|
|
Stranica: 17/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 20:44 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije Sarajka, jer da jeste rečnik bi joj bio pun kroatizama, i ne bi podnosila mene...
A mogao bi ti da budeš fin kao što si pametan, pa da mi odgovoriš na jedno pitanje: Zašto si se ti navrzao na LL, kad si relativno nov ovde i nisi imao razloga da se svađaš? Otkud uopšte znaš za Sarajku Djevojku? Na kraju, i mene si u početu spopao iz čista mira, nismo se čak ni znali, kamoli imali nekakvu svađu. U čemu je fora?
Možda si nečiji klon, a? ;)
Ovo pod navodnicima je napisao Karađić na Politici ćoeće... Ne znam. Zato pitam. Zvuči seksi na prvu. Ma de sam se navrzo... Istripovao sise. Zaljubljen si pa ne vidiš dobro. Nijesam te spopa no te pita što li pišeš na mijestu đe nijesi poželjan kukavče. Ne volim ja da se svadžam. Samo zez zez. Napisao Karadžić a ti prenosiš, pa je optužuješ da je kriva 100%, i ranije u tandemu sa Graničarkom sve nekakvu sprdnju izvodiš... Zaljubljen ili ne, to su činjenice. I nešto nisam video da sa Ksenijom i Graničarkom, sa Šešom, i sa bilo kim drugim imaš isti zez-zez kao sa nama. Znači, u čemu je fora? Ali daj ovaj put nešto uverljivije. ;)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 20:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije Sarajka, jer da jeste rečnik bi joj bio pun kroatizama, i ne bi podnosila mene... Jel ima neko da tebe podnosi ? Moj ti je savjet da izbjegavaš neosvjetljene ulice. Prepun je svijet onih što su se urotili protiv tebe. Ti takav "genije" daješ meni savete?! Baš si sladak.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 20:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Ovo pod navodnicima je napisao Karađić na Politici ćoeće... Ne znam. Zato pitam. Zvuči seksi na prvu. Ma de sam se navrzo... Istripovao sise. Zaljubljen si pa ne vidiš dobro. Nijesam te spopa no te pita što li pišeš na mijestu đe nijesi poželjan kukavče. Ne volim ja da se svadžam. Samo zez zez. Napisao Karadžić a ti prenosiš, pa je optužuješ da je kriva 100%, i ranije u tandemu sa Graničarkom sve nekakvu sprdnju izvodiš... Zaljubljen ili ne, to su činjenice. I nešto nisam video da sa Ksenijom i Graničarkom, sa Šešom, i sa bilo kim drugim imaš isti zez-zez kao sa nama. Znači, u čemu je fora? Ali daj ovaj put nešto uverljivije. ;) Aooo, ne kažem za Lapo da je ta Sarajka aooo kuku meneeee Hoćeš da kažeš da Lapo nije 100% kriva? Meni tako izgleda. Ksenija će da dobije svoje, čim se pojavi... Ne znam u čemu je fora. Objasni.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 20:53 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Napisao Karadžić a ti prenosiš, pa je optužuješ da je kriva 100%, i ranije u tandemu sa Graničarkom sve nekakvu sprdnju izvodiš... Zaljubljen ili ne, to su činjenice. I nešto nisam video da sa Ksenijom i Graničarkom, sa Šešom, i sa bilo kim drugim imaš isti zez-zez kao sa nama. Znači, u čemu je fora? Ali daj ovaj put nešto uverljivije. ;) Aooo, ne kažem za Lapo da je ta Sarajka aooo kuku meneeee Hoćeš da kažeš da Lapo nije 100% kriva? Meni tako izgleda. Ksenija će da dobije svoje, čim se pojavi... Ne znam o krivici za šta je reč, a ni ti nisi rekao, tako da ispada da provociraš. Dakle za šta je kriva 100%? Možda ću i da se složim... .)
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:00 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Kolega Karadžić pominje ovu damu gore na Politici... Ko je ta i zašto neće da se igra sa nama...
"Ne sumnjam da ti je Sarajkadevojka (islamofašistička kurvetina) idol, i da se sa njom i njenom srbomržnjom identifikuješ."
Ovaj opis mi baš zvuči seksi. To je jedna fina cura. Možda ovaj citirani komentar tog lika, koji ovdje ima bezbroj klonova, objašnjava zašto je dotična otišla.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:03 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Kolega Karadžić pominje ovu damu gore na Politici... Ko je ta i zašto neće da se igra sa nama...
"Ne sumnjam da ti je Sarajkadevojka (islamofašistička kurvetina) idol, i da se sa njom i njenom srbomržnjom identifikuješ."
Ovaj opis mi baš zvuči seksi. To je jedna fina cura. Možda ovaj citirani komentar tog lika, koji ovdje ima bezbroj klonova, objašnjava zašto je dotična otišla. Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :)
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Aooo, ne kažem za Lapo da je ta Sarajka aooo kuku meneeee Hoćeš da kažeš da Lapo nije 100% kriva? Meni tako izgleda. Ksenija će da dobije svoje, čim se pojavi... Ne znam o krivici za šta je reč, a ni ti nisi rekao, tako da ispada da provociraš. Dakle za šta je kriva 100%? Možda ću i da se složim... .) Kriva je dok plete za računarom. Zez jbt, kriva je Lapo - znači 50%... Pa za celu ovu forumsku melodramu. Zašto u svemu vidiš konspirisi tijori, samo ćaskamo. Jel imate vi milicijski čas u tu? I za koga pretežno glasaju u tvojoj državi?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:08 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne znam o krivici za šta je reč, a ni ti nisi rekao, tako da ispada da provociraš. Dakle za šta je kriva 100%? Možda ću i da se složim... .)
Kriva je dok plete za računarom. Zez jbt, kriva je Lapo - znači 50%... Pa za celu ovu forumsku melodramu. Zašto u svemu vidiš konspirisi tijori, samo ćaskamo. Jel imate vi milicijski čas u tu? I za koga pretežno glasaju u tvojoj državi? Jah...
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:10 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Kolega Karadžić pominje ovu damu gore na Politici... Ko je ta i zašto neće da se igra sa nama...
Ovaj opis mi baš zvuči seksi. To je jedna fina cura. Možda ovaj citirani komentar tog lika, koji ovdje ima bezbroj klonova, objašnjava zašto je dotična otišla. A brate mili kolko tih klovnova, ka da sam u Matriks. Đe je otišla? Negde van Sarajeva ili?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :) Sarajka je Vladina forumska ljubav. Šta nisi čito Vladinu temu na forumu "Sarajka udaj se za mene" ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :) Sarajka je Vladina forumska ljubav. Šta nisi čito Vladinu temu na forumu "Sarajka udaj se za mene" ? Video sam, ali ne znam i dalje šta je njega impresioniralo. Nije da Sarajka nema izvesnu enegričnost, komunikativnost, i tako to... Šta je dakle ono u Sarajci što je Vladicu navelo da potpuno zanemari njene političke stavove... Ja npr. taman da je miss sveta, ne bih se upuštao u ljubavnu vezu, ako se prethodno ne prikloni NJV Kralju i Otaždbini.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:31 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :) Sarajka je Vladina forumska ljubav. Šta nisi čito Vladinu temu na forumu "Sarajka udaj se za mene" ? Opaaa, pa to je ozbiljna priča. Znači Vlada šmekerica.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: To je jedna fina cura. Možda ovaj citirani komentar tog lika, koji ovdje ima bezbroj klonova, objašnjava zašto je dotična otišla. Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :) Ona sama. :)
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:34 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: To je jedna fina cura. Možda ovaj citirani komentar tog lika, koji ovdje ima bezbroj klonova, objašnjava zašto je dotična otišla. A brate mili kolko tih klovnova, ka da sam u Matriks. Đe je otišla? Negde van Sarajeva ili? Na drugi forum, a iz Sarajeva je porijeklom.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:35 |
|
|
Tako je i Aleksi Lapo polufina, samo se pravi.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:35 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vladice, a šta je Sarajku, po tvom mišljenju, činilo tako finom? :) Sarajka je Vladina forumska ljubav. Šta nisi čito Vladinu temu na forumu "Sarajka udaj se za mene" ? Bivša i nikad ostvarena.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:37 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: A brate mili kolko tih klovnova, ka da sam u Matriks.
Đe je otišla? Negde van Sarajeva ili?
Na drugi forum, a iz Sarajeva je porijeklom. Ahaa.. Ok ok.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sarajka je Vladina forumska ljubav. Šta nisi čito Vladinu temu na forumu "Sarajka udaj se za mene" ? Video sam, ali ne znam i dalje šta je njega impresioniralo. Nije da Sarajka nema izvesnu enegričnost, komunikativnost, i tako to... Šta je dakle ono u Sarajci što je Vladicu navelo da potpuno zanemari njene političke stavove... Ja npr. taman da je miss sveta, ne bih se upuštao u ljubavnu vezu, ako se prethodno ne prikloni NJV Kralju i Otaždbini. Ko je rekao da sam promjenio političke stavove? Ja sam oduvijek bio umjereni desničar, malo desno od centra, a ne radikalni ljevičar.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:54 |
|
|
Vlado, kao da ti je obećala da će biti sa tobom kad skineš Dodika sa vlasti jbt. Pa ti zapeo. Šalim se. Vredi boriti se sa ljubav <3
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 21:55 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Vlado, kao da ti je obećala da će biti sa tobom kad skineš Dodika sa vlasti jbt. Pa ti zapeo. Šalim se. Vredi boriti se sa ljubav <3 E to bi moglo biti. Ali, zar mu je mala Turkinja mozak popila? Zar mu ništa ne znače Srpstvo i Sveti Nikola?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:01 |
|
|
Eh da ste vidjeli šta sam ja vidio i da ste četovali šta sam ja četovao i vi biste.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Vlado, kao da ti je obećala da će biti sa tobom kad skineš Dodika sa vlasti jbt. Pa ti zapeo. Šalim se. Vredi boriti se sa ljubav <3 E to bi moglo biti. Ali, zar mu je mala Turkinja mozak popila? Zar mu ništa ne znače Srpstvo i Sveti Nikola? Ih nemoj tako jbt. Devojka je verovatno Bošnjakinja ili Bosanka... Njen izbor. Ponekad ti stvarno nedostaje kraljevskog stila.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:03 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Ponekad ti stvarno nedostaje kraljevskog stila. Citat iz pesme, avetinjo, citat!
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Ponekad ti stvarno nedostaje kraljevskog stila. Citat iz pesme, avetinjo, citat! Ahaa, pardon, od ZP slušam samo Gile pfc zvani šampiooon.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aj' cao Postano: 25 tra 2020, 22:18 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Citat iz pesme, avetinjo, citat! Ahaa, pardon, od ZP slušam samo Gile pfc zvani šampiooon. Da poručimo Lapsi i Kseniji: A kad dođu nevolje, i kad dođe tuga, uvek će te voleti, Grobari sa Juga!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|