|
|
Stranica: 15/65.
|
[ 1617 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kamov
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
takodakle je napisao/la: Nezahvalan si zaista. Da Nije bilo tog Toleranzpatenta ti bi sad pö Forumu frfljo ko gradiscanski "hrvat" Budi ljubazan pa nam ovaj upis malo pojasni! I još jedno pitanje: znaš li ti zbog čega su ti Hrvati uopće izbjegli u Gradišće?
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 21:13 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Bosna je bila kršćansko carstvo dok Osmalije nisu došli. Some sort of.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 21:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
takodakle je napisao/la: BBC je napisao/la: Mogu tu Ahdnamu sebi u guzicu nabiti. Nezahvalan si zaista. Da Nije bilo tog Toleranzpatenta ti bi sad pö Forumu frfljo ko gradiscanski "hrvat" Bahlija, apsolutno me ne zanima što ti misliš o tome. Na hrvatskom si forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 21:21 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: takodakle je napisao/la: Nezahvalan si zaista. Da Nije bilo tog Toleranzpatenta ti bi sad pö Forumu frfljo ko gradiscanski "hrvat" Bahlija, apsolutno me ne zanima što ti misliš o tome. Na hrvatskom si forumu. VEliko H.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 22:29 |
|
|
Kad smo kod Ahdname. Čak se i probosanski orjentirani Ivan Lovrenović zgažava na idealiziranju Ahdname, pa prošle godine na obljetnici, prozva (bošnjačke) nacionaliste, koji od tog dokumenta napraviše lakrdiju. Privitak: ahdnama-mit.jpg
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:21 |
|
|
Kamov je napisao/la: takodakle je napisao/la: Nezahvalan si zaista. Da Nije bilo tog Toleranzpatenta ti bi sad pö Forumu frfljo ko gradiscanski "hrvat" Budi ljubazan pa nam ovaj upis malo pojasni! I još jedno pitanje: znaš li ti zbog čega su ti Hrvati uopće izbjegli u Gradišće? Pa zar ne znas? Mehmed Osvajac, kad onomad dodje pred Jajce, postroji sve Hrvate u jedan red..i rece: "Dobri Hrvati - lijevo, losi Hrvati desno." Dobre su onda osunetili i pustili da im cuvaju granicu a lose poslali u Austriju na studije. Cuj Hrvati izbjegli. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Citaj Srecka Dzaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:23 |
|
|
novem je napisao/la: Kad smo kod Ahdname. Čak se i probosanski orjentirani Ivan Lovrenović zgažava na idealiziranju Ahdname, pa prošle godine na obljetnici, prozva (bošnjačke) nacionaliste, koji od tog dokumenta napraviše lakrdiju. Privitak: ahdnama-mit.jpg Pa kad je lud da se zgrazava zbog lakrdija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:24 |
|
|
BBC je napisao/la: takodakle je napisao/la: Nezahvalan si zaista. Da Nije bilo tog Toleranzpatenta ti bi sad pö Forumu frfljo ko gradiscanski "hrvat" Bahlija, apsolutno me ne zanima što ti misliš o tome. Na hrvatskom si forumu. Evo ga frflja iako nije iz Burgenlanda.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:28 |
|
|
novem je napisao/la: Kad smo kod Ahdname. Čak se i probosanski orjentirani Ivan Lovrenović zgažava na idealiziranju Ahdname, pa prošle godine na obljetnici, prozva (bošnjačke) nacionaliste, koji od tog dokumenta napraviše lakrdiju. Privitak: ahdnama-mit.jpg Sve manje daidža im ostaje. Na kraju će ih moći u džep strpati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:36 |
|
|
Malo o temi. Tu na forumu imamo pripadnike jednog nacionalnog tora, malo mentalno usporenih kojima treba crtati, kao naslovima na Klix. ![slika](http://img209.imageshack.us/img209/1939/pipc.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Malo o temi. Tu na forumu imamo pripadnike jednog nacionalnog tora, malo mentalno usporenih kojima treba crtati, kao naslovima na Klix. ![slika](http://img209.imageshack.us/img209/1939/pipc.jpg) Ovo se zahuktalo gdje je (samostan) crkva u Gornjem Srebreniku da nije na ovoj mojoj avatarskoj gradini.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24103 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Austrijanac se vratio - djiha djiha i još masu nickova kloniranih imao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 30 svi 2014, 23:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Austrijanac se vratio - djiha djiha i još masu nickova kloniranih imao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Bošnjačka predizborna kampanja. De to rješavajte, na što bi ličilo da svi pravimo klonove.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kamov
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 00:00 |
|
|
takodakle je napisao/la: Pa zar ne znas? Mehmed Osvajac, kad onomad dodje pred Jajce, postroji sve Hrvate u jedan red..i rece: "Dobri Hrvati - lijevo, losi Hrvati desno." Dobre su onda osunetili i pustili da im cuvaju granicu a lose poslali u Austriju na studije. Cuj Hrvati izbjegli. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Citaj Srecka Dzaju. Ne, došao sam baš ovdje da me ti poučiš! Kao prvo Gradišćanski Hrvati niti su iz Bosne niti su pred tvojim Mehmedom izbjegli. Mehmed je zauzeo Jajce 1463. godine samo na kratko i tu je pogubio našega bosanskoga kralja Stjepana Tomaševića (kojega su na prevaru zarobili u Ključu). Jajce je od Osmanlija uskoro oslobođenog i tek 1528. konačno zauzeto od Osmanlija. Gradišćanski Hrvati su, pred najezdom Turaka, bježali iz Hrvatske spočetka 16. stoljeća i taj egzodus je nastavljen kroz gotovo cijelo 16. stoljeće. Oni "dobri" su bili tvoji pretci koji su, za sitan interes, prodali svoju vjeru i svoju braću i ja sam jako sretan da to moji pretci nisu učinili jer tko jednom izda, izdat će uvijek. A što se tiče tog tvoga Džaje možeš stražnjicu obrisati s tom njegovom knjigom kada nemaš bardaka s vodom pri ruci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 00:00 |
|
|
takodakle je napisao/la: novem je napisao/la: Kad smo kod Ahdname. Čak se i probosanski orjentirani Ivan Lovrenović zgažava na idealiziranju Ahdname, pa prošle godine na obljetnici, prozva (bošnjačke) nacionaliste, koji od tog dokumenta napraviše lakrdiju. Privitak: ahdnama-mit.jpg Pa kad je lud da se zgrazava zbog lakrdija. Kad nemaš šta reći, onda lupteš.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 02:12 |
|
|
Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 13:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Austrijanac se vratio - djiha djiha i još masu nickova kloniranih imao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![slika](http://www.buchfreund.de/covers/14416/4766.jpg) DIE BOSNIAKEN SPRITZEN nego, u vezi tog inteligentnog ti potpisa...kad predjes s katolicanstva na pravoslavlje, primjera radi, da li slijedi krstenje nanovo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 14:54 |
|
|
takodakle je napisao/la: lider30 je napisao/la: Austrijanac se vratio - djiha djiha i još masu nickova kloniranih imao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![slika](http://www.buchfreund.de/covers/14416/4766.jpg) DIE BOSNIAKEN SPRITZEN nego, u vezi tog inteligentnog ti potpisa...kad predjes s katolicanstva na pravoslavlje, primjera radi, da li slijedi krstenje nanovo? NE
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kamov
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 15:12 |
|
|
takodakle je napisao/la: Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu? Poznati su mi ti pokušaji podsmijeha i omalovažavanja, vjerojatno je to omiljena zabava bečkih vehabijskih krugova ali to me ostavlja potpuno hladnim. Ako ste takvi frajeri dođite npr. u Široki ili u Vitez (na teritorij vaše jedne i jedine) u neki kafić pa otpočnite tu spiku. Što se tiče naših mrtvih predaka visoko držimo sjećanje na njih a naše umrle braće se spomenemo svake nedjelje na svetoj misi. Suzu ne puštam tako lako a nema ni potrebe jer duh naših predaka još živi u nama a imamo, kao narod, i jako kolektivno pamćenje. Osim toga imali smo naše fratre koji su puno zapisivali (i to zapisano dobro krili i čuvali) tako da možeš biti siguran da ništa nije palo u zaborav što se može vidjeti i iz sljedećeg primjera: http://www.camo.ch/grbovibhvlastele.htmUsputno rečeno i moje prezime i grb moje obitelji su tu tako da se samo nasmijem kada me tvoji pogrdno vlahom (došljakom) nazovu. Ja se ponosim svojom lozom i vjerom koji imaji kontinuitet od najmanje 10-ak stoljeća a čime se ti ponosiš? Time što su ti praoci vjeru i braću izdali i okupatoru se za šačicu zlatnika prodali možda? Znam ja da ćeš ti opet kontrirati s nekom doskočicom koju si pokupio u tom vašem islamskom centru u Beču ali time nećeš izbjeći iskonsku kletvu koja kaže da je za vijeke vijekova proklet izdajica roda svoga. Posljedice te kletve ste već osjetili ali može biti i gore ako se ne opametite. I na kraju nekoliko pitanja za tebe: 1. Što ćeš ti u Austriji, da nisi i ti od Turaka pobjegao? 2. Znaš li ti da ti je Austrijska vojska (na čelu s generalom Filipovićem) razbila ponosnu sultansku vojsku u BiH i protjerala age i begove a ti opet kod njih umjesto kod braće Turaka? 3. Jel' ti nije iz Austrije teško gledati kako kafiri poklapaju 3/4 jedne i jedine a ti po Prateru šetaš vikendom? 4. Kakav je osjećaj kad te, umjesto mujezina, zorom bude crkvena zvona? 5. Što je s odlaskom u Siriju? Prpa a? I na kraju pazi kojim putevima ideš i s kim se družiš jer zablude se često skupo plaćaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 31 svi 2014, 18:47 |
|
|
korrisnik je napisao/la: takodakle je napisao/la: ![slika](http://www.buchfreund.de/covers/14416/4766.jpg) DIE BOSNIAKEN SPRITZEN nego, u vezi tog inteligentnog ti potpisa...kad predjes s katolicanstva na pravoslavlje, primjera radi, da li slijedi krstenje nanovo? NE Sa pravoslavlja u katolicanstvo, krstenje nije potrebno,jedino obuka(katehizam). Obrnuto, potrebno je samo miropomazanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 01 lip 2014, 12:44 |
|
|
Kamov je napisao/la: takodakle je napisao/la: Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu? Poznati su mi ti pokušaji podsmijeha i omalovažavanja, vjerojatno je to omiljena zabava bečkih vehabijskih krugova ali to me ostavlja potpuno hladnim. Ako ste takvi frajeri dođite npr. u Široki ili u Vitez (na teritorij vaše jedne i jedine) u neki kafić pa otpočnite tu spiku. Što se tiče naših mrtvih predaka visoko držimo sjećanje na njih a naše umrle braće se spomenemo svake nedjelje na svetoj misi. Suzu ne puštam tako lako a nema ni potrebe jer duh naših predaka još živi u nama a imamo, kao narod, i jako kolektivno pamćenje. Osim toga imali smo naše fratre koji su puno zapisivali (i to zapisano dobro krili i čuvali) tako da možeš biti siguran da ništa nije palo u zaborav što se može vidjeti i iz sljedećeg primjera: http://www.camo.ch/grbovibhvlastele.htmUsputno rečeno i moje prezime i grb moje obitelji su tu tako da se samo nasmijem kada me tvoji pogrdno vlahom (došljakom) nazovu. Ja se ponosim svojom lozom i vjerom koji imaji kontinuitet od najmanje 10-ak stoljeća a čime se ti ponosiš? Time što su ti praoci vjeru i braću izdali i okupatoru se za šačicu zlatnika prodali možda? Znam ja da ćeš ti opet kontrirati s nekom doskočicom koju si pokupio u tom vašem islamskom centru u Beču ali time nećeš izbjeći iskonsku kletvu koja kaže da je za vijeke vijekova proklet izdajica roda svoga. Posljedice te kletve ste već osjetili ali može biti i gore ako se ne opametite. I na kraju nekoliko pitanja za tebe: 1. Što ćeš ti u Austriji, da nisi i ti od Turaka pobjegao? 2. Znaš li ti da ti je Austrijska vojska (na čelu s generalom Filipovićem) razbila ponosnu sultansku vojsku u BiH i protjerala age i begove a ti opet kod njih umjesto kod braće Turaka? 3. Jel' ti nije iz Austrije teško gledati kako kafiri poklapaju 3/4 jedne i jedine a ti po Prateru šetaš vikendom? 4. Kakav je osjećaj kad te, umjesto mujezina, zorom bude crkvena zvona? 5. Što je s odlaskom u Siriju? Prpa a? I na kraju pazi kojim putevima ideš i s kim se družiš jer zablude se često skupo plaćaju. Jesi mu dobro napisa svaka ti cast.Ma nikad mi periguze nisu jasne koji *** traze u Krscanskim zemljama,pa brale eno Sirija pa se zaigraj malo sehida. Naravno zaboravio si mu napisati onu opsadu Beca,kad ih Poljaci razbise a Sulejmanina nezna se di zavrsi....naravno oni neznaju sta im se sprema dok je izvora jos malo....ali zapisano je dok se nevrati Konstantinopolis...i Bosna nebude sto je bila nikad mira nece biti.Tko ce tu dobiti a tko izgubiti nek se pitaju ![Herceg Bosna :herceg_bosna](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/herceg_bosna.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 01 lip 2014, 12:53 |
|
|
takodakle je napisao/la: Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu? Nepustimo mi suzu za kraljem,nas kralj nema krunu od zlata vec od glogova trnja,to je jedini kralj kome se mi klanjamo. Nego se pitam dali tebe zapece malo,dali se upitas odkud ti korijeni,dali znas da ti je u venama krv Krscanina? Nemoze se zaboraviti tako lako,vidim da vas najvise to pece,a oni sto donesose na sablji zakon i takve slavite, neka vam takvi i u susjedstvu budu.Ujedno nabijem ja taj vas tefter na k...c,jedino sto ja priznam je ono sto Kraljica ostavi Papi i to ce da stupi na snagu.Ti ces se vratiti svom izvoru... ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 01 lip 2014, 13:57 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: takodakle je napisao/la: Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu? Nepustimo mi suzu za kraljem,nas kralj nema krunu od zlata vec od glogova trnja,to je jedini kralj kome se mi klanjamo. Nego se pitam dali tebe zapece malo,dali se upitas odkud ti korijeni,dali znas da ti je u venama krv Krscanina? Nemoze se zaboraviti tako lako,vidim da vas najvise to pece,a oni sto donesose na sablji zakon i takve slavite, neka vam takvi i u susjedstvu budu.Ujedno nabijem ja taj vas tefter na k...c,jedino sto ja priznam je ono sto Kraljica ostavi Papi i to ce da stupi na snagu.Ti ces se vratiti svom izvoru... ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif) Toliko o tome kako Hrvatima nije religija ispred nacije. Ti se vrati svom izvoro onako kakv si bio kad je Bog udahnuo dušu u tebe.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 01 lip 2014, 20:03 |
|
|
Wouw kamove, zaprepasten Sam! I Preostaje mi samo da es nadam da si sve fino i obrisao s Monitora nakon StO si svrsio. A to u vezi tih kafica, ocigledno glavnih izvora s Kojih duhovno napajas mozdane celijice, pa i za vrijeme Sfrj su se ustaska gnijezda izbjegavala. Tako da mi ne pada na pamet da uzivam u nadahnucima tisucljetne kulture uz jeftinu brlju Dok iz zvucnika naizmjenicno treste ceca i thompson
Samo...Zar drkanje Nije grijeh?
Tc tc tc...bog ga stvorio ko cestitog katolika a on bi Jos i hrvata da izigrava. I ne samo to, on Jos i srednjovjekovnim bosanskofeudalnim kabadahijama lijepi posthumno sahovnicu na Celo. Sram te i stid bilo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
takodakle
|
Naslov: Re: Kako je uistinu bilo "pod Turcima" Postano: 01 lip 2014, 20:32 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: takodakle je napisao/la: Dobro kamove, priznam..u potpunome si Pravu. Nego kazi, pustis li podjahkad suzu zbog kralja nasega...bosanskoga? Pomolis li se na misi nedjeljom barem za kraljevu dusu? Nepustimo mi suzu za kraljem,nas kralj nema krunu od zlata vec od glogova trnja,to je jedini kralj kome se mi klanjamo. Nego se pitam dali tebe zapece malo,dali se upitas odkud ti korijeni,dali znas da ti je u venama krv Krscanina? Nemoze se zaboraviti tako lako,vidim da vas najvise to pece,a oni sto donesose na sablji zakon i takve slavite, neka vam takvi i u susjedstvu budu.Ujedno nabijem ja taj vas tefter na k...c,jedino sto ja priznam je ono sto Kraljica ostavi Papi i to ce da stupi na snagu.Ti ces se vratiti svom izvoru... ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif) Kako izgleda krscanska krv tocno?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|