|
|
Stranica: 7/26.
|
[ 638 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 16:38 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Ministry of Sound je napisao/la: Daj baci neku ocjenu za fizički izgled? Nagađam 4/10 kao plafon? Spomenuo si da je imala i 120kg svojevremeno. 120 kg žive vage. Ja sa 183 cm nikad nisam imao više od 93. Ovaj uzgaja nilskog konja. Kako može da "skakuće" i da ga opčini sa slojevima sala. Neće da topi maz, i pravi čvarci, kulen i kavurmu. Koliko su mladi puknuti u vugla. EU je shebala zapadnjake. Usporedi sa Grobijem koji 15 g živi sam u Bgd, radi, studira, plaća stan. Došao iz Pirota, nema ni kumašina ni amiđu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 17:07 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1661 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ma ima oko 80 sad, toliko imala i kad je upoznao. Skinula je u manje od 6 mj prije nego je upoznao 40 hodanjem po gradu i gladovanjem jer je samo kupovala travu. Znam da ste vi vitalni bizantinci nadmoćniji nama EU pičkicama, ali kad ste tako jaki sugeriram da probate i čitanje s razumijevanjem i ne skakanje na zaključke. Zna pomoć u životu.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 17:22 |
|
|
Ovo još ,,traje,,!? Ova djetinjasta priča jednoga slabića! Klin se klinom izbija, nađi drugu. Nije sada da nemaš izbora!? 80 kg je veoma širok spektar izbora. I procjenjujem veliki odaziv i potvrdno ,,da,,!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 17:27 |
|
|
29 g 165 cmi 80 kg žive vage. Ima 20 - 25 kg viška.
Čim je netko zapustio tjelo, duh mu je još gori.
Vidi sebe, svi ti ukazuju da si u limbu, a ti navalio.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 17:28 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1661 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
ima oko 176 -177 cm ne znam tocno
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 17:33 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: ima oko 176 -177 cm ne znam tocno Šta još ima!? Tek da utvrdimo na što si u suštini ,,pao,,!? 
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 22:25 |
|
|
Ništa, moram probati tvoju genijalnu ideju. Je da ona više ni ne sluša metal nego taj dub i reggae crnčuge, da je sigurno sad jako zainteresirana za razgovor s nekim iako je šizoidna i zatvorena do mjere do mrzi sve oko sebe (pogotovo je nakon ovog zainteresirana i kad joj mater još valjda gleda komunikacije), da će nakon što je sa mnom provela svaki dan silne mjeseci prepoznati moj stil, da cijeli plan kad bi se nekim čudom (čitaj da Zvezda opet bude prvak svijeta) otisnuo sve zahtijeva ogromnu disciplinu i strpljenje nego će sigurno učinak biti... tamdamdamdamdam :bubnjevi: da će se ona nakon mog bloka javiti baš pravom meni.
Ti si najveći um naših naroda i narodnosti, trebao bi biti savjetnik za PR strategije Vučku :=)
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 19 pro 2020, 23:19 |
|
|
Slušaj grobara i ne gine ti prijava za lažno predstavljanje, špijuniranje i praćenje. Ako završiš u ćuzi napiši knjigu. Sudeći po komentarima biće bestseler! Grobar će da te pokopa definitivno! Stupi u kontakt i otvoreno pitaj: Hoćeš/neće. Ako hoće, vodi odmah, pa kako ti bude. Ako neće, ima ko hoće.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 10:45 |
|
|
dudu je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ovdje su stvari suštinske i dubinske prirode, stvari su u startu nasađene kako ne treba i ako se suština ne ispravi to ne može završiti dobro. Prva stvar je to što ti odgojem ili barem utjecajem šire okoline nisu usađene temeljne vrijednosti. A o tome sam više puta pisao, temeljna vrijednost je život i sve one vrednote koje život čine boljim. Znači nisu spoznao da je prava žena, barem ona s kojom misliš ozbiljno, ona koja je okrenuta i teži obiteljskom životu, spremna na žrtvu i koja , kao ni ti niste sami sebi svrha i smisao postojanja. Ja kad bih naletio na ženu koja nije "ugledna" prije svega ju ne bih mogao od sramote predstaviti prijateljima, a kamoli roditeljima, u takvim okolnlstima teško možeš završiti sa neuglednom narkomankom jer u glavi stalno imaš da to nije cura za vezu i gledaš da to što prije završiš. I to je, ako je pojedinac sam labilan, dobar utjecaj zdrave okoline.
Ajde, recimo mlad dečko, mada ti to nisi, naleti na takvo nešto, zabavi se i prođe dalje, ali ne prepoznati odmah da to nije kalibar ne za ozbiljnu vezu, nego i za kakvu vezu je veliki hendikep, koji pripisujem manjkavom odgoju, ali i okolini koja njeguje pomodne budalaštine o modernom društvu, slobodnoj ljubavi, životinjama ravnopravnim ljudima i u osnovi nagonima kao vrlinama koja treba samo slušati bez ikakve odgovornosti za svoju budućnost i svijet općenito.
Dakle da ne duljim, niti ti za njom patiš niti ti je do nje stalo, tebi jednostavno fali nekakav život, kakav takav koji si imao s njom, a sada nemaš ni to. Muškarci često uopće ne pate za ženom koja ih napusti iako to misle, nego pate za svojim povrijeđenim egom i gubitkom ustaljnih navika i života koji se naglo promijenio.
Tako da se treba vratiti temeljima, prva stvar je naći posao i time stvoriti svoj život, druga stvar je tražiti novu curu, ako treba i preko fejsa ili kako god. S pronalaskom posla i sređivanjem svog života se stvaraju osnovni temelji, a sa traženjem cure i kontaktima se vrlo brzo zaboravlja prošla veza, a nakon što se nađe prava žena životni put će se dalje zdravo nadograđivati. Početna teza ti je kriva. Sve je ovo logično za nas i naš mentalitet, velike i čestite obitelji gdje se pamti i prati i svako i najmanje iskakanje iz tračnica gdje unutar obitelji imaš uzore i autoritete i gdje čovjek osjeća sram ako nije u skladu s vrijednostima te obitelji. Moj prvi refleks za bilo koju žensku u kontekstu veze je bi li ju pokazao roditeljima, braći i prijateljima. Ako je odgovor ne ma može biti najljepša na svijetu privlačnost nestaje u sekundi. Ovdje je fundamentalno suprotno u temelju. Po ovim pizdarijama odmah vidiš da nije naš. Spominje samo mamu i tu žensku, di su drugi u priči? Nema ih, kao što ni ta ženska nema baš nikog, dakle autistični par koji ne radi i nema neke osobite kvalitete, ni moralne standarde ni ništa drugo. Tu dno nije granica, može to i niže. Slažem se u ovom dijelu oko posla. Prvo posao pa ženska, posao izgradjuje muškarca i podiže mu standarde. Ako bi radio u kontinuitetu, možda i napredovao, sa zgražanjem bi se ovog sjećao i nikad ne bi tražio ove postove koje je napisao, ostalo bi mu to kao trajan ožiljak i opomena gdje život može otići kad se izgubi kontrola, cilj, smisao štogod. Napisao sam da je se radi o problemu gdje su stvari suštinski u startu nasađene krivo i da ako se to ne ispravi nema oporavka. Sve to je logično u okruženju, društvu, mentalitetu, pojedincu koji su okrenuti opstanku i preživljavanju, a s druge strane njima je sve je to demode, zaostalo, primitivno,... mentalitetu koji je usmjeren sebi i služenju svojim nagonima, a time i nestanku i propasti. Ima ispada, neuspjeha , zastrsnjivanja i propadanja i u zdravim društvima, ali to se kao takvo i detektira i doživaljava, kao nezdravo, loše, pogubno. Dok je ovdje suštinski problem taj što se takvo ponašanje odobrava jer eto oni se kao vole, njima je lijepo, oni hoće tako... i slične pizdarije gdje se trenutni osjećaj ugode, nagon, strast opisuju kao ljubav, a to je kao veličina kojoj nitko pošten ne smije stati na put. Iako svi vide da taj odnos ne vodi nigdje, iako se vidi da takva žena nije potencijal za dobar budući život, veza se gaji u ime ljubavi. A koja to zapravo i nije, nego su strast i nagon opisani kao ljubav. Ljubav prema ženi postoji ne kada ti je sa ženom lijepo jer ti zadovoljava nagone, nego je ljubav prema suprotnom spolu ona kada želiš da ti djeca imaju njegove osobine. To je najbolji kriterij za opstanak u vezi, da se u pitaš voliš li ti tu osobu, odnosno želiš li da ti djeca budu kao ta osoba. I to so u zdravom okruženju odmah pita, ne doslovno tako, ali ako partner nema potencijal da se s njim ima dobar budući život i sebi i djeci onda se taj odnos doživaljava kao nevaljan, a ovdje je to u startu jasno i nema nikoga da kaže pa jebemu mater jel ti misliš samo na trenutnu ugodu ili misliš da je od toga važnija tvoja budućnost, budućnost tvoje djece i budućnost društva u cjelini, nema nikoga da kaže pa i meni bi bilo lijepo uzet koke i iznajmit tri dobre žene, ali neću jer to nije odgovorno ponašanje, to ostavlja loše posljedice.. Pogrešan, ovaj moderni, mentalitet trenutnu ugodu karakterizira kao ljubav i nagon stavlja kao vodilju života i tu je neizbježna propast. I sva ta promocija pederluka ima za cilj da obezvrijedi pravu ljubav, odnosno usmjerenost životu i opstanku, tako da nagon prikaže kao ljubav, a onda se toj svetoj vrednoti niko ne smije suprotstaviti.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 12:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80729 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zaba1111 je napisao/la: Muškarci često uopće ne pate za ženom koja ih napusti iako to misle, nego pate za svojim povrijeđenim egom i gubitkom ustaljnih navika i života koji se naglo promijenio Baš tako. Da dotična najednom promijeni ploču i počne moliti da se vrati, pola likova bi gledalo na to sumnjičavo i ohladilo se u sekundi, nestala bi kobna privlačnost u sekundi kao da je kletva skinuta.  Jer bi time povrijeđeni ego bio zadovoljen, a čarolija navodne zaljubljenosti bi nestala kao da je nikad nije bilo. Najgore prođu ovi koji iskuse nešto što je dosta iznad njihovog levela (jer je drugoj strani možda bilo dosadno pa se zabavila, u ovom slučaju možda joj je trebala (i) materijalna pomoć radi teškog života), tima ego ostaje oštećen jedno duže vrijeme.. Ovaj je očito dobio u seksu natprosječnost, tako da je totalno omađijan i slijep kao šišmiš na sve moguće neprihvatljive ostale stvari. Inače, nisam (još) čitao uvodne postove nego komentiram na temelju jednog manjeg broja komentara kojeg sam uspio pročitati. Moguće je da odgovaram na gluhi telefon.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 12:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Anunnaki. Aliens. Maya kalendar. Sunce ti. To je kao da ideš na date sa kćerkom od roditelja KiM i MIR.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 12:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80729 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Anunnaki. Aliens. Maya kalendar. Sunce ti. To je kao da ideš na date sa kćerkom od roditelja KiM i MIR. Ma sve je to nebitno ako se ovaj potpuno omađijan radi izgleda ili seksa. Može D biti 0/10 na svim ostalim kriterijima, ovome će mozak blokirati sve te misli. Ova D će mu biti korisno iskustvo. Sjebat će mu godinu dana života, ali ako ju uspješno preboli, znat će bolje šta hoće a šta neće. Vrijeme liječi ego, osim ako nije bolesnik i psihopat pa cijeli život provede na "Projektu D". To mu je izgleda prva ozbiljna veza, prvi put živio s nekim, plaćao račune, to ti je praktički brak, tako da mu je ovo prvi jači udarac na ego nakon prekida. Vi ga kritizirate da je djetinjast, ali mu ne čestitate na tome da će iz ovoga izaći 3-4 godine mentalno stariji. Tako da će nakon ovoga napuniti 21. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 13:01 |
|
|
Nisi ti upućen. Svaki sex pod utjecajem Marihuane je dobar. Nek pronađe bilo kakvu drugu žensku, napuši se i to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 13:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisi ti upućen. Svaki sex pod utjecajem Marihuane je dobar. Nek pronađe bilo kakvu drugu žensku, napuši se i to je to. Još je bolji s nekim drugim stvarima. Ali mislim da se o tome ne radi. Jasno je rekao da mu je ovo prvi "brak".
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 13:04 |
|
|
A jebi ga. Čitaj sve i prati kronološki.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 13:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Muškarci često uopće ne pate za ženom koja ih napusti iako to misle, nego pate za svojim povrijeđenim egom i gubitkom ustaljnih navika i života koji se naglo promijenio Baš tako. Da dotična najednom promijeni ploču i počne moliti da se vrati, pola likova bi gledalo na to sumnjičavo i ohladilo se u sekundi, nestala bi kobna privlačnost u sekundi kao da je kletva skinuta.  Jer bi time povrijeđeni ego bio zadovoljen. Najgore prođu ovi koji iskuse nešto što je dosta iznad njihovog levela (jer je drugoj strani možda bilo dosadno pa se zabavila, u ovom slučaju možda joj je trebala (i) materijalna pomoć radi teškog života), tima ego ostaje oštećen jedno duže vrijeme.. Ovaj je očito dobio u seksu natprosječnost, tako da je totalno omađijan i slijep kao šišmiš na sve moguće neprihvatljive ostale stvari. Inače, nisam (još) čitao uvodne postove nego komentiram na temelju jednog manjeg broja komentara kojeg sam uspio pročitati. Moguće je da odgovaram na gluhi telefon. Ne mora biti samo sex, vjerovatno je i sam odnos, budući da uopće postoji, nekakav sadržaj i dio života gdje imaš nešto, kakvo takvo. Kao da kladioničaru uzmeš kladionicu, svaki on zna da ne valja klada, da to ne vodi dobromu, ne voli on kladu niti je cijeni, ali uzmi mu kladionicu i što mu je ostalo. A da ne spominjem povrijeđeni ego kao ključan faktor god većine ucviljenih muškaraca koji misle da pate za ženom, to se da isčiitati i iz svih muških balada, opjeavnih u " nandirljivijim" pjesmama. Svaki on cvili nad sobom, a ne za ženom. Imah tako jednu vezu kao mlad. I inače solidna veza sa obećavajućim elementima mi je počela ići na živce, cura me počela sve više iritirati i počeo sam razmišljati o izlaznoj strategiji, uvjeren kako će to nju jako pogoditi pa treba oprezno. Kad na jednom, valjda i ona prepoznala da to nije to, kaže ona da je gotovo. I sad umjesto da budem sretan ja bivam pogođen. Sreća pa sam pronkciljiv lik pa sam brzo shvatio da se radi o mom egu i da je rješenja naći novu curu. I tako bi, našo o novu, od ove izliječen bio u roku odmah, čim sa počeo sa ovom.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 13:14 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Baš tako. Da dotična najednom promijeni ploču i počne moliti da se vrati, pola likova bi gledalo na to sumnjičavo i ohladilo se u sekundi, nestala bi kobna privlačnost u sekundi kao da je kletva skinuta.  Jer bi time povrijeđeni ego bio zadovoljen. Najgore prođu ovi koji iskuse nešto što je dosta iznad njihovog levela (jer je drugoj strani možda bilo dosadno pa se zabavila, u ovom slučaju možda joj je trebala (i) materijalna pomoć radi teškog života), tima ego ostaje oštećen jedno duže vrijeme.. Ovaj je očito dobio u seksu natprosječnost, tako da je totalno omađijan i slijep kao šišmiš na sve moguće neprihvatljive ostale stvari. Inače, nisam (još) čitao uvodne postove nego komentiram na temelju jednog manjeg broja komentara kojeg sam uspio pročitati. Moguće je da odgovaram na gluhi telefon. Ne mora biti samo sex, vjerovatno je i sam odnos, budući da uopće postoji, nekakav sadržaj i dio života gdje imaš nešto, kakvo takvo. Kao da kladioničaru uzmeš kladionicu, svaki on zna da ne valja klada, da to ne vodi dobromu, ne voli on kladu niti je cijeni, ali uzmi mu kladionicu i što mu je ostalo. A da ne spominjem povrijeđeni ego kao ključan faktor god većine ucviljenih muškaraca koji misle da pate za ženom, to se da isčiitati i iz svih muških balada, opjeavnih u " nandirljivijim" pjesmama. Svaki on cvili nad sobom, a ne za ženom. Imah tako jednu vezu kao mlad. I inače solidna veza sa obećavajućim elementima mi je počela ići na živce, cura me počela sve više iritirati i počeo sam razmišljati o izlaznoj strategiji, uvjeren kako će to nju jako pogoditi pa treba oprezno. Kad na jednom, valjda i ona prepoznala da to nije to, kaže ona da je gotovo. I sad umjesto da budem sretan ja bivam pogođen. Sreća pa sam pronkciljiv lik pa sam brzo shvatio da se radi o mom egu i da je rješenja naći novu curu. I tako bi, našo o novu, od ove izliječen bio u roku odmah, čim sa počeo sa ovom. Ma kod muških je to sve ego. Ja čak ne vjerujem da zaljubljenost postoji kod muških. Ok, naviknutost na određeni način života, i ovo što stariji ljudi kažu da dođe s godinama, taj neki zajednički život i šta sve ne, ali da se zadržimo na temi ovih romantičarskih veza u mladosti. To je kao što kažeš, zaljubljenost u sebe, a ne u tu ženu. Klin se klinom izbija. Jedini lijek je da nađe nešto drugo, po mogućnosti da ga to drugo prvo odjebe (povrijedi mu ego), pa da ovaj totalno poludi i na taj način opsjednutost jednim odjebom (ovim prethodnim) zamijeni opsjednutosti s ovim najnovijim odjebom, i na kraju ipak dobije to i skrasi se. Mislim, zato glavna fora kod zavođenja i jest odbijanje, stvarno ili hinjeno. Povreda ega je najbolje dizanje cijene. A naravno stvarna nezainteresiranost je najveća privlačnost za drugu stranu, valjda smo programirani za to natezanje. Znači, lijek mu je da doživi što više odjeba od novih žena. Odmah, sada. Po mogućnosti da mu propadnu neke stvari koje izgledaju obećavajuće i u koje je emotivno investirao, tako da povreda bude jača. To je vrsta pelcovanja i građenja imuniteta. Kasnije će mu to izgledati "ah, opet ovo", i prepoznavati će bugove u vlastitom egu, prepoznavati će stvari koje su se već desile itd., i moći će hladnije gledati na te emotivne cikluse u vezama ili pokušajima veza. U biti to nije bug, to je jednostavno imunitet koji se mora steći na teži način. Bitno je da iz svake slijedeće veze izlazi kao malo manja budala.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:26 |
|
|
Poslije ću odgovarati na neke postove, ali mislim da je problem s temom koju je otvorio netko kao ja da skoro nitko nije kao ja. I to nije stvar foruma, nego čovječanstva i kulture općenito. Već 10-ak godina pišem neki roman o svom životu, imao sam nevjerojatna neka iskustva, bizaran život, npr. imam i kćer, htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, da o tome pišem ljudi bi ostali u šoku, ali mučnom, kao "kakav je ovo čovjek, što je ovo". Sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila, nisam puno mjesta posjetio i puno toga vidio, više se radi o kratkotrajnim ekstremnim ekscesima i unutarnjem životu tj procesima.
Zato D. za mene i je vjerojatno nekako projekt za cijeli život, poremećen sam. To nije stvar nekakvog stereotipnog kontrasta Hercegovine/Zg, nebitno, nije Zg London ili Pariz. Svudgje su ljudi na Balkanu kakvim ih opisuju da trebaju biti zaba ili dudu, mi smo ti koji smo poremećeni, D. i ja.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:32 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Poslije ću odgovarati na neke postove, ali mislim da je problem s temom koju je otvorio netko kao ja da skoro nitko nije kao ja. I to nije stvar foruma, nego čovječanstva i kulture općenito. Već 10-ak godina pišem neki roman o svom životu, imao sam nevjerojatna neka iskustva, bizaran život, npr. imam i kćer, htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, ali sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila, nisam puno mjesta posjetio i puno toga vidio, više se radi o kratkotrajnim ekstremnim ekscesima. Zato D. za mene i je vjerojatno nekako projekt za cijeli život, poremećen sam. To nije stvar nekakvog stereotipnog kontrasta Hercegovine/Zg, nebitno, nije Zg London ili Pariz. Svudgje su ljudi na Balkanu kakvim ih opisuju da trebaju biti zaba ili dudu, mi smo ti koji smo poremećeni, D. i ja. Samoća i zapostavljenost ubila bi bilo kojeg čovjeka u pojam, osim ako nije neki genije pa radi na nečemu važnom za društvo, čovječanstvo i slično... Ekstremni ekscesi i droga nisu rješenje. Ako si izgubljen i sam, to je onda jako loše. Zar nemaš nikakve rodbine ili prijatelja? Forumska zajbancija stvarno nije nimalo prikladna u ovom slučaju. Ispričavam se što sam te optužio da lažeš ili trollaš... Da je to slučaj, vrlo vjerojatno ne bi navodio povezanost s ISIL-om i slično.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Anunnaki. Aliens. Maya kalendar. Sunce ti. To je kao da ideš na date sa kćerkom od roditelja KiM i MIR. Matori, pominješ me ničim izazvan. Nemam kći, imam 2 sina. Ako imaš kći za udadbu, možemo se oroditi. Miraz ne tražimo. Nešto si posustao sa Alah korona testiranjem, mnogo AID ovaca ti promaklo. Bok matori.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:47 |
|
|
Mislim da bi trebalo prestati s trolanjem jer je ovaj zadnji post NBZa uistinu zabrinjavajući.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:53 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Mislim da bi trebalo prestati s trolanjem jer je ovaj zadnji post NBZa uistinu zabrinjavajući. Kolega forum nije konzilij psihij odjela u Vrapču. Suviše ste preozbiljni. Smeh, šala, komika su za psihu lek. Stop tmurnom vremenu i mislima. Budimo na Sejšelima i Maldivima. Stop karinskom zaljevu,rodnom mjestu D, zloj punici i D đevojci. Srpkinje su NBZ uradile zajednički ljubavno sexualni UZP.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:55 |
|
|
K:M je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Mislim da bi trebalo prestati s trolanjem jer je ovaj zadnji post NBZa uistinu zabrinjavajući. Kolega forum nije konzilij psihij odjela u Vrapču. Suviše ste preozbiljni. Smeh, šala, komika su za psihu lek. Stop tmurnom vremenu i mislima. Budimo na Sejšelima i Maldivima. Stop karinskom zaljevu,rodnom mjestu D, zloj punici i D đevojci. Srpkinje su NBZ uradile zajednički ljubavno sexualni UZP. Čovjek je napisao: "htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, da o tome pišem ljudi bi ostali u šoku, ali mučnom, kao "kakav je ovo čovjek, što je ovo". Sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila..."
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 18:58 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2068 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
NiceBoyZg je napisao/la: Poslije ću odgovarati na neke postove, ali mislim da je problem s temom koju je otvorio netko kao ja da skoro nitko nije kao ja. I to nije stvar foruma, nego čovječanstva i kulture općenito. Već 10-ak godina pišem neki roman o svom životu, imao sam nevjerojatna neka iskustva, bizaran život, npr. imam i kćer, htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, da o tome pišem ljudi bi ostali u šoku, ali mučnom, kao "kakav je ovo čovjek, što je ovo". Sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila, nisam puno mjesta posjetio i puno toga vidio, više se radi o kratkotrajnim ekstremnim ekscesima i unutarnjem životu tj procesima.
Zato D. za mene i je vjerojatno nekako projekt za cijeli život, poremećen sam. To nije stvar nekakvog stereotipnog kontrasta Hercegovine/Zg, nebitno, nije Zg London ili Pariz. Svudgje su ljudi na Balkanu kakvim ih opisuju da trebaju biti zaba ili dudu, mi smo ti koji smo poremećeni, D. i ja. Još si i otac?Nadam se da se šališ... Ne znam jesi li vidio ovo moje pitanje na 7. stranici-jesi li ikad posumnjao na Aspergera: post1396621.html#p1396621
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 20 pro 2020, 20:15 |
|
|
Purger111 je napisao/la: K:M je napisao/la: Kolega forum nije konzilij psihij odjela u Vrapču.
Suviše ste preozbiljni. Smeh, šala, komika su za psihu lek. Stop tmurnom vremenu i mislima. Budimo na Sejšelima i Maldivima.
Stop karinskom zaljevu,rodnom mjestu D, zloj punici i D đevojci. Srpkinje su NBZ uradile zajednički ljubavno sexualni UZP. Čovjek je napisao: "htjeli su me rekruitat neki Arapi u ISIL 2016., veliki sam radikal i vodio neke stvari o kojima ne bih sad, da o tome pišem ljudi bi ostali u šoku, ali mučnom, kao "kakav je ovo čovjek, što je ovo". Sve je to dosta mučno, isprekidano dugim periodima samoće i ništavila..." Kuku lele, on je sa mladenku D išao u đihad u isil ili talibansku bratiju. Mladenka je prešla u alahovu ropkinju. Ovo crno od crnjeg, a nigrosi su ga trpali jer je sličio židovsko cionističkom agentu 007....TRILOGIJA ROMANA, bestseler.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|