|
|
Stranica: 26/29.
|
[ 701 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 ruj 2019, 20:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Opet hapse nemuslimane po TK zbog "mrznje", pa kako nikad ne uhapse muslimane koji pljackaju crkve, ruse spomenike na grobljima, bacaju kondome na crkve i grobove, trgaju zastave sa svatova, vjesaju zastave teroristickih organizacija, pojacaju ezan "vlasim i sokcima" , zlostavljaju uposlenike bolnica, izmisljaju spijunske afere,.. ??? Petrovic, Antic, MiB, Divkovic, Djakovic, Andric, Kresic, Tadic.. ljudi kojima se hapsenjima i saslusanjima pokusava zacepiti usta. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925043
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 ruj 2019, 21:19 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
DrMag je napisao/la: Opet hapse nemuslimane po TK zbog "mrznje", pa kako nikad ne uhapse muslimane koji pljackaju crkve, ruse spomenike na grobljima, bacaju kondome na crkve i grobove, trgaju zastave sa svatova, vjesaju zastave teroristickih organizacija, pojacaju ezan "vlasim i sokcima" , zlostavljaju uposlenike bolnica, izmisljaju spijunske afere,.. ??? Petrovic, Antic, MiB, Divkovic, Djakovic, Andric, Kresic, Tadic.. ljudi kojima se hapsenjima i saslusanjima pokusava zacepiti usta. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925043Mnogo znas o prilikama u TK za nekoga ko tvrdi da nije reinkarnacija ManInBlacka, kao i o militarnim stvarima...  Samo kazem... / Teocak
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 ruj 2019, 21:51 |
|
|
Amiđa je napisao/la: DrMag je napisao/la: Opet hapse nemuslimane po TK zbog "mrznje", pa kako nikad ne uhapse muslimane koji pljackaju crkve, ruse spomenike na grobljima, bacaju kondome na crkve i grobove, trgaju zastave sa svatova, vjesaju zastave teroristickih organizacija, pojacaju ezan "vlasim i sokcima" , zlostavljaju uposlenike bolnica, izmisljaju spijunske afere,.. ??? Petrovic, Antic, MiB, Divkovic, Djakovic, Andric, Kresic, Tadic.. ljudi kojima se hapsenjima i saslusanjima pokusava zacepiti usta. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925043Mnogo znas o prilikama u TK za nekoga ko tvrdi da nije reinkarnacija ManInBlacka, kao i o militarnim stvarima...  Samo kazem... / Teocak Pocascen sam Buljkicu. Imponira mi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 ruj 2019, 23:54 |
|
|
Pali sokolovi, junacki.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 26 ruj 2019, 00:03 |
|
|
Ugasili profile. Cujemo se Josi, idem spavati.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 26 ruj 2019, 00:07 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Laku noc momci.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
barbar
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 26 ruj 2019, 02:39 |
|
|
DrMag je napisao/la: Opet hapse nemuslimane po TK zbog "mrznje", pa kako nikad ne uhapse muslimane koji pljackaju crkve, ruse spomenike na grobljima, bacaju kondome na crkve i grobove, trgaju zastave sa svatova, vjesaju zastave teroristickih organizacija, pojacaju ezan "vlasim i sokcima" , zlostavljaju uposlenike bolnica, izmisljaju spijunske afere,.. ??? Petrovic, Antic, MiB, Divkovic, Djakovic, Andric, Kresic, Tadic.. ljudi kojima se hapsenjima i saslusanjima pokusava zacepiti usta. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925043 Siromašna obitelj Antić kojoj pomaže Caritas poručuje: Cilj nam je dati nadu i drugima
https://hkm.hr/vijesti/svijet/siromasna ... NtgvUXx59A
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 sij 2020, 19:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26412 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Po tko zna koji put vandalizira se katoličko groblje radskom naselju Tetima. Ne samo da su devastirali nadgrobne spomenike već i otvarali grobove!!  https://www.dnevnik.ba/vijesti/u-tuzli- ... e-veresika
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 25 sij 2020, 19:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Na koga liče ?  
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 16 vel 2020, 12:48 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18049 Lokacija: Drina je na granici!
|
Skrnavljenje katoličkih grobalja u TŽ više nije slučajnost, nego ustaljena praksa prešutno odobravana od strane onih koji bi takve radnje trebali strogo kazniti.
_________________ Jednom kada život moje oči sklopi Kamenom me pokri Drinom poškropi Uz križ mi napiši Bećarina ova Voljela je zemlju pradjedova
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 18 vel 2020, 21:56 |
|
|
Citat: Članovi Socijaldemokrata BiH jučer su održali konferenciju za medije zbog aktuelne politilke krize, a tom prilikom čelnik stranke Enver Bijedić se dotakao i Hrvata koji žive izvan zapadne Hercegovine. Zbog toga su regovali iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) TK. Citat: Bijedić je na konferenciji za medije kazao da je jedan od pokretača političke krize u BiH Dragan Čović koji formiranje Federalne vlade uslovljava izmjenama Izbornog zakona, a koje bi, prema riječima predsjednika SD-a BiH, išle u korist samo lideru HDZ-a i svim predstavnicima hrvatskog naroda koji žive u zapadnoj Hercegovini.
"Tako bi svi Hrvati koji žive izvan tog područja, naprimjer iz Tuzlanskog kantona, gdje ih ima između 20 i 25 hiljada, bili potpuno isključeni iz mogućnosti da budu izabrani na bilo koji nivo vlasti, jer nisu dovoljno dobri Hrvati i ne žive u zapadnoj Hercegovini", kazao je Bijedić. Citat: Danas su iz HDZ-a Tuzlanskog kantona naveli da je Bijedićev istup još jedan pokušaj manipulacije i stavljanja "zvona" oko vrata Hrvatima koji žive izvan zapadne Hercegovine.
"Dugogodišnji političar Bijedić, koji je nakon vrlo glasnog zagovaranja politike SDP-a s gnušanjem istu odbacio i zapravo priznao da je to pogrešan smjer, trebao bi pročitati presude međunarodnih i domaćih sudova koje ukazuju na manjkavost i potrebu izmjena Izbornog zakona. HDZ BiH zagovara da se konačno nakon svih manjkavosti koje su uočene mora pristupiti izmjenama zakona. Koncept izmjena i njihov sadržaj treba i mora biti usaglašen unutar političkih stranaka koje trenutno čine parlamentarnu većinu", naveli su u svojoj rekaciji iz HDZ-a Tuzlanskog kantona.
Istaknuli su i da razumiju nestrpljenje koje vlada unutar Socijaldemokrata BiH vezano za formiranje Vlade FBiH, jer se, kako su naveli iz HDZ-a TK, vjerovatno vide na određenim pozicijama koje su im obećane. Ali, naglasili su, HDZ BiH neće pristati na koncept koji su Socijaldemokrati BiH zajedno sa svojim partnerima ponudili u Tuzlanskom kantonu pod plaštom "građanskog".
"Formiranje neustavne i protuzakonite Vlade Tuzlanskog kantona bez ijednog ministra iz reda hrvatskog naroda daje jasne smjernice na koji način bi funkcionirao koncept u kojem ne bi postojali zaštitni mehanizmi. Pored toga, niz je ministarstava i kantonalnih institucija u kojima nema nijednog uposlenog Hrvata. Vrijeđa odnos vladajućih struktura da unutar 25 hiljada Hrvata nema profila koji bi zadovoljio tražene uvjete i to je jedan od ključnih razloga odlaska Hrvata i drugih naroda s prostora Tuzlanskog kantona", naveli su u svojoj rekaciji iz HDZ-a TK.
Iz HDZ-a TK su postavili i pitanje zbog čega su u Ministarstvu boraca TK izbačene s popisa svečanosti od značaja, a koje su vezane za branitelje koji su bili u jedinicama HVO-a?
"Ti branitelji su časno branili prostor na kojem danas slobodno živimo. Postavlja se pitanje je li to koncept na koji treba pristati, u kojem će neko samo zato što je većina marginalizirati i oduzimati ustavom zagarantovana prava drugome. Zbog toga je licemjerno da novoformirani Socijaldemokrati, a zapravo iste političke figure, navodno štite narode i žele uvesti određene geografske podjele. Nikakva vrsta lažnog dušebrižništva nam nije potrebna, a naročito svojevrsno lažno 'razumijevanje' i vrlo prozirno predizborno zalagnje za Hrvate", kaže se u saopćenju.
Pred kraj navode i da HDZ BiH zagovara drugačiji koncept i to se pokazuje konkretnim djelima.
"Kod imenovanja dužnosnika na višim nivoima vlasti uvijek se vodi idejom da svaki od prostora BiH bude zastupljen u tijelima zakonodavne i izvršne vlasti uz obavezno poštivanje stručnosti i drugih potrebnih preduvjeta. U tom duhu su i Hrvati iz Tuzlanskog kantona uvijek imali mjesto unutar struktura, ali i kroz različite druge vidove su se podupirali projekti od interesa za stanovništvo. Treba podsjetiti da je HDZ BiH na višim nivoima podržao vrlo značajne projekte i za Tuzlanski kanton, a jedan od njih je svakako rješavanje problema redukcije vode u Tuzli, izgradnja niza komunalnih i infrastrukturnih projekata i bio istinski zagovornik jedankog razvoja svakog dijela BiH", istaknuli su iz HDZ-a TK.
Pozvali su čelnike Socijaldemokrata BiH da, kako su naglasili, odustanu od prljavog i zlonamjernog poturanja priče kako se vrši određena geografska podjela Hrvata samo zato što im se žuri da uđu u Vladu FBiH i to s kapacitetom koji su ostvarili kroz drugi politički subjekt. Dok muslimani takijaju mi dižemo zastavu, ali ne bijelu kako bi oni željeli. 
_________________ Jednom kada život moje oči sklopi Kamenom me pokri Drinom poškropi Uz križ mi napiši Bećarina ova Voljela je zemlju pradjedova
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 23 vel 2020, 18:57 |
|
|
Serija provala u kuće tuzlanskih hrvata. Mediji šute, policija ne pronalazi počinitelje, sve dok ne padne mrtva glava lopova ili evenualno domaćina?
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 07 ožu 2020, 15:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 07 ožu 2020, 23:10 |
|
|
To dosao kuci u Bosnu, mirovina??? Jesu li i tebi provalili u kucu?
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 03 lip 2020, 23:00 |
|
|
Ustavni sud FBiH presudio, vlada TK je neustavna, u njoj nema niti jednog Hrvata. To su znali svi Bošnjaci, uključujući i tzv. ljevičare, liberale, multietničare, demokrate, antifašiste,.. https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-ce ... /200603106Očekivati je Ramiza iz Čelića ili Fikreta iz Teočka kao Hrvata na ustavom zajamčeno ministarsko mjesto. Fašizam na djelu! Smrt fašizmu, sloboda Hrvatskom narodu!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 03 lip 2020, 23:37 |
|
|
Hoce li se javiti krug99, suljagic i reuf?
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 04 lip 2020, 15:14 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-lju ... /200604074HDZ ljut na dvoje zastupnika iz reda hrvatskog naroda u Tuzli: Traže podnošenje ostavki Halal Vedrana Petrović i Halal Boris Krešić se provjereno ne osjećaju hrvatima, izuzev kada treba dobiti putovnicu RH. Halal Vedrana umjesto da ode kao i sve njene prijateljice raditi negdje vani, visoko je obrazovana, umjereno lijepa, politički ne baš pametna, isključivo služi SDP-u za pokazivanje. Halal Boris je od onih Krešića koji će rođenu mater prodati za osobnu korist, inače blizak rođak drugog poznatijeg Krešiča.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 08 lip 2020, 01:55 |
|
|
MiB je napisao/la: Skrnavljenje katoličkih grobalja u TŽ više nije slučajnost, nego ustaljena praksa prešutno odobravana od strane onih koji bi takve radnje trebali strogo kazniti. Meni nije jasno što je to kod muslimana kult da se skrnave groblja ? To je bilo i prije 40 - 50 godina na Kosovu da su oni skrnavili groblja Srba. I sad po FBiH skrnave srpska i hrvatska groblja.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 02 srp 2020, 12:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
MiB je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-ljut-na-dvoje-zastupnika-iz-reda-hrvatskog-naroda-u-tuzli-traze-podnosenje-ostavki/200604074 HDZ ljut na dvoje zastupnika iz reda hrvatskog naroda u Tuzli: Traže podnošenje ostavki Halal Vedrana Petrović i Halal Boris Krešić se provjereno ne osjećaju hrvatima, izuzev kada treba dobiti putovnicu RH. Halal Vedrana umjesto da ode kao i sve njene prijateljice raditi negdje vani, visoko je obrazovana, umjereno lijepa, politički ne baš pametna, isključivo služi SDP-u za pokazivanje. Halal Boris je od onih Krešića koji će rođenu mater prodati za osobnu korist, inače blizak rođak drugog poznatijeg Krešiča. Kojeg poznatijeg Krešića?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Usora 95
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 02 srp 2020, 13:08 |
|
|
Vjerovatno misli na Miju Krešića. On je bio zamjenik ministra sigurnosti ili je još uvijek. 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 05 srp 2020, 14:02 |
|
|
 Općina: Tuzla Mjesto: Hrvatska Poljana Predmet: Skrnavljenje groblja Sveti Josip radnik, odnosno jednog groba. Ukradene su nadgrobne ploče. 04/05 2020, Europa ili Sjeverna Afrika?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 26 srp 2020, 14:28 |
|
|
evo u istom mjestu novi napad na obiteljsku kucu, sarajka tvrdi da su izmisljotine. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 28 ruj 2020, 13:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zbog ovakvih stvari neće biti zarobljenika u ratu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 23 tra 2021, 23:11 |
|
|
Bistarac kod Lukavca: Život u strahuCitat: U Lukavcu, u naselju Bistarac građani se sve više suočavaju s provalama u obiteljske kuće zbog čega žive u ogromnom strahu. Mještani ne znaju o kome se radi, ali im je rečeno da se radi o migrantima čiji je identitet teško utvrditi. Apeliraju na institucije Bosne i Hercegovine i traže pomoć da ih se zaštiti
Ljubica Lukanović iz naselja Bistarac u Lukavcu je nedavno, nakon povratka od djece iz Njemačke, zatekla potpuno devastiranu kuću. Živi sama i u velikom strahu, jer tvrdi provalnicima više ništa ne znači ni je li kuća prazna ili ima netko u njoj.
„Cijeli sam dan zaključana kao životinja. Nemam ni zvono, oni su mi ga iščupali. Kad netko pozvoni uvijek pitaš tko je. Cure mi sad znaju doći na prozor i kažu: „Strina mi smo.“ Najgore je, u pet u šest sati pred večer, pogotovo kad mi mog Ante nema. Sebi samo unesem ugalj i drva i više ne izlazim vani. Ne smijem, bojim se. Jednu noć su mi hodali po teresi. Nekad ih vidim kako prolaze ovdje iznad kuće. U ratu nam je bolje bilo. Ovo sada je grozno“, ispričala nam je kroz suze Ljubica Lukanović.
Ljudi su u Bistarcu prepušteni sami sebi. Finki Dragić su provalnici dva puta provjeravali je li kuća prazna, a susjedna kuća je zapaljena i sve je iz nje izneseno. Kaže da su noći najgore, a nedavno je njena poznanica Gordana Nikolić i pretučena.
„Nama građanima je zabranjeno od 21, 00 sati da šetamo, a ovdje oni rade šta hoće i kako hoće. Tko ne bi bio zabrinut, svatko bi bio zabrinut. Nema veze koje su godine, ali mi pogotovo stariji smo ugroženi. Pola Bistarca nema, ljudi su pomrli, djeca su vani, kuće su prazne“, kaže Finka Dragić koja svaki dan živi u sve većem strahu.
Zbog svega ovoga je sigurnosna situacija je pogoršana, jer ni policijski sat provalnicima ništa ne znači. U proteklih mjesec dana stanovnici Bistarca tvrde da su pedesetak puta bili na meti provalnika.
Obiteljska kuća Mijatović je četiri puta bila na meti.
„Smatram da država nešto treba učiniti, da mora povesti računa i zaštititi svoje građane, da budu mirniji, da smiju spavati u svojim kućama. Vejrujete li vi da ljudi ovdje u Bistarcu više ne smiju otići od kuće, boje se izaći na sat dva, jer kad se vrate isto da netko dežura i napravi se što se napravi“, kaže nam Anto Tunjić, zet obitelji Mijatović.
Nemoćna je i lokalna zajednica. Mještani su u nekoliko navrata održali sastanke s predstavnicima Policijske uprave Lukavac koji su se stavili na raspolaganje. Nitko za sada ne zna o kome se točno radi, ali pretpostavke postoje, kaže nam predsjednik Mjesne zajednice Bistarac Jozo Tunjić.
„Po mom mišljenju, evo i unatoč svim htjenjima i nastojanjima Policijske uprave Lukavac da zaštite imovinu građana, ja smatram da oni nemaju dovoljno ni ljudskih ni materijalnih kapaciteta da to učine. Druga stvar je i da kada se uhvate ti migranti na licu mjesta, primjećeno je da nakon dva dana se ponovo vrate na isto mjesto gdje su bili i gdje su uhvaćeni“, kaže Tunjić.
Da je broj krađa i provala povećan, potvrdili su nam i u MUP-u Tuzlanskog kantona. Međutim, mještane najviše zanima hoće li dobiti pojaćanu sigurnosnu zaštitu.
„Nastoji se iznaći najadekvatnije rješenje, a kada je u pitanju postupanje policije, svakako da će policija poduzimati pojačane mjere i aktivnosti u smislu pojačanog prisustva policijskih službenika na terenu u cilju preventivnog, ali i represivnog djelovanja“, kaže Amra Kapidžić, glasnogovornica Policijske uprave MUP-a TK.
Građani su uznemirani i apeliraju na sve državne i međunarodne institucije da ih zaštite, jer njihova sigurnost je ozbiljno ugrožena.
M. Nikolić
https://hrvatskiglasnik.ba/bistarac-kod ... -u-strahu/
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 21 svi 2021, 19:44 |
|
|
Nepojmljivo da ljudima gase struju za Bozic i Uskrs, sta bi tek Srbima radili da su ostali tu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|