi donese blagostanje,Treći itd. Ma ovaj velikomuslimanski trol; http://www.forum.hr/member.php?u=245689Maznuo ti je sliku s avatara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|