HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 pro 2024, 10:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 621 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao
PostPostano: 17 pro 2020, 21:31 

Lapo-lapo je napisao/la:
Vidi KiM-a, egzorcist, istjeruje zlo, a utjeruje dobro!

Samo lud sex bez obaveza i vozdra. Voleo sam samo prvu ženu.

Volim i ovu, dugo smo zajedno, bez djece, a između su bile samo udaraljke.
Bez emocija, samo čista razmena strasti i obostrane MASTI.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:31 

Lapo-lapo je napisao/la:
Jeste krhki! Ko bi rekao?
A ti Purgeru, ne brukaj se više.
Što mene ,,ne zapadne,, takav papučar magistar!? Vidiš, moja je priča tužnija!
A gdje nađe istoriju? Što nisi ing.!? Znači, griješiš odavno već.

Covjeku nije nidoceg.

Nego markane sta je tebi bilo?

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:35 

Lapo, znam da u Bosni 80tih nije bilo takvih slabih momaka kao ja, ali što mi ti zapravo konkretno zamjeraš?

Vrh

Lapo-lapo je napisao/la:

Đavolice, treba ti papuča sa titulom, tko paravan, za okolinu, a vamo bi švrljala levo-desno. Bez opasnosti da te sankcionira šonja, ako bi te zatekao i "na gomili".

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

K:M je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Vidi KiM-a, egzorcist, istjeruje zlo, a utjeruje dobro!

Samo lud sex bez obaveza i vozdra. Voleo sam samo prvu ženu.

Volim i ovu, dugo smo zajedno, bez djece, a između su bile samo udaraljke.
Bez emocija, samo čista razmena strasti i obostrane MASTI.

Eto ti ga sad! Ni KiM nije volio! Narodna kaže: Najviše se voli prvo dijete i druga žena.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:38 

NiceBoyZg je napisao/la:

Puno ovisi o ljudskim izborima, talentima, genetskom i materijalnom nasljedstvu, mogućnostima, prirodnim darovima, sreći. Tako je i u Bg i u Zg i svakom gradu na svijetu. Ja sam imao nekih problema u životu, nemam STEM fakultet, sve ovisi.

Njoj se nije moglo pomoći sa 200 ojra jer joj je samo dug oko stana bio negdje 4 puta veći, a da ne spominjem ove ovrhe što su dolazile. Sa 200 ojra bi si samo nakupovala brdo trave. Sad bih bio odlučan i rekao joj da nema toga i da izvoli vraćat dugove, ali tko će kontrolirat odraslu ženu od 29 god i da živi s tobom, može izaći i kupiti si trave.

Ona je u mojoj kući mogla živjeti kao kraljica, nije plaćala režije, bila je sigurna od ovršitelja, majka nam je često kuhala, a potrošila je 3000 kn samo tamo na travu (i od kazeta i od majke što je dobila). To nije stvar standarda već izbora, ili ako ne izbora onda ovisnosti.

Ako bi ona frajera koji bi financirao nju i njenu ovisnost onda nije bila svjesna da takvi traže mlade fertilne plavuše od 20 god, a ne čudakinje ovisnice alternativke od 29 sa izrezanim tijelom i da nemaju ni razumijevanja ni strpljenja za nekoga kao D.

Mladi su svugdje na Zapadu sve vise veliki degenerici, ali ja se smatram drugacijim, vise emotivcem sa narusenim zivcima, inace sam recimo politicki dosta desno (ali prava desnica ne ova hrvatska varijanta) i antifeminist. Vise sam zrtva degeneracije no njen dio.

I ne postoji nikakva RSK odavno :D

200 ojra je samo duda, ti u 30+ god ako nemaš bar 10.000 e šteka + minimala golf v 2005 onda si TOTALNI LUZER.

Za tebe magistra povjesti. Ovde oko mene u Nišu momci čine čuda.

Nekako si mi slab, mlak, mlitav, nikakav sa duhom, tko arni valjak da te zgazio. Dala ti neka narkomana onu stvar i par džointa, a ti se SKROZ RAZNIZAO I RASPEZIO.

Potraži stručnu pomoć, brineš me, a dobar si dečko.
Svako dobro i brz oporavak.

Demonizirana i sotonizirana osoba ti uvalila DEMONA.
Idi i na egzorcizam, ti energetski vampiri su opasni.

:sega :klanjam :zubati KiM ikona :D

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:43 

NiceBoyZg je napisao/la:
Lapo, znam da u Bosni 80tih nije bilo takvih slabih momaka kao ja, ali što mi ti zapravo konkretno zamjeraš?

Zamjeram ti što pišeš takve stvari ovdje, naravno ako su istinite, ako se ne šprdaš, a šprdaš se očito. Ovako nešto bi se moglo tolerisati dečkiću od 15-23, a u kasnim tridesetima, upomoć! Zekiš ljude, zar ne!? Ili si bio štreber nad štreberima ili...? Gdje su ženskice s faksa, komšinica, curke iz kraja, cice s ljetovanja, gospođice s posla? Ti našao curu u parku!

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:45 

Lapo-lapo je napisao/la:

Đavolice, treba ti papuča sa titulom, tko paravan, za okolinu, a vamo bi švrljala levo-desno. Bez opasnosti da te sankcionira šonja, ako bi te zatekao i "na gomili".

KiMe krme, zar tako s drugaricom s foruma?

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:48 

Lapo-lapo je napisao/la:
NiceBoyZg je napisao/la:

Zamjeram ti što pišeš takve stvari ovdje, naravno ako su istinite, ako se ne šprdaš, a šprdaš se očito. Ovako nešto bi se moglo tolerisati dečkiću od 15-23, a u kasnim tridesetima, upomoć! Zekiš ljude, zar ne!? Ili si bio štreber nad štreberima ili...? Gdje su ženskice s faksa, komšinica, curke iz kraja, cice s ljetovanja, gospođice s posla? Ti našao curu u parku!

Pa vidiš da on oce otu.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:52 

Heero je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Pa vidiš da on oce otu.

Pa ne valja ota! Kako moj drug kaže: Šta ja imam od toga što je ona lijepa, kada ,,neće,, Meni valja da je i manje lijepa, samo da hoće!

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 21:52 

Dečko talent si za pisanje, krenuo sam čitat preko k, a nastavio omadjijan do kraja. Obvezno od ovog triologiju napisati, baš dobra priča, kao da je iz nekog drugog vremena i svijeta.

Nažalost ne mogu ti pomoći, mene napadaju samo ove normalne, vrijedne, radne, žele radjati, obitelj, ali i to je breme u životu, doduše čini mi se nešto lakše. Idem im se javiti.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:03 

dudu je napisao/la:
Dečko talent si za pisanje, krenuo sam čitat preko k, a nastavio omadjijan do kraja. Obvezno od ovog triologiju napisati, baš dobra priča, kao da je iz nekog drugog vremena i svijeta.

Nažalost ne mogu ti pomoći, mene napadaju samo ove normalne, vrijedne, radne, žele radjati, obitelj, ali i to je breme u životu, doduše čini mi se nešto lakše. Idem im se javiti.

Stvarno zanimljivo štivo što jest jest, pročitao sam ga ko kakva baba, ako je ona Mlinarevićka mogla pisati knjige pajdo moreš i ti, samo nemoj žile rizat krvi ti.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:09 

Jeste, novi pravac u književnosti! Nazovimo ga ,,Junferijada u kasnim tridesetim,,!

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:09 

Lapo-lapo je napisao/la:
Heero je napisao/la:
Pa vidiš da on oce otu.

Pa ne valja ota! Kako moj drug kaže: Šta ja imam od toga što je ona lijepa, kada ,,neće,, Meni valja da je i manje lijepa, samo da hoće!

Pa u tome i je problem tu nema ljeka.
Ocu tu jednu i bog.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:11 

Lapo-lapo je napisao/la:
Jeste, novi pravac u književnosti! Uvaženi ga ,,Junferijada u kasnim tridesetim,,!

Više se on iživio sa ovom nego mnogi ikako, zato mu i je sad muka.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:14 

Neznam.
Ako se zaljubio onda tu jednostavno nema kontrole ni pomoci.
Kakva druga? Vi ljudi kod nikad niste nasli nekoga savrsenoga za vas.mislim nekoga ko vam se svidja koda ste ga vi nacrtali!

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:18 

Ne kužim ništa. Ženska je prostitutka. Ne može se živjeti u centru Zagreba, stalno kupovati Marihuana, hrana, odjeća, sve ostalo od par vrećica hrane koje mama pošalje.
To je razlog njenog insistiranja da se tvoje i njeno društvo ne sreću.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:20 

iso miki

jebat ga baksuz,baksuz

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:24 

BBC je napisao/la:
Ne kužim ništa. Ženska je prostitutka. Ne može se živjeti u centru Zagreba, stalno kupovati Marihuana, hrana, odjeća, sve ostalo od par vrećica hrane koje mama pošalje.

Corect!
BBC stari lisac :zubati

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:30 

BBC je napisao/la:

Nije bila prostitutka. Nema šanse. Od ovog što navodiš je uglavnom kupovala marihuanu i eventualno malo hrane. Odjeća joj je sva bila od doma, nikakvu novu odjeću nije kupovala. S tim da bi joj majka slala i hranu autobusom, da.

Doslovno je u par mjeseci prije nego je upoznala mene izgubila 20-30 kg. Pričala mi je o trenutcima kad ništa ne bi jela po 3 dana nego sama ležala napušena, ili kako bi se vraćala iz Močvare i neki dečko koji ju je prvo htio iskoristit vidio kako je sjebana te se sažalio, kupio joj kebab i otišao... kebab je uzela jer joj je bilo jedino za jesti u nedjelju. Brdo takvih scena mi je opisala.

Kad je došla kod nas moja joj je majka uzela svu odjeću i oprala je jer je sve smrdilo, nije imala ni veš mašinu u iznajmljenom stanu.

Oko društva, ona nema društvo, koliko god teško za povjerovati. Imao sam mjesecima pristup njezinom fb, povremeno bi s par metalaca od kojih skoro nitko ni nije iz RH izmijenila koju poruku o nekim novim albumima ili čemu. Ne možeš toliko dugo to skrivati. Ona se nije družila ni s kim osim sa mnom.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:36 

To kao Mujo i Slovenac kad igraju poker bez pokazivanja karata. I Mujo svaku partiju dobio.
Već u parku si trebao znati da ništa što ta osoba kaže ne možeš uzeti zdravo za gotovo kao istinu.

A i inače ljudi nemaju više korisničkih računa na socijalnim mrežama.

Trebao si je pitati gdje joj je otac i ima li to ikakve veze sa njenim samoozlijeđivanjem i rezanjem.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:45 

Zasto sam to trebao shvatiti u parku ? Pa nije skoro nista slagala osim da radi, sto mogu razumjeti jer nije htjela da je netko tko je jos potpuni stranac osudjuje. A budala barem nigdje ne manjka.

Nije imala vise korisnickih racuna, tada se na mobu ulogiravala preko mog jer nije imala ni smartphone, daj ne lupaj teorije zavjere, BBC.

Otac joj je od 2018. na lokalnom groblju, ali imali su problematican odnos. On je 90tih puno zaradio u biznisu pa to kasnije izgubio, cijele mjesece provodio u kamionu, nikad nije bio kuci. Cesto bi je istukao kad bi kao mala radila sranja. Poslije ga ganjale vlasti zbog poreza, godinama bjezao tj skrivao se po BIH, kad je uhvacen robijao nekoliko godina. Umro mlad, izmozden svim tim. Po pricama D. samoziv kao i ona.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 22:55 

Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao.
Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 23:02 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
BBC je napisao/la:
Ako te poslije pušenja trave i poslije par sati zvala doma i završili u krevetu nije joj prvi put. I sam si rekao da joj se nisi ni sviđao.
Ako to već radi sigurno je i naplaćivala. Naplatila je i od tebe. Stanarina, hrana, plaćena Marihuana, sve ostalo. U biti tebi je skuplje naplatila nego većini drugih.

Meni se isto ucinila kao parazit zena.

Nista joj ne kupuj nekoliko mjeseci i ne daji joj ni lipe, pa ces dati ocjenu vezi. Samo za to treba hrabrosti.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2020, 23:07 

NiceBoyZg je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Nije bila prostitutka. Nema šanse. Od ovog što navodiš je uglavnom kupovala marihuanu i eventualno malo hrane. Odjeća joj je sva bila od doma, nikakvu novu odjeću nije kupovala. S tim da bi joj majka slala i hranu autobusom, da.

Doslovno je u par mjeseci prije nego je upoznala mene izgubila 20-30 kg. Pričala mi je o trenutcima kad ništa ne bi jela po 3 dana nego sama ležala napušena, ili kako bi se vraćala iz Močvare i neki dečko koji ju je prvo htio iskoristit vidio kako je sjebana te se sažalio, kupio joj kebab i otišao... kebab je uzela jer joj je bilo jedino za jesti u nedjelju. Brdo takvih scena mi je opisala.

Kad je došla kod nas moja joj je majka uzela svu odjeću i oprala je jer je sve smrdilo, nije imala ni veš mašinu u iznajmljenom stanu.

Oko društva, ona nema društvo, koliko god teško za povjerovati. Imao sam mjesecima pristup njezinom fb, povremeno bi s par metalaca od kojih skoro nitko ni nije iz RH izmijenila koju poruku o nekim novim albumima ili čemu. Ne možeš toliko dugo to skrivati. Ona se nije družila ni s kim osim sa mnom.

Tako ovdi dole slavonke dobivaju hranu busom :)

Mislim u dalmaciji.Njima u slavoniji nefali nista,nisu glande samo nema novaca i jebiga dodju dole radit za 3000 kn.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 621 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: