|
|
Stranica: 7/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Fidekter
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 17:58 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Ne postoje nikakve struje...postoji Tihić kao probni balon, tako faktički ispada da SDA ima dvije struje a u principu jedna služi samo za testiranje nekih možda loših političkih odluka...primjer u Hrvatskoj je Milanović-Bandić Kako onda objašnjavaš cijepanje (možda je bolji izraz "okrhnuće") SDA koje je doživjela nedavno... Potsjetiću da je njihov kandidat (ASDA) pobijedio u utrci za mjesto načelnika u Cazinu... Bihać - SDP, Cazin- ASDA, V. Kladuša - DNZ, Bos. Krupa - nezavisni kandidat... Pratiš ovo? Dupli post, sorry... Može moderator da makne višak 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:02 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Lucky Jim je napisao/la: Pa dobro, što forumaši misle - hoće li u skoroj budućnosti doći do kakvog teritorijalnog preustroja u BIH i kakvog?
U granice Republike Srpske se neće dirati. Federacija BiH će ostati, ali sa smanjenom administracijom: Kantoni će se ukrupniti, i od današnjih 10 biće maksimalno 6 kantona, s tim što će doći do podjele Neretvanskog i Srednjebosanskog. Tako da će i Hrvati popraviti svoj položaj, ali će i dalje važiti Dejtonska formula 1+2+3 (1 država + 2 entiteta + 3 naroda) Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:11 |
|
|
Fidekter je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Ne postoje nikakve struje...postoji Tihić kao probni balon, tako faktički ispada da SDA ima dvije struje a u principu jedna služi samo za testiranje nekih možda loših političkih odluka...primjer u Hrvatskoj je Milanović-Bandić Kako onda objašnjavaš cijepanje (možda je bolji izraz "okrhnuće") SDA koje je doživjela nedavno... Potsjetiću da je njihov (ASDA) kandidat pobijedio u utrci za mjesto načelnika u Cazinu... Bihać - SDP, Cazin- ASDA, V. Kladuša - DNZ, Bos. Krupa - nezavisni kandidat... Pratiš ovo? Pratim situaciju oko Bihača,cazina i Kladuše to je baš kako kažeš okhrnjenje a ne rascjep, u Cazinu je zanimljivo što je broj glasova poprilično izjednačen a prevaga bi svakome mogli biti Babini vječnici.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Taj Hadživoditelj sad mora malo da se liže sa ekstremnijim delom SDA budući da je deo bošnjačke javnosti počeo da ga naziva izdajnikom i prodanom dušom nakon što je ugostio Lepu Brenu u svojoj emisiji.
Nije to taj, ovoj Senad Hadžifejzović a onaj drugi što je ugostio Brenu je Emir Hadžihafizbegović
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:15 |
|
|
Easternborder je napisao/la: Vujadin je napisao/la: U granice Republike Srpske se neće dirati.
Federacija BiH će ostati, ali sa smanjenom administracijom: Kantoni će se ukrupniti, i od današnjih 10 biće maksimalno 6 kantona, s tim što će doći do podjele Neretvanskog i Srednjebosanskog.
Tako da će i Hrvati popraviti svoj položaj, ali će i dalje važiti Dejtonska formula 1+2+3 (1 država + 2 entiteta + 3 naroda)
Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe. Mogao bih ja mnogo šta tražiti, vilu od 200 kvadrata sa bazenom i prekrasnim vrtom i travnjakom. Ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Sa druge strane ne bih bio u koži Dodika ili bilo kog drugog našeg političara da ode u Brod ili Liješće i kaže tamošnjem življu: "Ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti." Nama je više dosta seoba, i naše smo dvorište konačno utvrdili i ogradili. Sad je na vama i Bošnjacima red da to isto uradite u Federaciji, da ova BiH konačno krene u neka bolja vremena. 
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:20 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Easternborder je napisao/la:
Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe.
Mogao bih ja mnogo šta tražiti, vilu od 200 kvadrata sa bazenom i prekrasnim vrtom i travnjakom. Ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Sa druge strane ne bih bio u koži Dodika ili bilo kog drugog našeg političara da ode u Brod ili Liješće i kaže tamošnjem življu: "Ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti." Nama je više dosta seoba, i naše smo dvorište konačno utvrdili i ogradili. Sad je na vama i Bošnjacima red da to isto uradite u Federaciji, da ova BiH konačno krene u neka bolja vremena.  Upravo to sam i rekao, narod neće pristati a to je jedino važno, naše je da tražimo više da bi dobili manje 
|
|
Vrh |
|
 |
TomislavM
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 18:28 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Easternborder je napisao/la: Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe. Naravno, Dodik je spreman nuditi podrušku za treći entitet, izigravajući tako nekog velikog prijatelja Hrvatima BiH, ali ne bi dao ni komadić teritorija tzv. "rs" za treći entitet. Drugim riječima, "ja ću vam pomagati na riječima a vi se jebite sa Bošnjacima kako znate i umijete."
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 19:18 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe. Naravno, Dodik je spreman nuditi podrušku za treći entitet, izigravajući tako nekog velikog prijatelja Hrvatima BiH, ali ne bi dao ni komadić teritorija tzv. "rs" za treći entitet. Drugim riječima, "ja ću vam pomagati na riječima a vi se jebite sa Bošnjacima kako znate i umijete." A šta bi trebao? Borit se za republiku srpsku i još da tebi osigura Herceg Bosnu...Nama Dodik treba isključivo dok ne dobijemo federalnu jedinicu, nakon toga čemo surađivat po potrebi.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 01 lip 2009, 20:13 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe. Naravno, Dodik je spreman nuditi podrušku za treći entitet, izigravajući tako nekog velikog prijatelja Hrvatima BiH, ali ne bi dao ni komadić teritorija tzv. "rs" za treći entitet. Drugim riječima, "ja ću vam pomagati na riječima a vi se jebite sa Bošnjacima kako znate i umijete." zar bi mi postupali drukčije.
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 02 lip 2009, 08:09 |
|
|
osa je napisao/la: zar bi mi postupali drukčije. Postupali smo drugačije, barem kada je u pitanju povratak izbjeglih, konkretno, srećom Hrvati nisu ubili nijednog povratnika, što su Srbi i Bošnjaci učinili više puta. Baš se pitam koliki bi povratak bio u Drvar, Grahovo, Stolac... da se dogodi nešto slično kao u Konjicu,Brodu i Sarajevu. Takav odnos prema povratnicima, kakav smo mi imali prema Srbima i Bošnjacima, je konkretna potpora miru i tim narodima i njihovim entitetima i regijama, pa ako hoćete i državama kakva je BiH bila zamišljena. Ako Dodik ne želi mirno to vratiti, vrlo lako ga se može podržati u tome ako konkretno ne poduzme mjere da vrati Brod i Šamac. Sada kada smo "izigrani" od partnera, treba entitet i ustrajati "do kraja" koristeći sva demokratska sredstva, ali ako balvani opet pođu da se kotrljaju onda i silom.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 02 lip 2009, 11:10 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: osa je napisao/la: zar bi mi postupali drukčije. Postupali smo drugačije, barem kada je u pitanju povratak izbjeglih, konkretno, srećom Hrvati nisu ubili nijednog povratnika, što su Srbi i Bošnjaci učinili više puta. Baš se pitam koliki bi povratak bio u Drvar, Grahovo, Stolac... da se dogodi nešto slično kao u Konjicu,Brodu i Sarajevu. Takav odnos prema povratnicima, kakav smo mi imali prema Srbima i Bošnjacima, je konkretna potpora miru i tim narodima i njihovim entitetima i regijama, pa ako hoćete i državama kakva je BiH bila zamišljena. Ako Dodik ne želi mirno to vratiti, vrlo lako ga se može podržati u tome ako konkretno ne poduzme mjere da vrati Brod i Šamac. Sada kada smo "izigrani" od partnera, treba entitet i ustrajati "do kraja" koristeći sva demokratska sredstva, ali ako balvani opet pođu da se kotrljaju onda i silom. totalno izvrćeš moje pitanje, zar bi mi postupali drukčije odnosi se na to da smo u dodikovoj poziciji, tj. da imao entitet koji čini pola bih i dayton koji ga garantira.
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 02 lip 2009, 11:49 |
|
|
osa je napisao/la: totalno izvrćeš moje pitanje, zar bi mi postupali drukčije odnosi se na to da smo u dodikovoj poziciji, tj. da imao entitet koji čini pola bih i dayton koji ga garantira. Ne izvrćem odgovorio sam ti, mi tako ne bi uradili sigurno, jer smo u poziciji da imamo svoju Županiju, nije kao entitet ali slično, pa smo dopustili da se Srbi vrate skoro 100% u Drvar i Grahovo. Uostalom, imamo Hrvatsku državu, pa kada si čuo da je ubijen povratnik u Hrvatskoj, možda i jeste ali ja nisam čuo za to.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 02 lip 2009, 19:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24659 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
osa je napisao/la: totalno izvrćeš moje pitanje, zar bi mi postupali drukčije odnosi se na to da smo u dodikovoj poziciji, tj. da imao entitet koji čini pola bih i dayton koji ga garantira. Meni je isto logičan nastup Dodika. Za razliku od logiĆara.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Lucky Jim
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 03 lip 2009, 17:28 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Easternborder je napisao/la:
Mi ćemo jasno tražiti od Dodika , Bosanski Brod i Šamac moraju u Posavsku županiju. Teško je vjerovati da če Dodik osim podrške trećem entitetu ponuditi i konkretnu razmjenu teritorija ali sve ovisi kako se kod njega u stranci opredjele. Što se naroda RS tiće, šanse su slabe.
Mogao bih ja mnogo šta tražiti, vilu od 200 kvadrata sa bazenom i prekrasnim vrtom i travnjakom. Ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Sa druge strane ne bih bio u koži Dodika ili bilo kog drugog našeg političara da ode u Brod ili Liješće i kaže tamošnjem življu: "Ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti." Nama je više dosta seoba, i naše smo dvorište konačno utvrdili i ogradili. Sad je na vama i Bošnjacima red da to isto uradite u Federaciji, da ova BiH konačno krene u neka bolja vremena.  Zašto misliš da bi razmjena npr. Šamac za Drvar za Hrvate trebala biti isto što i za tebe da ti netko pokloni vilu od 200 kvadrata s bazenom? Zar drvarski Srbi žele da im vladaju "hercegovačke ustaše", da im se vije šahovnica na "općinskoj zgradi"...? Zar ne postoji neki pritisak Drvarčana da se to promijeni?
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 03 lip 2009, 17:43 |
|
|
Lucky Jim je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Mogao bih ja mnogo šta tražiti, vilu od 200 kvadrata sa bazenom i prekrasnim vrtom i travnjakom. Ali jedno su želje, a drugo mogućnosti. Sa druge strane ne bih bio u koži Dodika ili bilo kog drugog našeg političara da ode u Brod ili Liješće i kaže tamošnjem življu: "Ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti." Nama je više dosta seoba, i naše smo dvorište konačno utvrdili i ogradili. Sad je na vama i Bošnjacima red da to isto uradite u Federaciji, da ova BiH konačno krene u neka bolja vremena.  Zašto misliš da bi razmjena npr. Šamac za Drvar za Hrvate trebala biti isto što i za tebe da ti netko pokloni vilu od 200 kvadrata s bazenom? Zar drvarski Srbi žele da im vladaju "hercegovačke ustaše", da im se vije šahovnica na "općinskoj zgradi"...? Zar ne postoji neki pritisak Drvarčana da se to promijeni? Možda to žele Srbi iz Drvara, ali manje je danas Srba u Drvaru nego Srba u Brodu. Znači više bi Srba time unesrećili, nego usrećili. Davanjem Posavine, od Republike Srpske nastaje crijevo široko do 10 km, od Doboja do Brčkog. Danas je to crijevo tako usko samo kod Brčkog. (nemojte sad sa pričom kao koridor je prekinut kod Brčkog. Ne nije. Distrikt je vlasništvo oba entiteta, a Srba ima u Distriktu danas 45%). I još jednom da ponovim: ne bih bio u koži onog srpskog političara koji bi otišao u Brod, Derventu, Šamac, Liješće i rekao: "Ljudi ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti". Sasvim sam siguran kako bi taj političar prošao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lucky Jim
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 03 lip 2009, 18:40 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Davajem Posavine, od Republike Srpske nastaje crijevo široko do 10 km, od Doboja do Brčkog. To uopće nije točno, čak ni u nekim više maksimalističnim verzijama od ovih koje su ovdje spominjane. Vujadin je napisao/la: Danas je to crijevo tako usko samo kod Brčkog. (nemojte sad sa pričom kao koridor je prekinut kod Brčkog. Ne nije. Distrikt je vlasništvo oba entiteta, a Srba ima u Distriktu danas 45%). Brčko nije Republika Srpska i to znači, ne da je tamo Republika Srpska tanka, nego je NEMA. Prekinuta je. Muslimani na "srpsko Brčko" nikad neće pristati. Jedino ako svijet dopusti da se nad njima počini puno veći genocid nego onaj u Srebrenici. Vujadin je napisao/la: I još jednom da ponovim: ne bih bio u koži onog srpskog političara koji bi otišao u Brod, Derventu, Šamac, Liješće i rekao: "Ljudi ovo više nije Republika Srpska, ajmo seliti". Sasvim sam siguran kako bi taj političar prošao.  Je, a da je netko '94. rekao "Ljudi, na kninsku tvrđavu mora ići šahovnica i mora doći Tuđman i poljubiti je"?? To što pišeš su prozirne srpske lafine. To se sve može lako promijeniti uz malo guslanja o srpskom Drvaru.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatina
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:37 |
|
|
RajvoSa je napisao/la:  To je karta koju je "Slobodna Bosna" priložila uz ovaj članak. Nije baš tu sve jasno, crtaju granice sa linijarom. Na ovoj karti "hrvatski" entitet je najkompaktniji.Da narod od 10 % u BiH bez nekog jakog utjecaja dobije ovakvo što,ma to su samo utopije.U najboljem slučaju ukinut će se Federacija BiH,a kantoni će dobiti veće ovlasti.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84037 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hrvatina je napisao/la: Na ovoj karti "hrvatski" entitet je najkompaktniji.Da narod od 10 % u BiH bez nekog jakog utjecaja dobije ovakvo što,ma to su samo utopije.U najboljem slučaju ukinut će se Federacija BiH,a kantoni će dobiti veće ovlasti. O kakvih ti 10% mantraš? Ili si neobavješten ili si provokator. To "10%" je muslimanska mantra.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:39 |
|
|
Hrvatina je napisao/la: RajvoSa je napisao/la:  To je karta koju je "Slobodna Bosna" priložila uz ovaj članak. Nije baš tu sve jasno, crtaju granice sa linijarom. Na ovoj karti "hrvatski" entitet je najkompaktniji.Da narod od 10 % u BiH bez nekog jakog utjecaja dobije ovakvo što,ma to su samo utopije.U najboljem slučaju ukinut će se Federacija BiH,a kantoni će dobiti veće ovlasti. O kakvih 10% ti pričaš. BiH nema više od 3,5 miliona ljudi a Hrvata ima oko 500 000.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatina
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:51 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Hrvatina je napisao/la: Na ovoj karti "hrvatski" entitet je najkompaktniji.Da narod od 10 % u BiH bez nekog jakog utjecaja dobije ovakvo što,ma to su samo utopije.U najboljem slučaju ukinut će se Federacija BiH,a kantoni će dobiti veće ovlasti.
O kakvih 10% ti pričaš. BiH nema više od 3,5 miliona ljudi a Hrvata ima oko 500 000. Nisam mislio točno 10%, nego oko 10%,al uglavnom nadam se da ste me skontali što sam htio reći postom.Daj Bože da je 500.000,ali takve stvari budemo tek vidjeli nakon popisa,jer neću da lupam brojčane stvari.Samo procenutalne,ali i to klimavo.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:53 |
|
|
Hrvatina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: O kakvih 10% ti pričaš. BiH nema više od 3,5 miliona ljudi a Hrvata ima oko 500 000.
Nisam mislio točno 10%, nego oko 10%,al uglavnom nadam se da ste me skontali što sam htio reći postom.Daj Bože da je 500.000,ali takve stvari budemo tek vidjeli nakon popisa,jer neću da lupam brojčane stvari.Samo procenutalne,ali i to klimavo. Nije oko 10%. To je muslimanska mantra. Što se babi tilo to se babi snilo. A simptomatično je, tko ne želi popis. 500 000 Hrvata okvirno..to je tu. A BiH nema više od 3,5 milje pa ti računaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 07 lip 2009, 23:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84037 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hrvatina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: O kakvih 10% ti pričaš. BiH nema više od 3,5 miliona ljudi a Hrvata ima oko 500 000.
Nisam mislio točno 10%, nego oko 10%,al uglavnom nadam se da ste me skontali što sam htio reći postom.Daj Bože da je 500.000,ali takve stvari budemo tek vidjeli nakon popisa,jer neću da lupam brojčane stvari.Samo procenutalne,ali i to klimavo. Kao prvo, nick ti je pretenciozan i već po tome si mi sumnjiv brate. (ne trebam ni tražit provjeru IP ) Drugo previše se trudiš i priča ti ne drži vodu. "Skontali" se govori u Sarajevu, a riječ "procentualni" ne izlazi iz hrvatskih usta. "budemo vidjeli" je loš pokušaj govorenja hrvatskog. A kad muslimani pokušavaju pričat hrvatski, obavezno u prvoj rečnici iskoriste riječ "točno". Ja mislim da si Fra Musliman,  , sad... pretvaranje može trajat 3-4 posta, ali kad tad se napravi greška u koracima, a ja ih brzo uočavam. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatina
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 08 lip 2009, 00:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatina je napisao/la: Nisam mislio točno 10%, nego oko 10%,al uglavnom nadam se da ste me skontali što sam htio reći postom.Daj Bože da je 500.000,ali takve stvari budemo tek vidjeli nakon popisa,jer neću da lupam brojčane stvari.Samo procenutalne,ali i to klimavo.
Kao prvo, nick ti je pretenciozan i već po tome si mi sumnjiv brate. (ne trebam ni gledat IP) Drugo previše se trudiš i priča ti ne drži vodu. "Skontali" se govori u Sarajevu, a riječ "procentualni" ne izlazi iz hrvatskih usta. "budemo vidjeli" je loš pokušaj govorenja hrvatskog. A kad muslimani pokušavaju pričat hrvatski, obavezno u prvoj rečnici iskoriste riječ "točno". Ja mislim da si Fra Musliman,  , sad... pretvaranje može trajat 3-4 posta, ali ja brzo uočavam greške u koracima.  Pa ja i ne pričam pravopisni hrvatski jezik.Niti se mučim da pričam.Kažem onako kako mi odgovara u tom trenutku,nekad pravopisno hrvatski,nekad ne.Inače ne govorim "tisuću", nego "hiljadu" i ne govorim "susjed", nego "komšija", pošto čitav život tako pričam u Mostaru.Dobro shvatit ćeš to ako živiš u Mostaru.Ne dobije se ban radi tog, zar ne? Nick Hrvatina sam stavio iz razloga toga kad sam pravio prijavnicu po glavi mi se vrtila uzrečica "Sve od Sutle pa do Drine,ustaše se Hrvatine".Ne znam zašto ali tako je to,a nisam ni ultradesničar.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 08 lip 2009, 00:25 |
|
|
Hrvatina je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kao prvo, nick ti je pretenciozan i već po tome si mi sumnjiv brate. (ne trebam ni gledat IP) Drugo previše se trudiš i priča ti ne drži vodu. "Skontali" se govori u Sarajevu, a riječ "procentualni" ne izlazi iz hrvatskih usta. "budemo vidjeli" je loš pokušaj govorenja hrvatskog. A kad muslimani pokušavaju pričat hrvatski, obavezno u prvoj rečnici iskoriste riječ "točno". Ja mislim da si Fra Musliman,  , sad... pretvaranje može trajat 3-4 posta, ali ja brzo uočavam greške u koracima.  Pa ja i ne pričam pravopisni hrvatski jezik.Niti se mučim da pričam.Kažem onako kako mi odgovara u tom trenutku,nekad pravopisno hrvatski,nekad ne.Inače ne govorim "tisuću", nego "hiljadu" i ne govorim "susjed", nego "komšija", pošto čitav život tako pričam u Mostaru.Dobro shvatit ćeš to ako živiš u Mostaru.Ne dobije se ban radi tog, zar ne? Nick Hrvatina sam stavio iz razloga toga kad sam pravio prijavnicu po glavi mi se vrtila uzrečica "Sve od Sutle pa do Drine, ustaše se Hrvatine".Ne znam zašto ali tako je to,a nisam ni ultradesničar. Vi iz istoĆnog kvarta mostara doživljavate Hrvate isključivo kao ustaše? 
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatina
|
Naslov: Re: Novi Ustav BiH, Prudski sporazum i 4 Federalne jedinice Postano: 08 lip 2009, 00:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatina je napisao/la: Pa ja i ne pričam pravopisni hrvatski jezik.Niti se mučim da pričam.Kažem onako kako mi odgovara u tom trenutku,nekad pravopisno hrvatski,nekad ne.Inače ne govorim "tisuću", nego "hiljadu" i ne govorim "susjed", nego "komšija", pošto čitav život tako pričam u Mostaru.Dobro shvatit ćeš to ako živiš u Mostaru.Ne dobije se ban radi tog, zar ne? Nick Hrvatina sam stavio iz razloga toga kad sam pravio prijavnicu po glavi mi se vrtila uzrečica "Sve od Sutle pa do Drine, ustaše se Hrvatine".Ne znam zašto ali tako je to,a nisam ni ultradesničar. Vi iz istoĆnog kvarta mostara doživljavate Hrvate isključivo kao ustaše?  Nisam iz istoĆnog kvarta mostara,ali eto.Zašto bih svoj narod doživljavao samo kao ustaše.U mom narodu ima jedan spektar ljudi.Na plavoj (desnoj) ljestvici krajnje desno Ante Pavelić, a na crvenoj (lijevoj) ljestvici krajnje lijevo Josip Broz.Kakva god da je, hrvatska je ljestvica.Šta je za tebe Roberte na primjer Ante Marković? 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|