|
|
Stranica: 24/29.
|
[ 720 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 14:51 |
|
|
|
Bilo je u Kiseljaku i Bakovićima tih zastava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 16:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kratko sam bio u Hos-u, nikad mi nije bila jasna hosova vojna hijer(an)arhija. Ima li tebe ovdje negde? Markane jel ovo na 7.25 pokojni Plavčić?
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 17:20 |
|
|
tetejac je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ima li tebe ovdje negde? Markane jel ovo na 7.25 pokojni Plavčić? Marinko Plavčić, iz Vitezova?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 18:41 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Krenuli ste s pričom o Hrvatima koji bi "slavili fuhrera", ali eto, Tuđman ih je spriječio i "balansirao". I tom besmislicom privukli moju pažnju. Predsjednik Tuđman radio je svašta i imao od dobrih poteza i odluka, do zadnjih budalaština.
A to sam napisao - gdje? Pitao sam što je trebalo, slaviti führera? goran2hr je napisao/la: No da su se, ono, okupili hrvatski nacisti, obuli se u crno, obrijali glave i sa bakljama i palicama krenuli naći prvog Židova da mu učine nešto nažao?! A onda ih Tuđman zaustavio i "izbalansirao"?! Kako hrabro i plemenito od njega... Takvu fantaziju mogli bi samo predavati u satima pseudo povijesti, na ženskim studijima.
I opet pizdarija koja je produkt nečije bolesne mašte. Rekao sam da je Tuđman pazio što se događa i izbjegavao situacije koje bi se mogle koristiti kontra nas. goran2hr je napisao/la: I umjesto da reterirate, kažete kako Vas je ponio ovaj val, gdje antife uzdižu Tuđmana i pronalaze njegove izjave gdje hvali Tita, tumače to u svoju korist, pa na tragu toga i Vaš upis o Tuđmanu koji "balasira" hrvatske naciste, Vi izvodite nespretni damage control, posežete za strawmanom i otkrivate toplu vodu.
I to sam rekao gdje? Malo čudno je kad netko radi strawmana optužujući druge da rade to strašilo. goran2hr je napisao/la: Da naravno, stranci i neprijatelji, su blatili Hrvate, čine to i danas. No slučaj u kojem je Tuđman zaustavio (obuzdao, "balansirao") tobožnje hrvatske sljedbenike fuhrera - nije se dogodio. I opet, ako vi izjednačavate ZDS, "U" i nacizam, opet se nećemo složiti, no onda taj Vaš upis ima nešto smisla, ovako - banana. Ajd ne trolaj. Dakle, Tuđman je 90ih morao paziti na sve i svašta, jer su dijelovi MZa bili aktivno kontra nas. Da je kod nas bilo idiota koji se nisu dali krstiti, to stoji. Oko nekih stvari se trebalo paziti, čisto da se ne na*ebe ni kriv ni dužan. Kao što sam rekao ZDS je trebalo staviti kao službeni pozdrav HVa, ali 92. i 94., ne 91., 93., ili 95. U nekim godinama se moglo, u nekima ne. Ušato U.... A jbg. mislim da bi dobili po piksi radi toga. Misliš da ne bi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 19:22 |
|
|
Ceha je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Krenuli ste s pričom o Hrvatima koji bi "slavili fuhrera", ali eto, Tuđman ih je spriječio i "balansirao". I tom besmislicom privukli moju pažnju. Predsjednik Tuđman radio je svašta i imao od dobrih poteza i odluka, do zadnjih budalaština.
A to sam napisao - gdje? Pitao sam što je trebalo, slaviti führera? goran2hr je napisao/la: No da su se, ono, okupili hrvatski nacisti, obuli se u crno, obrijali glave i sa bakljama i palicama krenuli naći prvog Židova da mu učine nešto nažao?! A onda ih Tuđman zaustavio i "izbalansirao"?! Kako hrabro i plemenito od njega... Takvu fantaziju mogli bi samo predavati u satima pseudo povijesti, na ženskim studijima.
I opet pizdarija koja je produkt nečije bolesne mašte. Rekao sam da je Tuđman pazio što se događa i izbjegavao situacije koje bi se mogle koristiti kontra nas. goran2hr je napisao/la: I umjesto da reterirate, kažete kako Vas je ponio ovaj val, gdje antife uzdižu Tuđmana i pronalaze njegove izjave gdje hvali Tita, tumače to u svoju korist, pa na tragu toga i Vaš upis o Tuđmanu koji "balasira" hrvatske naciste, Vi izvodite nespretni damage control, posežete za strawmanom i otkrivate toplu vodu.
I to sam rekao gdje? Malo čudno je kad netko radi strawmana optužujući druge da rade to strašilo. goran2hr je napisao/la: Da naravno, stranci i neprijatelji, su blatili Hrvate, čine to i danas. No slučaj u kojem je Tuđman zaustavio (obuzdao, "balansirao") tobožnje hrvatske sljedbenike fuhrera - nije se dogodio. I opet, ako vi izjednačavate ZDS, "U" i nacizam, opet se nećemo složiti, no onda taj Vaš upis ima nešto smisla, ovako - banana. Ajd ne trolaj. Dakle, Tuđman je 90ih morao paziti na sve i svašta, jer su dijelovi MZa bili aktivno kontra nas. Da je kod nas bilo idiota koji se nisu dali krstiti, to stoji. Oko nekih stvari se trebalo paziti, čisto da se ne na*ebe ni kriv ni dužan. Kao što sam rekao ZDS je trebalo staviti kao službeni pozdrav HVa, ali 92. i 94., ne 91., 93., ili 95. U nekim godinama se moglo, u nekima ne. Ušato U.... A jbg. mislim da bi dobili po piksi radi toga. Misliš da ne bi? Na forumu HB, 28.12.2025., ovo je napisao kolega Ceha li Zoran Pusić? " Pa ne slažem se. Da je mogla JNA bi nas zgazila. MZ je dobrim djelom bila kontra nas, navijala je 91. za Srbe. To sve stoji Međutim... Da smo krenuli slaviti fürera, bili bi jače kontra nas. Zato i je Tuđman balansirao.Nama baš i nisu odgovarali strani vojni udari, ili nečija intervencija." - Jasno je što se (boldano) insinuira. Ma tko je to onda (od Hrvata) uopće htio "slaviti fürera"? Evo nabrojite dvojicu? Pa je srećom mudri Tuđman njih "balasirao", "spasio nas" od bijesa JNA i međunarodne zajednice? Ako je zaista Tuđman to morao suzbijati, borio se protiv izmišljenog problema kao i Vi danas. Kada je minirana "Židovska općina", pa zadnjoj budali je moglo biti jasno kako su to napravili - Srbi. A što se tiče ZDS-a i "U", isto bi nam bilo da se to legalno prihvatilo ili ne. Nisu nas voljeli ovako ili onako. Što se toga tiče, kao da stranci uopće imaju pojma što ZDS i "U" znače, no zato svastika i fürer, druga su priča i zato nam to podvaljuju. Što se ZDS-a i "U" tiče, bitnije su bile emocije starog partizana, nego mišljenje Danaca i Engleza. Prijatelj mi je radio za EZ "sladoledare" kao prevodilac i putovao s njima po "SAO Krajini". Uglavnom, smatrali su da su četnici u pravu, opijali se s njima rakijom i bratimili se. A u svemu tome prednjačio je jedan "sladoledar" - Nijemac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 19:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28298 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
tetejac je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ima li tebe ovdje negde? Markane jel ovo na 7.25 pokojni Plavčić? Ček, jel ovo na 2:42 (sa cigaretom) pokojni Darko Kraljević, zapovjednik Vitezova, I otkud u odori policajca?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 29 pro 2025, 19:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: tetejac je napisao/la: Markane jel ovo na 7.25 pokojni Plavčić? Ček, jel ovo na 2:42 (sa cigaretom) pokojni Darko Kraljević, zapovjednik Vitezova, I otkud u odori policajca? Je, Čerkez, Kraljević i Plavčić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 30 pro 2025, 01:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: tetejac je napisao/la: Markane jel ovo na 7.25 pokojni Plavčić? Marinko Plavčić, iz Vitezova? Je, na Marinka sam mislio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 01:54 |
|
|
Šporet je napisao/la: tetejac je napisao/la: Nije njega Kraljević postavio. Ti čovječe veze nemaš i pričaš šuplju. I Manolića je Tuđman postavio pa jel Tuđman udbaš? Nemoj bit glup. Inače, evo ti ga u Kompasu prije 10 dana Pitanje za Rambo Grupu (branitelje) Primorac ovdje naglašava sukob sa Kraljevićem, mene to toliko ne zanima. Zanima me je li Primorac uljepšo u knjizi Pad Kupresa iz neki njegovi razloga. Ja sam čuo od pripadnika HVO-a da kad smo oslobodili Kupres je vladalo slavljeničko stanje i totalna nedisciplina i zbog toga nije bilo utvrđivanja položaja u slučaju kontra napada. Kad je JNA krenula u kontranapad dio naši linija se raspao i krenula je bježanija, navodno da su iskakali iz tenkova u panici koja je zavladala. Tako da su i druge postrojbe se morale povuć jer su ostale bez boka ili pozadine... Navodno da se panika prenjela na cijeli taj dio Hercegovine i da su kamionima skupljali starije ljude da ih se prebaci u Sinj ili Split jer su mislili da će i TG past. Tko je tada došo u Šujicu pomoć HVO-u i spasit linije da se JNA zadrži bar 1-2 sata da se skupi vojska za obranu TG Vidimo da je došo Primorac i HOS, međutim jeli bilo drugi postrojbi i koje prvi došo i koliko je to uopće ljudi bilo Satnia ili ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 01:59 |
|
|
|
Snage iz HR su i na Kupresu imali glavnu riječ samo ne znam kako formacijski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 02:27 |
|
|
mikimiki971 je napisao/la: Snage iz HR su i na Kupresu imali glavnu riječ samo ne znam kako formacijski Mislim da je to bilo drugi put, ovaj prvi su bili samo dobrovoljci. Ciljam na to da je možda Mate Boban baš zbog Kupresa i mjenjao kompletan zapovjedni kadar HVO-a Kasnije su pripadnici Legie stranaca preuzeli većinu frontova a i samo zapovjedništvo HVO-om. Skender Roso Gotovina Glasnović Većina tih bitaka nije sustavno obrađena, ljudi većinom pričaju svoja osobna iskustva, što ne mora uvijek označavat realno stanje stvari. Npr. Zapovjednik Obrane Vukovara je bio misli načelnik ureda za Obranu Grada ili tako nekako se zvalo, te načelnik Policije djelomično. Realno zapovjednik Obrane je bio Tomo Merčep on je i organizirao obranu dok ga nisu povukli i zamijenili sa Dedakovićem. Npr.2 Zadnji zapovjednik obrane Vukovara je službeno Borković, ali on je napustio Grad tamo oko 13. il 14. Studenog. Zadnji koji se izvukao od zapovjednika je bio Blagin sin Robert Zadro i njegova ekipa u noći 20. To se podudara i s podatcima JNA da su borbe u "džepovima" završile u noći 20. na 21.Studeni. Ćipo je pričao da su oni 19.Studenog uništili 1 ili 2 tenka. Mi ubiti 18. Studenog obilježavamo da je pala Bolnica, ali Bolnica nije Grad
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 03:38 |
|
|
|
Teško je za Vukovar govoriti jer je vlast tamo bio Srbin i ja ne znam kako se to tamo i organiziralo, vjerovatno sve ljudi sa strane. Uloga HVO je bila drugorazredna. To je u svim operacijama bilo vidljivo. Oni su bili kao neki vakum, tu su a isto ko da i nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 09:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28298 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Brane je napisao/la: Zanima me je li Primorac uljepšo u knjizi Pad Kupresa iz neki njegovi razloga.
Ja sam čuo od pripadnika HVO-a da kad smo oslobodili Kupres je vladalo slavljeničko stanje i totalna nedisciplina i zbog toga nije bilo utvrđivanja položaja u slučaju kontra napada. Kad je JNA krenula u kontranapad dio naši linija se raspao i krenula je bježanija, navodno da su iskakali iz tenkova u panici koja je zavladala. Tako da su i druge postrojbe se morale povuć jer su ostale bez boka ili pozadine...
Navodno da se panika prenjela na cijeli taj dio Hercegovine i da su kamionima skupljali starije ljude da ih se prebaci u Sinj ili Split jer su mislili da će i TG past.
Tko je tada došo u Šujicu pomoć HVO-u i spasit linije da se JNA zadrži bar 1-2 sata da se skupi vojska za obranu TG
Je li ti znaš da naši 1992. nisu bili ni zauzeli sam gradić Kupres? Tj zauzeli su samo dio. Ako nisi gledao imaš ovaj zanimljiv podkast gdje Ante Vukadin, Duvnjak koji je bio u Bojni Zrinjski opisuje bitku za Kupres 1992. Mislim da tu možeš pronaći odgovore na neka tvoja pitanja. Negdje od 2:55:00 u trajanju od oko pola sata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 19:19 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Ceha je napisao/la: A to sam napisao - gdje?
Pitao sam što je trebalo, slaviti führera?
I opet pizdarija koja je produkt nečije bolesne mašte.
Rekao sam da je Tuđman pazio što se događa i izbjegavao situacije koje bi se mogle koristiti kontra nas.
I to sam rekao gdje?
Malo čudno je kad netko radi strawmana optužujući druge da rade to strašilo.
Ajd ne trolaj.
Dakle, Tuđman je 90ih morao paziti na sve i svašta, jer su dijelovi MZa bili aktivno kontra nas. Da je kod nas bilo idiota koji se nisu dali krstiti, to stoji. Oko nekih stvari se trebalo paziti, čisto da se ne na*ebe ni kriv ni dužan.
Kao što sam rekao ZDS je trebalo staviti kao službeni pozdrav HVa, ali 92. i 94., ne 91., 93., ili 95. U nekim godinama se moglo, u nekima ne. Ušato U.... A jbg. mislim da bi dobili po piksi radi toga. Misliš da ne bi? Na forumu HB, 28.12.2025., ovo je napisao kolega Ceha li Zoran Pusić? " Pa ne slažem se. Da je mogla JNA bi nas zgazila. MZ je dobrim djelom bila kontra nas, navijala je 91. za Srbe. To sve stoji Međutim... Da smo krenuli slaviti fürera, bili bi jače kontra nas. Zato i je Tuđman balansirao.Nama baš i nisu odgovarali strani vojni udari, ili nečija intervencija." - Jasno je što se (boldano) insinuira. Ma tko je to onda (od Hrvata) uopće htio "slaviti fürera"? Evo nabrojite dvojicu? Pa je srećom mudri Tuđman njih "balasirao", "spasio nas" od bijesa JNA i međunarodne zajednice? Ako je zaista Tuđman to morao suzbijati, borio se protiv izmišljenog problema kao i Vi danas. Kada je minirana "Židovska općina", pa zadnjoj budali je moglo biti jasno kako su to napravili - Srbi. A što se tiče ZDS-a i "U", isto bi nam bilo da se to legalno prihvatilo ili ne. Nisu nas voljeli ovako ili onako. Što se toga tiče, kao da stranci uopće imaju pojma što ZDS i "U" znače, no zato svastika i fürer, druga su priča i zato nam to podvaljuju. Što se ZDS-a i "U" tiče, bitnije su bile emocije starog partizana, nego mišljenje Danaca i Engleza. Prijatelj mi je radio za EZ "sladoledare" kao prevodilac i putovao s njima po "SAO Krajini". Uglavnom, smatrali su da su četnici u pravu, opijali se s njima rakijom i bratimili se. A u svemu tome prednjačio je jedan "sladoledar" - Nijemac. Si ti Oštrić? Ili samo dijelite istu razinu "intelekta"? UNPROFORci na terenu, nisu MZ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 02 sij 2026, 20:27 |
|
|
Ceha je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Na forumu HB, 28.12.2025., ovo je napisao kolega Ceha li Zoran Pusić?
" Pa ne slažem se. Da je mogla JNA bi nas zgazila. MZ je dobrim djelom bila kontra nas, navijala je 91. za Srbe. To sve stoji
Međutim... Da smo krenuli slaviti fürera, bili bi jače kontra nas. Zato i je Tuđman balansirao. Nama baš i nisu odgovarali strani vojni udari, ili nečija intervencija." - Jasno je što se (boldano) insinuira.
Ma tko je to onda (od Hrvata) uopće htio "slaviti fürera"? Evo nabrojite dvojicu? Pa je srećom mudri Tuđman njih "balasirao", "spasio nas" od bijesa JNA i međunarodne zajednice? Ako je zaista Tuđman to morao suzbijati, borio se protiv izmišljenog problema kao i Vi danas. Kada je minirana "Židovska općina", pa zadnjoj budali je moglo biti jasno kako su to napravili - Srbi.
A što se tiče ZDS-a i "U", isto bi nam bilo da se to legalno prihvatilo ili ne. Nisu nas voljeli ovako ili onako. Što se toga tiče, kao da stranci uopće imaju pojma što ZDS i "U" znače, no zato svastika i fürer, druga su priča i zato nam to podvaljuju. Što se ZDS-a i "U" tiče, bitnije su bile emocije starog partizana, nego mišljenje Danaca i Engleza. Prijatelj mi je radio za EZ "sladoledare" kao prevodilac i putovao s njima po "SAO Krajini". Uglavnom, smatrali su da su četnici u pravu, opijali se s njima rakijom i bratimili se. A u svemu tome prednjačio je jedan "sladoledar" - Nijemac.
Si ti Oštrić? Ili samo dijelite istu razinu "intelekta"? UNPROFORci na terenu, nisu MZ. Kako bi dokazali da sam ja "Oštrić", pa valjda bi mogli ukazati na upis u kojem sa njim dijelim stavove. O bilo čemu. Ili priznati kako ste to izmislili. Npr. kao kada Vi dijelite stavove sa Zoranom Pusićem - https://www.vecernji.hr/vijesti/ruska-a ... et-1566328. Ili Gordanom Duhačekom -https://www.index.hr/vijesti/clanak/buducnost-europe-ovisi-o-ratu-u-ukrajini-samo-idioti-mogu-tvrditi-da-to-nije-nas-rat/2416668.aspx. Ili Bojanom Glavaševićem - https://dnevnik.hr/video/bojan-glavasev ... --62241102. Ili Jelenom Veljačom - https://www.dnevno.hr/magazin/showbiz/j ... e-1916302/. Ili Domagojem Hajdukovićem - https://www.vecernji.hr/vijesti/ukrajin ... ta-1611895. Eto, slobodno to sve možete potpisati. Pa ako već mislite nekoga etiketirati - osnažite to primjerima i poveznicama. Pa točnije, pisao sam o EZ "sladoledarima". No oni jesu bili skoro isti drek kao UNPROFOR. A danas Vi navijate za njih i zalažete se da im mi (Hrvati) doniramo, služimo i konjušarima. Ono, što je bilo bilo je, zaboravimo to, sada su oni baš pravi dečki i naši kompići. Jesu li Rusi razvalili i opljačkali "Hercegovačku banku"? Jesu li Rusi osudili BiH Hrvate ili EU sudac Agius? Jesu li Ukrajinci slavili generala Mladića?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 11:09 |
|
|
|
Usporedio sam te s Oštrićem čisto radi laganja. Ne moraš tvrditi isto kao i takva budaletina da budeš takav tip ljudi. On je aparatčik i cenzor, što i ti pokušavaš biti.
I ćorava kokoš nekad kljucne pravo zrno. Ako Duhanček ili Pusić ili tko već kaže neku lijepu riječ o RH, po tebi bi istu trebali ukinuti? Bravo, baš očit intelekt.
Srbi su u ratu radili sve što im je palo na pamet. Pogledaj gdje su sada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 11:17 |
|
|
Ceha je napisao/la: Usporedio sam te s Oštrićem čisto radi laganja. Ne moraš tvrditi isto kao i takva budaletina da budeš takav tip ljudi. On je aparatčik i cenzor, što i ti pokušavaš biti.
I ćorava kokoš nekad kljucne pravo zrno. Ako Duhanček ili Pusić ili tko već kaže neku lijepu riječ o RH, po tebi bi istu trebali ukinuti? Bravo, baš očit intelekt.
Srbi su u ratu radili sve što im je palo na pamet. Pogledaj gdje su sada. Pusti Srbe Ceha, pogledaj nas gdje smo. Nacrtaj ti meni mapu pa mi ofarbaj i daj procenat kolko smo držali nakon južnog poteza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 14:53 |
|
|
Ceha je napisao/la: Usporedio sam te s Oštrićem čisto radi laganja. Ne moraš tvrditi isto kao i takva budaletina da budeš takav tip ljudi. On je aparatčik i cenzor, što i ti pokušavaš biti.
Srbi su u ratu radili sve što im je palo na pamet. Pogledaj gdje su sada. Usporedili ste me s Oštrićem "čisto radi laganja"?! I zaista, čisto ste slagali. Pa ako Vas laganje baš toliko veseli?! Pa sve dalje u tom tonu.. Kada sam ja ikoga "cenzurirao" (valjda obrisao post ili banirao)? U Vašoj mašti? Koja sam ja to "sila"? A kada počnete izmišljati besmislice, a nemate argumenata, krećete sa histeriziranjem. Mene ste etiketirali kao "Oštrića", a onda to s ničim niste u stanju argumentirati. U čemu ja to s njim dijelim stav ili s njim "kljucam pravo zrno"? Eto, to ste izmislili. No kada Vam se navedu likovi s kojima Vi "kljucate pravo zrno" i pušete u istu trubicu, onda nešto nespretno izvodite. Nije mi poznato, kako su Duhaček i Pusić, rekli nešto lijepo o RH, ali se zato na određenoj temi njihovi stavovi savršeno poklapaju sa stavovima Vas i ovoga čiće - https://www.poslovni.hr/svijet/soros-po ... tu-4377017. Za razliku od mene i Oštrića, koji nemamo ništa zajedničko. No, trebalo me je nekako ocrniti, a Vi se niste dosjetili nečeg boljeg. Gubite nit i očajavate. Od Hrvata koji bi "slavili furera", stigli ste do Srba "koji su u ratu radili sve što im je palo na pamet"?! Niti su Hrvati željeli "slaviti furera", niti su Srbi u "ratu mogli raditi sve što im je palo na pamet"? Nizali su i poraze od 1991. do 1995. Zapravo, krenulo im je tek sada s Plenkovićem. Sad rade čudesa i što im padne na pamet. Što je iduće, čega ćete se dohvatiti u povezivanju nepovezivog? Klimatske promjene?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:22 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Ceha je napisao/la: Usporedio sam te s Oštrićem čisto radi laganja. Ne moraš tvrditi isto kao i takva budaletina da budeš takav tip ljudi. On je aparatčik i cenzor, što i ti pokušavaš biti.
Srbi su u ratu radili sve što im je palo na pamet. Pogledaj gdje su sada. Usporedili ste me s Oštrićem "čisto radi laganja"?! I zaista, čisto ste slagali. Pa ako Vas laganje baš toliko veseli?! Pa sve dalje u tom tonu.. Kada sam ja ikoga "cenzurirao" (valjda obrisao post ili banirao)? U Vašoj mašti? Koja sam ja to "sila"? A kada počnete izmišljati besmislice, a nemate argumenata, krećete sa histeriziranjem. Mene ste etiketirali kao "Oštrića", a onda to s ničim niste u stanju argumentirati. U čemu ja to s njim dijelim stav ili s njim "kljucam pravo zrno"? Eto, to ste izmislili. No kada Vam se navedu likovi s kojima Vi "kljucate pravo zrno" i pušete u istu trubicu, onda nešto nespretno izvodite. Nije mi poznato, kako su Duhaček i Pusić, rekli nešto lijepo o RH, ali se zato na određenoj temi njihovi stavovi savršeno poklapaju sa stavovima Vas i ovoga čiće - https://www.poslovni.hr/svijet/soros-po ... tu-4377017. Za razliku od mene i Oštrića, koji nemamo ništa zajedničko. No, trebalo me je nekako ocrniti, a Vi se niste dosjetili nečeg boljeg. Gubite nit i očajavate. Od Hrvata koji bi "slavili furera", stigli ste do Srba "koji su u ratu radili sve što im je palo na pamet"?! Niti su Hrvati željeli "slaviti furera", niti su Srbi u "ratu mogli raditi sve što im je palo na pamet"? Nizali su i poraze od 1991. do 1995. Zapravo, krenulo im je tek sada s Plenkovićem. Sad rade čudesa i što im padne na pamet. Što je iduće, čega ćete se dohvatiti u povezivanju nepovezivog? Klimatske promjene? Pa ti si taj koji lažeš i umišljaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Usporedili ste me s Oštrićem "čisto radi laganja"?! I zaista, čisto ste slagali. Pa ako Vas laganje baš toliko veseli?! Pa sve dalje u tom tonu.. Kada sam ja ikoga "cenzurirao" (valjda obrisao post ili banirao)? U Vašoj mašti? Koja sam ja to "sila"? A kada počnete izmišljati besmislice, a nemate argumenata, krećete sa histeriziranjem. Mene ste etiketirali kao "Oštrića", a onda to s ničim niste u stanju argumentirati. U čemu ja to s njim dijelim stav ili s njim "kljucam pravo zrno"? Eto, to ste izmislili. No kada Vam se navedu likovi s kojima Vi "kljucate pravo zrno" i pušete u istu trubicu, onda nešto nespretno izvodite. Nije mi poznato, kako su Duhaček i Pusić, rekli nešto lijepo o RH, ali se zato na određenoj temi njihovi stavovi savršeno poklapaju sa stavovima Vas i ovoga čiće - https://www.poslovni.hr/svijet/soros-po ... tu-4377017. Za razliku od mene i Oštrića, koji nemamo ništa zajedničko. No, trebalo me je nekako ocrniti, a Vi se niste dosjetili nečeg boljeg. Gubite nit i očajavate. Od Hrvata koji bi "slavili furera", stigli ste do Srba "koji su u ratu radili sve što im je palo na pamet"?! Niti su Hrvati željeli "slaviti furera", niti su Srbi u "ratu mogli raditi sve što im je palo na pamet"? Nizali su i poraze od 1991. do 1995. Zapravo, krenulo im je tek sada s Plenkovićem. Sad rade čudesa i što im padne na pamet. Što je iduće, čega ćete se dohvatiti u povezivanju nepovezivog? Klimatske promjene? Pa ti si taj koji lažeš i umišljaš. Dotukli ste me Vašim "argumentima".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:33 |
|
|
tetejac je napisao/la: Pusti Srbe Ceha, pogledaj nas gdje smo. Nacrtaj ti meni mapu pa mi ofarbaj i daj procenat kolko smo držali nakon južnog poteza. Ovo ti je moja karta iz 2009.  5% smo se povukli u Daytonu, 1% dodatno muslimanima nakon njega. Vjerojatno bi se dao sklepati još 1% iz Brčkog, Maglaja i slično, samo taj status je upitan. Sada držimo oko 21%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:34 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Dotukli ste me Vašim "argumentima". S obzirom da si lažljivac, što drugo očekivati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:39 |
|
|
Ceha je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pusti Srbe Ceha, pogledaj nas gdje smo. Nacrtaj ti meni mapu pa mi ofarbaj i daj procenat kolko smo držali nakon južnog poteza. Ovo ti je moja karta iz 2009.  5% smo se povukli u Daytonu, 1% dodatno muslimanima nakon njega. Vjerojatno bi se dao sklepati još 1% iz Brčkog, Maglaja i slično, samo taj status je upitan. Sada držimo oko 21%. Znači 27%. Imaš 27%, pobjedio u ratu, sjeo za stol pa poklanjaš 6%. Nema Herceg Bosne, nema HVO-a, nema ničeg i gurnuti s muslimanima. Neki kurčevi kantoni. E jesmo političari i pregovarači. Ovo mora da su ovi pismeni iz drugog miljea ispregovarali 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:41 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ovo ti je moja karta iz 2009.  5% smo se povukli u Daytonu, 1% dodatno muslimanima nakon njega. Vjerojatno bi se dao sklepati još 1% iz Brčkog, Maglaja i slično, samo taj status je upitan. Sada držimo oko 21%. Znači 27%. Imaš 27%, pobjedio u ratu, sjeo za stol pa poklanjaš 6%. Nema Herceg Bosne, nema HVO-a, nema ničeg i gurnuti s muslimanima. Neki kurčevi kantoni. E jesmo političari i pregovarači. To se čudo uspjeha može sažeti u dvije riječi: mate granić. Kad krepa to smeće, imati ću još jednu priliku za nazdraviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 03 sij 2026, 15:57 |
|
|
horus je napisao/la: tetejac je napisao/la: Znači 27%. Imaš 27%, pobjedio u ratu, sjeo za stol pa poklanjaš 6%. Nema Herceg Bosne, nema HVO-a, nema ničeg i gurnuti s muslimanima. Neki kurčevi kantoni. E jesmo političari i pregovarači. To se čudo uspjeha može sažeti u dvije riječi: mate granić. Kad krepa to smeće, imati ću još jednu priliku za nazdraviti. Da, taj lik je takvo zlo... Neka trune u paklu uzduž i poprijeko.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|