HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 ožu 2025, 12:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 355 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Prvi sv(j)etski rat (1914-1918)
PostPostano: 22 vel 2010, 11:54 

teranova je napisao/la:
Citat:
Kad je sa sjevera navalio Švabo pa gdje je onda srpsko junaštvo..što onda nije bilo više drž-nedaj kad nema divizija koje se ne predaju, nego pravac Krf.

U tom slučaju ne bi poginulo 26% muške aktivne populacije već 96%.
Znam da ti je krivo što do toga ipak nije došlo.

vidiš da ponekad pragmatičnost ima svoje zašto. čari strateškog uzmaka, a?
još kad bi vi srbi prestali drugima, u drugim primjerima prestali spočitavati isto možda bi bilo nade za vas.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 11:57 

caporegime je napisao/la:
teranova je napisao/la:

U tom slučaju ne bi poginulo 26% muške aktivne populacije već 96%.
Znam da ti je krivo što do toga ipak nije došlo.

još kad bi vi srbi prestali drugima, u drugim primjerima prestali spočitavati isto možda bi bilo nade za vas.

Ne vidim da je na ovoj temi bilo ko od Srba govorio podrugljivo o drugim narodima.
Ali je zato vas nekolicina dobro obrisala blatnjave cipele o našu istoriju, ničim izazvana.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 11:59 

srbi vole hrvatima reći-ma koga ste vi bre pobedili, niada nismo išli na vas svi1
koga su to dakle srbi u I svj. ratu pobijedili, ako se drživmo njihove kvalifikacije?
uostalom, vojska koja je izvršila invaziju na srbiju je bila posadna vojska u strateškoj rezervi predviđena za obranu od mogućih napada srbije.
Potiorek je lakomisleno smatra da će i te snage biti dovoljne za napad
.
AU je u ljudstvu i tehnici imala prednost od maksimalno 10-20%.
i to samo u brojkama a da ne spominjemo šarenilo naroda i kvalitete vojske.

Upravo to..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:01 

teranova je napisao/la:

Ne vidim da je na ovoj temi bilo ko od Srba govorio podrugljivo o drugim narodima.
Ali je zato vas nekolicina dobro obrisala blatnjave cipele o našu istoriju, ničim izazvana.

pa nije još došlo vrijeme da svi srbi stanu pod jednu lipu...i logiraju se na herceg bosnu.org.
niste vi jedini srbi, ja govorim više o uopćenom stavu koji izlazi iz novinskih članaka, intervjua, televizije, raznoraznih forum i portala...a tu se svašta da vidjeti.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:03 

teranova je napisao/la:

pa nije još došlo vrijeme da svi srbi stanu pod jednu lipu...i logiraju se na herceg bosnu.org.
niste vi jedini srbi, ja govorim više o uopćenom stavu koji izlazi iz novinskih članaka, intervjua, televizije, raznoraznih forum i portala...a tu se svašta da vidjeti.

A ti se, znači, svađaš sa fiktivnim Srbima, koji trenutno nisu prisutni?
Ovi ovde ti nisu dovoljno inspirativni. Ne mrze te i ne vređaju, baš su dosadni...

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:04 

Ministry of Sound je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

Čuj porazila AustroUgrasku. Kad ju je porazila.

nisu imali ni 4 miliona.

Gle, to što ti pričaš to je opravdanje. Mi navodimo fakte. Ako se neka vojska nema morala boriti, ona ne vrijedi ništa pa sve da je najveća svjetska sila. To zna svatko ko išta zna o ratovanju.

Ako se u bitci na Ceru, preda cijela jedna češka divizija bez ispaljenog metka i time poremeti cijeli AU raspored, to je znak da ta vojska ne valja ništa.

neki dijelovi koji su se borili došli su gdje su trebali, drugi su zakazali. Ali to je nebitno. Da se tu ginulo, ginulo se.

Kad je sa sjevera navalio Švabo pa gdje je onda srpsko junaštvo..što onda nije bilo više drž-nedaj kad nema divizija koje se ne predaju, nego pravac Krf.

To ti je ono kad se zagrebe ispod površine, ali se nitko ne muči detaljima - fakt koji je ušao u zapadnu historiografiju je da je Srbija na određeno vrijeme porazila i držala u šahu Austrougarsku, što ne znači da se pod tim smatra da su ušetali u Beč.

A ako su se povukli pred Švabama - pa pukli su i veći i bolji, koji je uopće bio odnos snaga kad su ih su ih stisli Švabe, Bugari, Austrougarska?

Mi sa 4 milijuna ljudi slavimo Domovinski rat, koji jeste blistav, ali kako to uzdizati u nebesa a u isto vrijeme omaložavati istovremeni otpor Austrougarskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, sa istim brojem stanovnika? Gubitak 1/3 muškog stanovništva.

Nije fer i nije objektivno, nego samo ljutita reakcija na činjenicu da su nas Srbi pritisli sa drugim mitovima pa uzvraćamo tamo gdje možda i ne bi trebalo.

ma u koju zapadnu historigrafiju je ušlo to što pričaš.

Ti si previše pod utjecajem srpskih mitova.

kao da zapadni povjesničari ne znaju da je AU napala Srbiju sa malim dijelom svojih snaga.

misliš, ne znaju oni to.

ne znaju za onu Clemanceauovu izjavu sa konferencije u Wersaillesu o kopitima i konjima. Ne znaju misliš.

i kakav otpor Njemačkoj, Bugarskoj kad je to bila bježanija. Pa nije bježanija otpor.

to je ko da ja izazovem tri kickboksera, opsujem im mater i zbrišem prije nego me dohvate, pa se onda kurčim kako sam se ja njima suprostavio..njima trojici.

to nije suprostavljanje, to je bijeg.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:07 

teranova je napisao/la:

Ovi ovde ti nisu dovoljno inspirativni. Ne mrze te i ne vređaju, baš su dosadni...

pa nije baš. Ovaj alex ..to je ogledni primjerak mitomana a ni tebi ništa ne fali. Dapače. na stranu druge teme ali što se tiče mitomanije tu si..uvijek.

jedna je stvar raspravljati sa ljudima koji su racionalni a druga stvar je priča sa mitomanima.

Drugačije se onda i ne može.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:07 

teranova je napisao/la:

e jesi čudna....
nije ovo rasprava sa raspolažućim srbima...ovo je šira rasprava o povijesnim faktima i oni ne ovise o trenutnom raspoloženju sugovornika ili o tome jel te ti srbi hvale ili kude.
ako ti tako doživljavaš rasprave onda ti i nije zanimljivo u životu.
pokušaj sa malo dotjerivanja i dokasnijih izlazaka.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:11 

teranova je napisao/la:

pa nije baš. Ovaj alex ..to je ogledni primjerak mitomana a ni tebi ništa ne fali. Dapače. na stranu druge teme ali što se tiče mitomanije tu si..uvijek.

jedna je stvar raspravljati sa ljudima koji su racionalni a druga stvar je priča sa mitomanima.

Drugačije se onda i ne može.

Pričaš napamet. Tek da se nešto kaže.
Nisam mitoman, au contraire što bi reko Del Trotter, jer da si pažljivije čitao prethodne strane video bi da postavljam pitanje o kobnoj nepromišljenosti Principovog čina koji nas je odveo u rat i pogibiju.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:12 

to je ko da ja izazovem tri kickboksera, opsujem im mater i zbrišem prije nego me dohvate, pa se onda kurčim kako sam se ja njima suprostavio..njima trojici.

Kad smo već stigli do poređenja - prvo ti je nonšalantno, i pijano prišao jedan kickboxer, kojeg si uz faktor iznenađenja i njegove neozbiljnosti sastavio sa zemljom, nokdaun ali ne nokaut. Kad su stigla dvojica njegovih jarana, malo su ti zaplesali po bubrezima, ali si se nekako uspio podići i dati petama vjetra. Za respekt ipak.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 12:24 

Ministry of Sound je napisao/la:

Kad smo već stigli do poređenja - prvo ti je nonšalantno, i pijano prišao jedan kickboxer, kojeg si uz faktor iznenađenja i njegove neozbiljnosti sastavio sa zemljom, nokdaun ali ne nokaut. Kad su stigla dvojica njegovih jarana, malo su ti zaplesali po bubrezima, ali si se nekako uspio podići i dati petama vjetra. Za respekt ipak.

pijan ko majka, stavio ruke iza leđa, nagnuo glavu, isturio bradu, zatvorio oči i ..ajde pičko ako možeš, ajde evo probaj ako smiješ, evo da ne kažeš da ti ne puštam..
:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 13:15 

Nisu Srbi samo pobjedivali A-U vojsku na pocetku rata, vazna je njihova uloga na Solunskom frontu, a takoder su omogucili njegovo otvaranje pobjedom nad bugarskom vojskom kod Kajmakcalana. Istina je da su ove price o njihovom zrtvovanju za Hrvate i druge juznoslavenske narode glupost, normalno da su gledali svoje interese.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 13:17 

divlja svinja je napisao/la:
Nisu Srbi samo pobjedivali A-U vojsku na pocetku rata, vazna je njihova uloga na Solunskom frontu, a takoder su omogucili njegovo otvaranje pobjedom nad bugarskom vojskom kod Kajmakcalana. Istina je da su ove price o njihovom zrtvovanju za Hrvate i druge juznoslavenske narode glupost, normalno da su gledali svoje interese.

o čem ti pričaš, majke ti?

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 13:36 

O tome da bi bez probijanja Solunskog fronta bio neizvjestan ishod rata, ili bar njegovo trajanje, buduci da su tada izbacene Bugarska i Turska, a snage Antante su napredovale prema sjeveru. Na zapadu nije doslo do znacajnijih pomaka, iako su SAD usle u rat. Italija nije imala nikakvih uspjeha, a Rusija je izasla iz rata i morala potpisati kapitulaciju u Brest-Litovsku. Njemacke snage u Africi dobro su se drzale.
Naravno da na tom frontu nije sudjelovala samo srpska vojska (tj. njeni ostaci), ali je ona bila vazan dio i otvorila je prostor ostalim saveznicima.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 13:57 

O tome da bi bez probijanja Solunskog fronta bio neizvjestan ishod rata, ili bar njegovo trajanje, buduci da su tada izbacene Bugarska i Turska, a snage Antante su napredovale prema sjeveru. Na zapadu nije doslo do znacajnijih pomaka, iako su SAD usle u rat. Italija nije imala nikakvih uspjeha, a Rusija je izasla iz rata i morala potpisati kapitulaciju u Brest-Litovsku. Njemacke snage u Africi dobro su se drzale.
Naravno da na tom frontu nije sudjelovala samo srpska vojska (tj. njeni ostaci), ali je ona bila vazan dio i otvorila je prostor ostalim saveznicima.

Njemačka nije samo vojno dobro stajala u Africi, Njemačka je vojno stajala odlično svuda. Na istoku na zapadu, svuda.

Njemačka je kapitulirala jer njezina ekonomija više nije mogla nositi rat. Sve su dali za rat i više nisu mogli. Sve je puklo. Kakav k. solunski front. Da je to bilo bitno oni bi to začepili sa dvije-tri divizije.

Oni su kapitulirali unutar Francuske ejjj....na francuskom teritoriju su Nijemci položili oružje.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 13:59 

divlja svinjo, bez uvrede ali tvoje znanje o prvom svjetskom ratu je opsežno koliko i granice san marina.
proguglaj, potraži datume, usporedi snage, procijeni posljedice ponekih događaja....pa ćeš skužiti da su tursko-bugarski doprinosi centralnim silama zapravo minorni.
solunski front bio je periferno ratište kje nije imalo nikakvog strateškog utjecaja i na kojemu su djelovale britanska, francuska, grčka, talijanska i srpska vojska pojačana dobrovolljačkim korpusom slavnskih ex zarobljenika sa ruskog fronta.
cijeniti srpski utjecaj na solunskom frontu bez utjecaja na kompletan rat je kao cijeniti kišu kao faktor rđe koja bi nagrizla njemačke tenkove i doprinijela porazu u 2. svj. ratu, naravno ukoliko bi se pojavio kandidat za bijelu košulju koji bi to tvrdio.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 14:50 

Alex je napisao/la:
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:

Gospodarski napredak, uljudbeni-umjetnički napredak, socijalna pravda, suživot naroda i vjera(vjerujtemi 100% bolji nego u bilo kojoj Jugoslaviji)...

Također tjekom posijeta Hrvatskog kralja Franje Josipa u Zagrebu i ostalim gradovima Hrvatske i BIH, velebno je dočekan. Pjeevalle su se pjesme, čak i spaljivale Mađarske zastave uz poklike ŽIVIO HRAVTSKI KRALJ.
:hrvatinic :HercegBosanac
Također zanimljivo je znati pri opisu Austro Ugarske i Franje Josipa cijela Europska povijesna zajednica je složna, osim naravno male Servije(čiji učenjaci su svoju nedostojanstvenost i amterizam dokazali 1986. godine, NADAM SE DA VAM TO BAREM POZNATO?)

Ma siguran sam da je stari dobri čika Joza svim slovenskim narodima objasnio njihova ljudska prava, a pogotovo Hrvatskom (molim da se ovde prepozna teška ironija) :no Imaš podaničku svest, draža ti je tuđa vlast nego vlast sopstvenog naroda. Moram da te upozorim da je ljudski mozak podložan manipulacijama i čovek se često nađe obmanut,prevaren, a i izneveren. Razmisli dobro o poslednjoj rečenici.
....
Napiši mi asocijacije na sledeće pojmove: Germanizacija, Mađarizacija, Bošnjaštvo, Bosanska nacija, agresivna segmentacija regiona (Dalmacija, Slavonija i Hrvatska), vazalna vojska(evropski janičari, evropski danak u krvi), tuđi običaji, ispiranje mozgova po Bečkim univerzitetima, nabijanje kompleksa niže vrednosti svim negermanima, falsifikovanje Slovenske istorije, okretanje bratskih naroda jednih protiv drugih, sistematsko usađivanje mržnje prema Srbima, Rusiji, pravoslavlju, istočnim narodima, islamu?

Ovo su vam već stare vjesti, Franjo Josip makar u političkom smislu rušio moć drugih naroda, je iznimno omiljen među Hrvatima i muslimanima(provjerite u državnom arhivu u Zagrebu. te zemaljskom arhivu u Sarajevu). Novine iz tog vremena će vam jasno sve odgovororiti.

Također posljednji službeni Hrvatski kralj Karlo I. je prihvatio ideju Ive Pilara o ustroju monarhije nakon rata u trijalnu(u kojoj bi treća zemlja bila Hrvatska(u čijem sastavu bi bili današnja Hrvatska, BIH i Vojvodina, Slovenija, sa glavnim gradom Zagrebom). Nažalost Monarhija nije vojno pala, već se raspala sama od sebe, te tako 1918.god. Hrvatski sabor donosi odluku o raskidanju svih pravno-imovinskih odnosa sa monarhijom, te se stvara nova SHS(često Servski krugovi govore da su oslobodili Hrvate, ali povijest zna i pamti da su Hrvati oslobodili sami sebe SAMOSTALNOM odlukom sabora).

Zanimljivo da Servi nisu ubili prijestolonaslejdnika i njegovu ženu Franju Ferdinanda Hrvati bi tada dobili đržavu u đržavi sa granicom na drini, zbog toga je i Servima smetao prijetolonasljednik i njegova buduća federativna reforma(Hrvati nisu najgore u svom postojanju prošli nit za vrijeme Turaka, Mađara, Asutrijanaca već za vrijeme SERVA i tzv. Jugoslavenskih avantura)

ubojstvo prijestolonasljednika od strane PRVE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE NA SVIJETU(Servske), čijom zaslugom je započeo prvi i dotad najkrvaviji rat u dotadašnjoj povijesti.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:00 

Također posljednji službeni Hrvatski kralj Karlo I. je prihvatio ideju Ive Pilara o ustroju monarhije nakon rata u trijalnu(u kojoj bi treća zemlja bila Hrvatska(u čijem sastavu bi bili današnja Hrvatska, BIH i Vojvodina). Nažalost Monarhija nije vojno pala već se raspala sama od sebe, te tako 1918.god. Hrvatski sabor donosi odluku o raskidanju svih pravno-imovinskih odnosa sa monarhijom, te se stvara nova SHS...

Da Servi nisu ubili prijestolonaslejdnika i njegovu ženu Franju Ferdinanda Hrvati bi tada dobili đržavu u đržavi sa granicom na drini, zbog tga je i Servima smetao prijetolonasljednik i njegova buduća federativna reforma(Hrvati su najgore u svom postojanju prošli ne za vrijeme Turaka, Mađara, Asutrijanaca već za vrijeme SERVA)

Svašta su tijekom povijest gospodari Hrvatske obećavali Hrvatskom narodu ne bi li on sa više žara ginuo za njihove interese. Kako nam ga tek šuknuše 1848. godine, udrite Mađare, dobićete svašta...

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:02 

Bobovac je napisao/la:
Također posljednji službeni Hrvatski kralj Karlo I. je prihvatio ideju Ive Pilara o ustroju monarhije nakon rata u trijalnu(u kojoj bi treća zemlja bila Hrvatska(u čijem sastavu bi bili današnja Hrvatska, BIH i Vojvodina). Nažalost Monarhija nije vojno pala već se raspala sama od sebe, te tako 1918.god. Hrvatski sabor donosi odluku o raskidanju svih pravno-imovinskih odnosa sa monarhijom, te se stvara nova SHS...

Da Servi nisu ubili prijestolonaslejdnika i njegovu ženu Franju Ferdinanda Hrvati bi tada dobili đržavu u đržavi sa granicom na drini, zbog tga je i Servima smetao prijetolonasljednik i njegova buduća federativna reforma(Hrvati su najgore u svom postojanju prošli ne za vrijeme Turaka, Mađara, Asutrijanaca već za vrijeme SERVA)

Svašta su tijekom povijest gospodari Hrvatske obećavali Hrvatskom narodu ne bi li on sa više žara ginuo za njihove interese. Kako nam ga tek šuknuše 1848. godine, udrite Mađare, dobićete svašta...

Upravo i zato je smetao Servima Franjo Ferdinand, koji zarazliku od Franje Josipa je glavni promotor federalizacije, te zbog tih načela nužnih za opstojnost monarhije je proglašen glavnim prijestolonasljednikom.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:26 

Bobovac je napisao/la:

Upravo i zato je smetao Servima Franjo Ferdinand, koji zarazliku od Franje Josipa je glavni promotor federalizacije, te zbog tih načela nužnih za opstojnost monarhije je proglašen glavnim prijestolonasljednikom.

Austrijancima nikad nije bilo za vjerovati. Franc je predlagao trializam kojemu su se kao i uvijek žestoko protivili Mađari, i tko zna šta bi od toga bilo.

kao što su nas zajebali dotada x puta ne sumnjam da bi i dalje.

1848 Mađari dižu revoluciju, bunu..Hrvati spašavaju cara i Beč a onda Mađari dobiju kao kaznu ono što su Hrvati dobili za nagradu.

Beč je uvijek gledao kako da ovaj prostor izmješa toliko da nitko na njemu nema prevlast i da on svime time ravna.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:33 

Austrijancima nikad nije bilo za vjerovati. Franc je predlagao trializam kojemu su se kao i uvijek žestoko protivili Mađari, i tko zna šta bi od toga bilo.

kao što su nas zajebali dotada x puta ne sumnjam da bi i dalje.

1848 Mađari dižu revoluciju, bunu..Hrvati spašavaju cara i Beč a onda Mađari dobiju kao kaznu ono što su Hrvati dobili za nagradu.

Beč je uvijek gledao kako da ovaj prostor izmješa toliko da nitko na njemu nema prevlast i da on svime time ravna.

Malo ste pobrkali stvari. Franjo Josip tokom revolucije zamjenjuje tadašnjeg kralja i cara Franju prvog koji odstupljuje zbog revolucije. Franjo Josip nikad nije govorio o federalizaciji i od početka se njoj protivio. Sa 18 godina je stupio na čelo monarhije.

Tokom Jelačićeve vojne 1848-49 nama je najveći bio interes očuvati se od Mađarskih snaga te uspostaviti red u monarhiji. Već na početku sukoba Mađari ulaze na naše prostore te starijim odredima postavljaju Mađarski jezik i uljudbu kao dominantnu.

Nakon gušenja revolucije svako malo je Jelačić tada već bolestan čovjek(50tih godina 19st.) odlazio u Beč i tražio veće povlastice, što u znak zahvalnosti je uvijek odobreno(Hrvatske snage su spasile Beč). Nažalost Jelačićevom smrcću tek dolazi jaki val nasilne Mađarizacije, koja će svoj procvat imati tokom banske vladavine Khuena.

Ali gledajući sa razumjevanjem na to razdoblje, sapram obje Jugoslavije to je vrijeme čak i u političkom smislu bilo bolje za Hrvate

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:44 

Jooj daj me pusti s tim hvalospjevima Bečkim himbenjacima koji su Turcima vraćali teritorij koji bi pretežno hrvatske čete otele pa onda bi nam još i glave posjekli

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 15:50 

Jooj daj me pusti s tim hvalospjevima Bečkim himbenjacima koji su Turcima vraćali teritorij koji bi pretežno hrvatske čete otele pa onda bi nam još i glave posjekli

Nisam ništa rekao da su Austrijanci najbolji Hrvatski prijatelji, ali svakako za razliku od Servskog Jugoslavenstva jesu.
Čudno je ali Hrvatski narod vam je gledao pozitivno na Franju Josipa makar on politički gušio ikakve ideje federalizma.

No i dalje ostaje činjenica ista Austro ugarska je mila majka u kojoj nikad nisu počinjeni genocid i masovna ubosjtva protiv naroda, dok u Jugoslavijama je to bila opća praksa

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 16:09 

A ti stavi Radetzky marš pa smo kvit! :pepam

Vrh

PostPostano: 22 vel 2010, 16:10 

Vi to nas zajebavate??? Propagandne četničke pjesme namaju šta raditi na ovoj HRVATSKOJ pričaoni.

:hrvatinic ZA DOM SPREMNI!!! :HercegBosanac

Marš na Drinu je jaka koračnica.

je da su je koristili i četnici u zadnjem ratu i svakakvi ološ ali to je izvorno ratna koračnica iz perioda koji nije antihrvatski..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 355 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: