Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH"
Postano: 18 tra 2021, 20:39
Jeste li vidili vi ovo?
Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH"
Postano: 18 tra 2021, 20:59
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80756 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
novovrijeme je napisao/la:
Jeste li vidili vi ovo?
Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas.
Je li vrijedi sve gledati od početka do kraja, ili samo dio.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Taj Sead gost kod Senada prizna da je počeo ljutiti svoje utjecajne zapadne veze. Pitaju ga šta vi u Sarajevu hoćete, rat ? Stalno pričate o ratu. Muslimani su totalno autistični. Toliko su svoje mozgove izbombardirali ružnom propagandom da oni više ništa jasno ne vide.
Majmuni prebacili u višu brzinu, zadnjih dana samo o ratu trkeljaju. To je jače od njih, želja za osvetom.
Je li vrijedi sve gledati od početka do kraja, ili samo dio.
Sve gledaj. Jako je vrijedno. Ima potpuno novih informacija.
Postano: 18 tra 2021, 21:01
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80756 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
BBC je napisao/la:
Taj Sead gost kod Senada prizna da je počeo ljutiti svoje utjecajne zapadne veze. Pitaju ga šta vi u Sarajevu hoćete, rat ? Stalno pričate o ratu. Muslimani su totalno autistični. Toliko su svoje mozgove izbombardirali ružnom propagandom da oni više ništa jasno ne vide.
Majmuni prebacili u višu brzinu, zadnjih dana samo o ratu trkeljaju. To je jače od njih, želja za osvetom.
Prije 30 godina su izgubili rat. 1000 000 novih tema u svijetu od tada.
Čak ni Hrvati i Srbi na Balkanu više nisu u tom fonu u kojem su oni, i što održavaju medijski već 30 godina. Hrvati i Srbi su potpisali prije 30 godina mir koji se poštuje. Nitko nema shvaćanja i razumijevanja za te njihove gluposti. Sada se prepoznaju kao problem.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Postano: 18 tra 2021, 21:10
novovrijeme je napisao/la:
Jeste li vidili vi ovo?
Sve. Nikad čuo za lika al izgleda da je neki kurac tamo kod njiha. Bio glavni i odgovorni urednik Avaza sad radi za Al Džaziru i neke njihove portale.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Postano: 18 tra 2021, 21:22
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
DŽorDŽ je napisao/la:
Naravno da u slučaju rata svi mi koji bi došli u Herceg-Bosnu bi glumili Herceg-Bosance u HVO odorama Ne bi RH s tim imala nikakve veze i službeni Zagreb bi javno pozivao na: "prestanak sukoba i mirno rješenje krize".
Ma shtachete vi Ustashe?
Đabe vam Bradleyi, Kiowe i ostaly peace of junk. Mi Boshaci ćemo lukovima, strijelama i payserrima sve to razvalit.
Evo vako
Mi smo potomcy bogumyla i gazija, a shta se vi shkutori? Tursko roblje! Bili i ostali.
Djelyli ste jednom Boisnu, i nikada vishe! Vi rekoste nema Bosnae? E PA IMA!
Zabrinuo se. Mislim da je "malo" i popio za iftar.
Čovića više niko ne spominje. Glavni mirotvorac Varte. A lopov crta karte i non-paper pisma pa dila okolo. Kao pravi lukavi Latin im straga uletio jučer. Rekao im da se mora Ljubić presuda odraditi da se ne ostvari non-paper dušmana.
U detalje komentiraju mapu koja uopće nije dio non-papera. Čude se zašto bi Hrvatskoj pripao dio Trnova...
Prvo sam pomislio da su teški diletanti, ali onda je krenula patetika kako Hrvati u Livnu, Duvnu, srednjoj Bosni očito nisu zanimljivi Hrvatskoj i Čoviću... Očekivano.
Postano: 18 tra 2021, 21:48
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2003 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
BBC je napisao/la:
Rekao im da se mora Ljubić presuda odraditi da se ne ostvari non-paper dušmana.
To i je poanta jer su sad u dvojbi. Kako se izvući iz situacije u kojoj ako prihvate IZ, FBiH postaje de facto dio RH, a ako odbiju IZ, slijedi ciprizacija FBiH dok zadnjih 350.000 muslimana ne shvati da su zapravo Hrvati . Oni su u šahu te imaju još par poteza.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
Postano: 18 tra 2021, 21:57
Počeli su s histerijom prema Slovencima, malo se umorili od pljuvanja po Srbima i Hrvatima. Vehabija Sanin Musa najavljuje prosvjede ispred slovenskog veleposlanstva:
PROTESTI ISPRED SLOVENSKE AMBASADE U SARAJEVU -BOSANSKA NARODNA STRANKA - 188.04.20021.
Postano: 18 tra 2021, 22:06
Sutra kako naše repate četvoronožne komšije najavljuju istorijski intervju Senada Facepoturčenjaka iz Srbije sa Vučićem. Jebo Booojdena važno je šta Voooočoooć koožeee.
Postano: 18 tra 2021, 22:15
Josip Filipović je napisao/la:
Počeli su s histerijom prema Slovencima, malo se umorili od pljuvanja po Srbima i Hrvatima. Vehabija Sanin Musa najavljuje prosvjede ispred slovenskog veleposlanstva:
PROTESTI ISPRED SLOVENSKE AMBASADE U SARAJEVU -BOSANSKA NARODNA STRANKA - 188.04.20021.
Mini-prosvjed i na Baščaršiji:
Gamad uspaničena.
Jedan narod-država! Sjajan slogan za Evropu uz zastave ISIL abih i nekakve zelene muslimanske krpe. Bravo.Samo nastavite tako.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.