|
|
Stranica: 17/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ožu 2014, 09:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25672 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Slučajno sam našao na youtube jednu jako dobru britansku mini seriju - Private Shultz, serija o operacijama njemačke SS kontraobavještajne službe u WW2, tj jednom njenom pripadniku izvjesnom Shultzu, svojevrsnom dobrom vojaku Švejku u raljama nacizma. Neka vrsta crne komedije na britanski način, stara škola. Tko voli serije Alo, Alo, ili Mućke to je serija za njega. Na youtube imaju sve epizode te serije, svih 6. Jedna tipična scena
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ožu 2014, 22:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 tra 2014, 23:09 |
|
|
Bolje od filma... Citat: Manhunt with Joel Lambert
With only what he can carry on his back, former navy SEAL Joel Lambert is pitted against some of the world's most elite military tracking units in treacherous terrain as he attempts to evade capture in 48 hours or less. Spotlighting the thrill of the chase and juxtaposed with ingenuity fuelled by constant fear of capture, the show is filmed on-location in the United States, Poland, South Africa, Philippines, Panama and South Korea. Each episode follows Joel as he is dropped at a starting point with a head start. In less than two days, Joel must reach a pre-arranged extraction point - or risk capture. Given minimal supplies to survive - he must find anything else he needs along the way. Following the chase side-by-side with cameras capturing the action from both perspectives, viewers are brought alongside the action with Joel and the special operatives teams. Will Joel succeed - or will he fall victim to the military or the environment?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 08:52 |
|
|
Vidio sam reklamu na tv-u.
Zbilja su danas takve serije u eksploziji.
Jesi gledao koju?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 09:29 |
|
|
doc je napisao/la: Vidio sam reklamu na tv-u.
Zbilja su danas takve serije u eksploziji.
Jesi gledao koju? Da,sinoć je bila potjera u Južnoj Koreji.Nema teorije da se sakrije u gradu,sve pokriveno kamerama,u prirodi im je bilo puno teže da ga prate,doduše on je bio u Fokama,nisu ni oni mačji kašalj.Noću se nije kretao,to mi baš nije bilo jasno,nisam upratio kakav je dogovor sa produkcijom oko pravila.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 09:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17409 Lokacija: יום טוב
|
Markić, zar tebi nije bilo dosta takvih prizora uživo?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 09:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markić, zar tebi nije bilo dosta takvih prizora uživo? To mi je posao.Moraš pratiti tehniku-tehnologiju
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 09:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Markić, zar tebi nije bilo dosta takvih prizora uživo? To mi je posao.Moraš pratiti tehniku-tehnologiju švercaš vrhunsku američku tehnologiju tim svojima u Vitezu?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2014, 13:26 |
|
|
Aztec je napisao/la: i Žica / The Wire
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 tra 2014, 22:03 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Počeo gledati House of Cards. Želim samo reći sljedeće : Kad narastem želim biti Frank
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 tra 2014, 23:01 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: Počeo gledati House of Cards. Želim samo reći sljedeće : Kad narastem želim biti Frank Juniore, prvo pogledaj engleski original.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 tra 2014, 23:17 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Počeo gledati House of Cards. Želim samo reći sljedeće : Kad narastem želim biti Frank Juniore, prvo pogledaj engleski original. Htio bih no treba ga iskopati
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 tra 2014, 11:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Za ljubitelje 24, Jack Bauer se vraća nakon 4 godine predaha. 24, Live Another Day počinje sa emitiranjem za mjesec dana. Ovog puta je došlo do izmjene formata, umjesto uobičajene 24 epizode za 24 sata, radnju jednog dana sz zgusnuli u 12.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 tra 2014, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Previše dobrih serija, premalo vremena, fakat je ovo zaista "zlatno doba TV". Nova serija koju sam počeo pratiti je sa kanala AMC (Breaking Bad, The Walking Dead i Mad Men), gdje je u fokusu američki revolucionarni rat (špijuni). Zanimljiva tematika, odlični glumci. Zove se Turn.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 tra 2014, 18:20 |
|
|
Jučer slučajno nađoj jednu ( po meni) extra britansku seriju The Sharpe, o ratnim pustolovinama i karijeri jednoga sharpshootera za vrijeme ratova protiv Napoleona. Ima par prvih epizoda sa prijevodom na http://www.filmovizija.com a za ostale tu je youtube. Sličnoga je stila kao i popularna serija Hornblower, samo što je ova umjesto na moru smještena na kopnu, i nešto krvavija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 tra 2014, 18:53 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Počeo gledati House of Cards. Želim samo reći sljedeće : Kad narastem želim biti Frank Ima smisla. Mogu te zamislit.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 tra 2014, 18:57 |
|
|
doc je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Počeo gledati House of Cards. Želim samo reći sljedeće : Kad narastem želim biti Frank Ima smisla. Mogu te zamislit.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 tra 2014, 21:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jučer slučajno nađoj jednu ( po meni) extra britansku seriju The Sharpe, o ratnim pustolovinama i karijeri jednoga sharpshootera za vrijeme ratova protiv Napoleona. ako si gledao LOTR (Prstenovu družinu), imaš u jednoj sceni aluziju na tu seriju. kad se Boromir poreže na krhotinu Narsila, kaže: "still sharp(e)".
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 tra 2014, 08:34 |
|
|
Ima i galerija sa 16 slika sa objašnjenjima koja je lokacija iz serije u kojem gradu. http://www.businessinsider.com.au/game-of-thrones-tour-of-croatia-2014-4#the-city-of-dubrovnik-doubles-as-kings-landing-in-the-show-1Citat: Take A 'Game Of Thrones'-Inspired Trip Around Croatia
PAIGE COOPERSTEIN APR 12, 2014, 4:20 AM
“Game of Thrones” is so wildly popular that when Season 4 premiered earlier this week, it causedHBO Go to crash.That’s a lot of love for a TV show.
Fans can now relive scenes from the show by visiting some of its filming locations. Several tour companies are now offering “Game of Thrones” trips that take travellers around Croatia.
Tour operator Viator is offering a one-day walking tour of Dubrovnik — which became King’s Landing in Season 2 — for around $US80, while another company, Collete, provides a 12-day Discover Croatia tour with “Game of Thrones” highlights, starting at $US2,149.
Tour operators are getting creative to make their tours stand out. Zicasso curated a week-long excursion that includes a visit to the city of Split, a new Season 4 location, and a lesson in falconry — relevant, since falcons play an important part in “Game of Thrones” folklore. The Zicasso tour starts at $3,200.
“Our guides are experts on Croatia, and they’re also big fans of the show,” Brian Tan, founder and CEO of Zicasso, told Business Insider. “They have a deep understanding of the show. Because they’re all local, they have also seen the filming taking place when the crew is there and they have stories to share with travellers.”
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 11:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jučer slučajno nađoj jednu ( po meni) extra britansku seriju The Sharpe, o ratnim pustolovinama i karijeri jednoga sharpshootera za vrijeme ratova protiv Napoleona. ako si gledao LOTR (Prstenovu družinu), imaš u jednoj sceni aluziju na tu seriju. kad se Boromir poreže na krhotinu Narsila, kaže: "still sharp(e)". Pri kraju serijala pojavljuje se i naš Velibor Topić.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 13:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pregledao na net-u Homeland (Domovina) sprvi serijal do kraja. 1080p kvaliteta, ni HRT nema bolje. Promašiš jednu na HRT pa ide na živce, radije ovako i mogu se oni dosadni predugi dijalozi i patetika prelistati na forward.
Serija onako, bolja od drugih ali na kraju sam skužio da me živcira i ostala 2 serijala nemam volje gledati. Sve to su mogli strpati u 7 epizoda, ali zine guzica za zaradom.
Ne sviđa mi se ni opis i atmosfera CIA ureda. Izgleda kao druženje u uredu Budimirove stranke u Mostaru.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 14:44 |
|
|
Danas se navukao na seriju "The Americans", predobra je. Riječ je o mužu i ženi, sovjetskim agentima u SAD cirka 1981. (otprilike pola godine nakon izbora Regana). Infiltrirani su u SAD 1965. i od tada su u braku (sa dvoje djece koje ništa ne znaju), i operativci za "Direktorat S". Gluma je odlična, 1981. je dočanara jako dobro, a svakog tjedna ima i napetosti i akcije - uobičajeno pojedinačna misija, ali sa općim nadmudrivanjem sa FBI koji tek u prvoj epizodi biva upoznat sa činjenicom da agenti ovoga tipa djeluju u SAD. Pokriveni su i povijesni događaji, nuklearni štit, Star Wars, atentat na regana itd.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 19:20 |
|
|
Dobro izgleda, samo oklen nabaviti.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 20:48 |
|
|
Kako to misliš? Ja sam pogledao prvu prošle godine na kablovskoj kad sam bio bolestan. Baš se vrtila cijelo vrijeme. A i slab sam na Felicity. I Noel se bacio u neku commando spiku...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 tra 2014, 22:20 |
|
|
Ma, seriju nema na njemackoj Televiziji, a ni na DVD-u je nisan vidija, a skidanje sa interneta ne dolazi u obzir, zbog recimo losih izkustava i paprenih kazna nekih pajdasa.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|