|
|
Stranica: 38/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
erosahuma
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 20:23 |
|
|
Šta bi ovom Nebuli?...
Izgledao je jedan od rijetkih normalnih...
Čuj Stolac, Klek, cijeli SBK, Istočno Sarajevo,...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 20:39 |
|
|
Jeste li vidili vi ovo? Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80789 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Jeste li vidili vi ovo? Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas.  Je li vrijedi sve gledati od početka do kraja, ili samo dio.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 20:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Taj Sead gost kod Senada prizna da je počeo ljutiti svoje utjecajne zapadne veze. Pitaju ga šta vi u Sarajevu hoćete, rat ? Stalno pričate o ratu. Muslimani su totalno autistični. Toliko su svoje mozgove izbombardirali ružnom propagandom da oni više ništa jasno ne vide.
Majmuni prebacili u višu brzinu, zadnjih dana samo o ratu trkeljaju. To je jače od njih, želja za osvetom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jeste li vidili vi ovo? Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas.  Je li vrijedi sve gledati od početka do kraja, ili samo dio. Sve gledaj. Jako je vrijedno. Ima potpuno novih informacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80789 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Taj Sead gost kod Senada prizna da je počeo ljutiti svoje utjecajne zapadne veze. Pitaju ga šta vi u Sarajevu hoćete, rat ? Stalno pričate o ratu. Muslimani su totalno autistični. Toliko su svoje mozgove izbombardirali ružnom propagandom da oni više ništa jasno ne vide.
Majmuni prebacili u višu brzinu, zadnjih dana samo o ratu trkeljaju. To je jače od njih, želja za osvetom. Prije 30 godina su izgubili rat. 1000 000 novih tema u svijetu od tada. Čak ni Hrvati i Srbi na Balkanu više nisu u tom fonu u kojem su oni, i što održavaju medijski već 30 godina. Hrvati i Srbi su potpisali prije 30 godina mir koji se poštuje. Nitko nema shvaćanja i razumijevanja za te njihove gluposti. Sada se prepoznaju kao problem.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Je li vrijedi sve gledati od početka do kraja, ili samo dio.
Sve gledaj. Jako je vrijedno. Ima potpuno novih informacija. Ok, onda pogledam sve, uz kavu i fino jelo u restoranu.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Jeste li vidili vi ovo? Kod Senada Hadžicgjvhkvkvjća u udarnom terminu lik objašnjava Muslimanima da im je car go. Sve od A do Š. Ko da su bili ovdje na forumu. Ja sam u šoku. Pa ovo sam od njiha očekivao tek kad BiH nestane sa mape Evrope. Muslimani ubrzano ruše tabue i psihički sami sebe spremaju za nestanak BiH. Moram priznati da sam impresioniran. Svaka čast Muslimani možda i bude nešto od vas.  Sve. Nikad čuo za lika al izgleda da je neki kurac tamo kod njiha. Bio glavni i odgovorni urednik Avaza sad radi za Al Džaziru i neke njihove portale.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:12 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2424 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Čak je i Senada sjeba, mislio sam da je Senad zapravo realan čovjek
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Eradicator
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:22 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
DŽorDŽ je napisao/la: Naravno da u slučaju rata svi mi koji bi došli u Herceg-Bosnu bi glumili Herceg-Bosance u HVO odorama Ne bi RH s tim imala nikakve veze i službeni Zagreb bi javno pozivao na: "prestanak sukoba i mirno rješenje krize".  Ma shtachete vi Ustashe? Đabe vam Bradleyi, Kiowe i ostaly peace of junk. Mi Boshaci ćemo lukovima, strijelama i payserrima sve to razvalit. Evo vako Mi smo potomcy bogumyla i gazija, a shta se vi shkutori? Tursko roblje! Bili i ostali. Djelyli ste jednom Boisnu, i nikada vishe! Vi rekoste nema Bosnae? E PA IMA! Zezam se
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:26 |
|
|
saskia je napisao/la: Čak je i Senada sjeba, mislio sam da je Senad zapravo realan čovjek Senad ga u svom stilu probao navoditi na Putina i Ruse, Vučića. Gurao mu riječi u usta. Ali ovaj nije htio takvu igru.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:30 |
|
|
spomenu li Seno 'rvate, škuture, manjinu, sapun, parfem?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:33 |
|
|
Zabrinuo se. Mislim da je "malo" i popio za iftar. Čovića više niko ne spominje. Glavni mirotvorac Varte. A lopov crta karte i non-paper pisma pa dila okolo. Kao pravi lukavi Latin im straga uletio jučer. Rekao im da se mora Ljubić presuda odraditi da se ne ostvari non-paper dušmana. 
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:45 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=FABbdEB7OY8U detalje komentiraju mapu koja uopće nije dio non-papera. Čude se zašto bi Hrvatskoj pripao dio Trnova... Prvo sam pomislio da su teški diletanti, ali onda je krenula patetika kako Hrvati u Livnu, Duvnu, srednjoj Bosni očito nisu zanimljivi Hrvatskoj i Čoviću... Očekivano.
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2003 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
BBC je napisao/la: Rekao im da se mora Ljubić presuda odraditi da se ne ostvari non-paper dušmana.  To i je poanta jer su sad u dvojbi. Kako se izvući iz situacije u kojoj ako prihvate IZ, FBiH postaje de facto dio RH, a ako odbiju IZ, slijedi ciprizacija FBiH dok zadnjih 350.000 muslimana ne shvati da su zapravo Hrvati  . Oni su u šahu te imaju još par poteza.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 21:57 |
|
|
Počeli su s histerijom prema Slovencima, malo se umorili od pljuvanja po Srbima i Hrvatima. Vehabija Sanin Musa najavljuje prosvjede ispred slovenskog veleposlanstva: PROTESTI ISPRED SLOVENSKE AMBASADE U SARAJEVU -BOSANSKA NARODNA STRANKA - 188.04.20021.Mini-prosvjed i na Baščaršiji:
Gamad uspaničena.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:06 |
|
|
Sutra kako naše repate četvoronožne komšije najavljuju istorijski intervju Senada Facepoturčenjaka iz Srbije sa Vučićem. Jebo Booojdena važno je šta Voooočoooć koožeee.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:10 |
|
|
Nema stajanja Citat: A zbog Timotija Lesa se javlja i najveći srpski heroj u novijoj istoriji Doktor Haris Silajdžić (Muslimani ga zovu Lepi a mi ga zovemo Mili  ) Citat: Silajdžić: BiH je stara evopska država, ali to se očito ne uklapa u scenarij namijenjen Balkanuhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/silajdz ... /210418079 Idemo dalje. Smrt BiH - Sloboda narodima! 
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:12 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:15 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Počeli su s histerijom prema Slovencima, malo se umorili od pljuvanja po Srbima i Hrvatima. Vehabija Sanin Musa najavljuje prosvjede ispred slovenskog veleposlanstva: PROTESTI ISPRED SLOVENSKE AMBASADE U SARAJEVU -BOSANSKA NARODNA STRANKA - 188.04.20021.Mini-prosvjed i na Baščaršiji:
Gamad uspaničena. Jedan narod-država! Sjajan slogan za Evropu uz zastave ISIL abih i nekakve zelene muslimanske krpe. Bravo.Samo nastavite tako.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:21 |
|
|
elit star je napisao/la: Jedan narod-država! Sjajan slogan za Evropu uz zastave ISIL abih i nekakve zelene muslimanske krpe. Bravo.Samo nastavite tako. Veliki su talenti za samopromociju.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:27 |
|
|
Pokušaj da se spriječi iseljavanje u Sloveniju.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:29 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: elit star je napisao/la: Jedan narod-država! Sjajan slogan za Evropu uz zastave ISIL abih i nekakve zelene muslimanske krpe. Bravo.Samo nastavite tako. Veliki su talenti za samopromociju. Uplašeni su jako.Konačno su shvatili da su sami.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:32 |
|
|
Hoće li sad slovenski Adis Pokvić ispisati neke grafite u Škofjoj Loki ili tako negdje?
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 18 tra 2021, 22:41 |
|
|
U ratu su imali nekog smisla za samopromociju. Ovo sad je baš autogol.
Em ih je stotinak, em dominiraju džamijske zastave. Sjajna preporuka za pristupanje EU. Je li tako Bake?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|