|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 02:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 02:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne kažem da hoće, već vas pitam, otkud vi znate da neće Pa morali bi najprije obnoviti: 1. SSSR 2. Warsawski pakt 3. rijesiti pitanje Golog otoka Tek onda bi mogli setat Tuzlom. Budimo realni, bilo koja od gornje tri crtice je jako malo vjerovatna, u kladionici, 1:10 000 000 000 000! To vam je ono malo za internu upotrebu, ovi vasi seljaci koji su kao sad neki vasi vojvode, vam malo dizu rep saRusima, ali to je jedna naravno romanticarsko-zamlacujuca mastarija. Realno...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 02:28 |
|
|
Ne moraju, dovoljno ih je samo napasti a oni kad se brane i krenu u napad, protegnu se daleko, a oni tuberani iz Pentagona baš zapeli da se opet ratuje protiv njih a i neki evropski miševi idu tim putem, valjda misleći da će ih Amerikanci odbraniti. Ja recimo takav rat uopšte ne isključujem, a vi?
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 03:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne moraju, dovoljno ih je samo napasti a oni kad se brane i krenu u napad, protegnu se daleko, a oni tuberani iz Pentagona baš zapeli da se opet ratuje protiv njih a i neki evropski miševi idu tim putem, valjda misleći da će ih Amerikanci odbraniti. Ja recimo takav rat uopšte ne isključujem, a vi? Gosn Aga, trebali biste znati da recimo npr. jedna juzna Korea danas ima veci bruto drustveni proizvod od te vase Rusije kojoj se kao nadate. A u americkom bloku ima jedno minimum 50 juznih Koreja. Mi smo generacija koja jos uvijek pamti blokovsku podjelu svijeta predvodjenu na jednoj strani sa USA, a na drugoj sa SSSR-om, no krepalo je to. Niti ima SSSR-a, niti sovjetskog bloka, niti neke velike sile tu. To sto je ostalo je mozda 10-20% onoga sto je bilo pod Moskvom, a ni kada je bilo 100% nije moglo setati ex-Yugom. Trazite drugog baju u Svijetu, Kina mozda pomogne? Slobo i Mira su to vec probali...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 11:20 |
|
|
Egejska Makedonija1913: 475.000 muslimana (39.4%) 1928: 2.000 muslimana (0.1%)
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 11:27 |
|
|
Razmjena stanovnistva
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 12:15 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Trazite drugog baju u Svijetu, Kina mozda pomogne? Slobo i Mira su to vec probali... A da ga potražite vi jer sve vaše dosadašnje baje uvijek nekako na kraju zaglaviše
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 13:53 |
|
|
Ova ostarela i olinjala begovica zaboravlja 1812 i Ruse u Parizu. Gonili Napoleona. Grupnjak u Mulen Ružu sa kan kan igračicama. 1945 Rajstag. Opet grupnjak. Jurili Hicu.
Medved je trom ali kad se probudi iz brloga ode daleko i mnogo razori. Strah izbija iz kotlinskih miševa. Nisu toga ni u pereciji imuni.
Velika Ruska baza RS Srbija CG posle Mila i MKD. GRČKA i Alb bi ostala poluodsecene. Spremne za Rusko preuzimanje.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 14:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 14:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
seherzada_begovica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Serka djes' bona? Aaaaa vidi žene....Sta ima? Kis :) Evo jedna prigodna : http://m.youtube.com/watch?v=WcE8RrzfeioIdem Ministru javiti da si se vratila. Očekujem muštuluk od 1000$ Jesi se razvela usput, ne pitam rad trača, nego zbog koristi Bok bok... Sta ima kod tebe? Ministriqi, sta mu je ovo ovoliko propao forum, samo mu ovi orci dolaze vodjeka prljat i sramotit ovo za sto se on i ova njegova nazovi ekipa bezze zalazu? Pozdrav i čestitke na nepromijenjenom nastupu od 2010, ne vidim naznake ni najmanje intelektualne promjene, nadam se da si uspjela zamrznuti vrijeme što se tiče i fizičkih promjena. PS: Stojim na raspolaganju za kratki kurs oko povratka starog profila (zatražiti šifru na stari email je očito Mission Impossible), kao i za aktiviranje kvačica (HR ili BA tipkovnice). PPS: Propagandno sam prejak, već skoro 5 godina cijeli forum puši moju spiku da si Sabina iz Naše Stranke.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 16:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Ma ko vjeruje? Nego da ne budem partibrejkerica, kad si se ti već uživio... Uzgred, da javim Dudu, Edina Š. ostala udovica.. Tragedija. A znam da on obožavatelj.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma ko vjeruje? Nego da ne budem partibrejkerica, kad si se ti već uživio... Uzgred, da javim Dudu, Edina Š. ostala udovica.. Tragedija. A znam da on obožavatelj. Željezo se kuje dok je vruće, kad je dženaza?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 16:40 |
|
|
Bila je. Nešto malo preko trideset godina čovjek. Stvarno tragično. I iznenada.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 16:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bila je. Nešto malo preko trideset godina čovjek. Stvarno tragično. I iznenada. Sve objašnjeno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 17:12 |
|
|
Evo šerke gotov si mali
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 17:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Bok bok... Sta ima kod tebe? Ministriqi, sta mu je ovo ovoliko propao forum, samo mu ovi orci dolaze vodjeka prljat i sramotit ovo za sto se on i ova njegova nazovi ekipa bezze zalazu? Pozdrav i čestitke na nepromijenjenom nastupu od 2010, ne vidim naznake ni najmanje intelektualne promjene, nadam se da si uspjela zamrznuti vrijeme što se tiče i fizičkih promjena. PS: Stojim na raspolaganju za kratki kurs oko povratka starog profila (zatražiti šifru na stari email je očito Mission Impossible), kao i za aktiviranje kvačica (HR ili BA tipkovnice). PPS: Propagandno sam prejak, već skoro 5 godina cijeli forum puši moju spiku da si Sabina iz Naše Stranke. Pozz pozz A ne vidim sto se tu moze znacajno intelektualno promijeniti u ciljnoj tacki, osim mozda kojim putem ici prema njoj. Mislim da je tu nekakav ideal pripadnost svih individua ljudskoj vrsti kao konacnom kolektivu i percepcija administracije/politike/drzave kao servisa, gdje se porezima/taksama kupuju odredjene neophodne usluge sudstva, skolstva, zdravstva, zastite, i sl. Dakle, ne vidim tu bit u koju boju je to obojeno, mislim da je bitno da li je funkcionalno - jer ljevica je jako prirodna i racionalna u tom kontekstu! Tako da i dalje mislim da izmedju ove sad i te idealne tacke, ove neke parcijalne ideologije, bilo religijske, bilo nacionalne, bilo stranacke i sl. jesu remetilacki faktori, koprena koja odvraca paznju i skrece sa puta ka idealnom drustvu. A u vecini slucajeva i dodatno mutiraju, pa postaju svrha sama sebi, ondnosno na korist samo onih individua koje su ukljucene kao operateri tih ideologija, cak vise ne i na korist onih za koje se kao te ideologije zalazu i sl. Dakle, primamljive su mi one opcije koje ili ignoriraju ove parcijalne ideologije na lijevom politickom spektru, ili one opcije koje integriraju ove parcijalne ideologije na desnom spektru. Mislim da je to ta neka intelektualna promjena, da se mogu sada mislim jasnije izraziti. A ovo da iz neke... pojma nemam... frustracije mogu postati ork (osim kroz zezanciju), mislim da to nije moguce. Mozda ustvari je to i zato sto egzistencijalno ne zavisim od pripadnosti tim ideologijama, pa ne moram pripadati nekoj religiji, naciji, stranci i sl. da bi imala posao/ergo egzistenciju, pa je to vise stvar percipiranja tih primitivluka sa jednog akademskog nivoa. P.S. Izgubila sam sifru od hotmaila na kojem su mi sifre za pristup forumima (namjerno izgubila ). Mislim, prevazidju se neke stvari, nema se tu vise sta iscijediti pametno od tih diskusija, pa onda to postane stvar razbibrige i malo pocne liciti na porok. A poroci su nezdravi, tu je nekada potrebno odrzavati kontrolu, odnosno mentalnu higijenu, da bi ljudsko bice licilo na ljudsko bice, a ne budalu! P.P.S. Vidim ja da ste se vi jako zadali oko propagandnih aktivnosti - 'ocel bit kak'e koristi??? Eno Zriki konzul...
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 18:14 |
|
|
kako mrzim to kad nesto procitam a nista ne razumijem fakat se osjecam retardirano iako znam da je insajderska ali vidim volite se
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 05 stu 2015, 21:26 |
|
|
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 06 stu 2015, 11:06 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Pozz pozz A ne vidim sto se tu moze znacajno intelektualno promijeniti u ciljnoj tacki, osim mozda kojim putem ici prema njoj. Mislim da je tu nekakav ideal pripadnost svih individua ljudskoj vrsti kao konacnom kolektivu i percepcija administracije/politike/drzave kao servisa, gdje se porezima/taksama kupuju odredjene neophodne usluge sudstva, skolstva, zdravstva, zastite, i sl. Dakle, ne vidim tu bit u koju boju je to obojeno, mislim da je bitno da li je funkcionalno - jer ljevica je jako prirodna i racionalna u tom kontekstu! I kako se te ideje države kao servisa, okvira koji pruža usluge, uklapaju u guslanje o metafizičkoj Bosni, nadnaravnom biću koje živi tisuću godina? seherzada_begovica je napisao/la: Tako da i dalje mislim da izmedju ove sad i te idealne tacke, ove neke parcijalne ideologije, bilo religijske, bilo nacionalne, bilo stranacke i sl. jesu remetilacki faktori, koprena koja odvraca paznju i skrece sa puta ka idealnom drustvu. A u vecini slucajeva i dodatno mutiraju, pa postaju svrha sama sebi, ondnosno na korist samo onih individua koje su ukljucene kao operateri tih ideologija, cak vise ne i na korist onih za koje se kao te ideologije zalazu i sl. Dakle, primamljive su mi one opcije koje ili ignoriraju ove parcijalne ideologije na lijevom politickom spektru, ili one opcije koje integriraju ove parcijalne ideologije na desnom spektru. Mislim da je to ta neka intelektualna promjena, da se mogu sada mislim jasnije izraziti. A ovo da iz neke... pojma nemam... frustracije mogu postati ork (osim kroz zezanciju), mislim da to nije moguce. Mozda ustvari je to i zato sto egzistencijalno ne zavisim od pripadnosti tim ideologijama, pa ne moram pripadati nekoj religiji, naciji, stranci i sl. da bi imala posao/ergo egzistenciju, pa je to vise stvar percipiranja tih primitivluka sa jednog akademskog nivoa. Stvarno ne vidim izmjene u tvom opusu, a 5 godina nije malo eeej. Isti nastup iz vizure potomka američkog robovlasnika s juga, koji se ruga potomcima robova. No trolanje kao trolanje ti je i dalje kvalitetno, jer nije mala stvar za jednu noć nabiti 10-ak stranica, i pri tome navući veliki broj forumaša. No, ne znam da li bi se navukli da nastupaš s muškim nickom. Ista količina smajlića. Ista količina furseta...ne znam je li to trajno stanje ili zahtijeva ogromne količine energije da se nabaci famozna "stiff upper lip" i da se dušmanima ne da uživancije što se tiče davanja naznaka da ste klonuli duhom. Ili ti dolasci na forum koincidiraju s vremenima kad vam opet uključe vodu, pa se osvježenost primjeti kroz poletnost. seherzada_begovica je napisao/la: P.S. Izgubila sam sifru od hotmaila na kojem su mi sifre za pristup forumima (namjerno izgubila ). Mislim, prevazidju se neke stvari, nema se tu vise sta iscijediti pametno od tih diskusija, pa onda to postane stvar razbibrige i malo pocne liciti na porok. A poroci su nezdravi, tu je nekada potrebno odrzavati kontrolu, odnosno mentalnu higijenu, da bi ljudsko bice licilo na ljudsko bice, a ne budalu! P.P.S. Vidim ja da ste se vi jako zadali oko propagandnih aktivnosti - 'ocel bit kak'e koristi??? Eno Zriki konzul... Apropos šifri, ukoliko ne lagiš, to mi daje naznaku da nemaš jaku samokontrolu, podsjeća me na žene ne smiju u kući imati keks ni čokolade, jer nestane dok kažeš....keks. I dalje ne objašnjava nedostatak kvačica, wussup with that? Ma kakva propaganda, ovdje je jedina misija da se ljudi dobro zabave, ako tu i tamo nešto nauče, tim bolje. Što se tiče Šušnjara i konzuliranja, sretno mu, iako ja nemam ništa s tim...šteta za Poskok. Znamo se 5 godina, pa bih zamolio jednu uslugu osobne prirode - ajde otvori temu sličnu ovoj, ali koja obrađuje Hrvate. Ne, nije S&M u pitanju (iako su nas Divinylsi naučili da je postoji "...fine line between pleasure and pain..."). Ne bi dobro došlo da malo Hrvate trgne iz letargije, obećavam da ostaje na forumu Politika.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 06 stu 2015, 13:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60181 Lokacija: DAZP HQ
|
Šeherzada- kad mi se nju spomene odmah mi na um pada popis stanovništva i njene dvije, sad već legendarne, procjene. Prva: da će nacionalno izjašnjenih Bosanaca biti više od Hrvata i druga: da je Hrvata ispod 10%. Kako je i tad imala veliki odmak od realnosti, vidim da i sad ne posustaje- i dalje vergla po svom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: ...Zato sto su srbi skompleksirani! Postano: 06 stu 2015, 14:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Znamo se 5 godina, pa bih zamolio jednu uslugu osobne prirode - ajde otvori temu sličnu ovoj, ali koja obrađuje Hrvate. Ne, nije S&M u pitanju (iako su nas Divinylsi naučili da je postoji "...fine line between pleasure and pain..."). Ne bi dobro došlo da malo Hrvate trgne iz letargije, obećavam da ostaje na forumu Politika. Nisu ti dovoljno, da prostiš, usrali forum i bez takvo nečega? :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|