Doveli Bosanac Srbin i Hrvat svoje žene u restoran. Srbin kaže daj mi šećera, šećeru kaže Hrvat daj mi meda, medena kaze Bosanac daj mi mlijeka, kravo
Jel to Vladimire na svoj racun svaka cast ,postujem one koji se znaju na svoj racun saliti.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
Nakon uvodjenja novog školskog programa ministra Jovanovića, učiteljica zadala sastav na temu: "20 godina mraku nakon Tudjmanove pobjede u Hrvatskoj". Svi pišu, samo Ante sjedi mirno, napisao samo jednu rečenicu. Piši Ante, vrijeme prolazi! - opominje ga učiteljica. Napisao sam - mirno kaže Ante. Pa šta si napisao, u tako kratkom vremenu? Uzme mu bilježnicu kako bi pročitala šta je to on napisao i pročita: "JEBO JA MATER ONOME TKO JE UPALIO SVJETLO!"
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Zaprosio hercegovac djevojku pa ga ona pita : - imaš li Mercedesa Nemam odgovori - Imaš li kuću na dva kata Nemam - onda ništa od braka On sav tužan vrati se kući i požali se ocu, na to će mu ćaća:
- Evo možemo prodati Lamburginija pa kupiti Mercedesa al da rušimo kuću na četiri kata e to stvarno nema smisla....
Kosovski boj. Skupila se vojska, a sa strane stoje dva Albanca, otac i sin. A boj samo što nije počeo.
Sin: 'Oćemo li sad tata? Otac: Stani sine nećemo još. Prođe malo vremena. Otpočne bitka. Sin : 'Oćemo li sad tata? Otac: Stani malo, nećemo još ? Bitka baš u najvećem jeku. Sin : 'Oćemo li sad tata? Otac: Stani sine, stani. Bitka pri kraju. Sin: 'Oćemo li sad tata? Otac: Čekaj još malo!!! Bitka se završila. Tišina. Sin: 'Oćemo li sad tata? Otac: E sad hoćemo sine! Otac i sin: KIKIRIKI! KOKICE! KIKIRIKI! KOKICE!
Išli Hrvat, Srbin i Bošnjak kroz pustinju... kad naiđe lav ispred njih. Hrvat se brže bolje snađe, dohvati pijeska u šaku i baci lavu u oči. Lav pobježe... Idu dalje kad dođoše dva lava. Srbin se snađe, dohvati pijeska u šaku i baci jednom lavu u oči ovaj pobježe a i drugi lav kad vidje ovog da bježi pobježe i on.
Idu oni dalje kad dođe čitav čopor lavova. Hrvat i Srbin se popeše na drvo a Bošnjak osta dole. Kaže mu oni: "šta se ti ne penješ na drvo?".
"Šta se ja imam penjat na drvo, pa nisam im ja baco pijesak u oči!"
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
2. godina, 42. rat, nači rat, dva partizana bježe ispod četničke horde nači koja potjera za njih dvojicom. Nači Maid, i meščini Džale, Džaks Jasmin nači dvojica bježe, a to se dešava nači radnja se dešava u Vojvodini i sad ovi bježe kroz ove šumimce nisko raslinje kae i sad ulaze, u žito suho žito jesen je. I tu se nalazi sad oni ateški bunari, oni su duboki naš kako je banat po četri pet metara i sad… Da se zna koji je ima vode u njemu, nači eho ima iz njeg. Viš kako je nisam to ni ja to znao. Kae kad govoriš u bunar ako ima eho ima vode u njemu. I sad ova dvojica nema četri su ih gotov stigli nači sekunda da ih ufate. Skačemo kae u bunar i glumit ćemo kae eho. Nači eho bejgi da ima vode neće oni nas dirat. I skočiše njih dvojica… Maid je dosjetljiv on je to reko! I oni šute kae čuče dol istom samo oko bunara četnici nači hodaju s noževima ba to piska stoji. Viče ovaj četnik glavni kae: Sigurno su u žitu još. Istor eho: Sigurno su u žitu… A ovaj drugi viče: Kae možda su u bunaru. Istor eho kae: Možda su u bunaru. Hajmo mi kae bacit bombu u bunar za svaki slučaj, istom eho: Sigurno su u žitu!
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Zamolio Medo Zeku da mu pričuva gorilu (ma što gorilu, King Konga) dok je Medo na godišnjem. - Slušaj Zeko; za doručak mu daj banane, za ručak banane i za večeru banane. I to je sve što trebaš raditi. Ali ni slučajno, ni za živu glavu nemoj da ga diraš. Da li si čuo!? -OK, ok!, kaže Zeko I tako ga Zeko hranio par dana, i sve je bilo u redu. Treći dan ne da vrag mira Zeki i on odluči pipnuti gorilu. Prikrao mu se s leđa i lagano ga takne po ramenu. Gorila naglo ustane i okrene se s razjapljenim ustima. Zeko se u panici da u trk, a gorila za njim. I trči Zeko preko polja i potoka, kroz šume i šumarke, preko brda i dolina, a gorila mu stalno za petama. Trajalo je to cijeli dan i Zeko se već umorio, mutilo mu se pred očima, a i nije više poznavao kraj koliko su daleko otišli. A gorila ne odustaje i sve mu je bliže. I u jednom trenutku Zeko se spotakne preko neke grane, padne i ostane ležati na leđima teško dišući. Gorila ga dostigne, prijeteći se nadvije nad Zekom, širokih nosnica i još šireg osmijeha pokazujući očnjake. Ispruži ruku, takne Zeku po ramenu i kaže: Sad ti loviš!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.