HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 pro 2024, 11:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 29 lis 2010, 01:34 

exX je napisao/la:
ključ u bravu! je napisao/la:
Zanimljiva je priča kako ga je vlastita tribina odjebala!

da,čuo sam o tome,a sad jel to istina....svakako zanimljivo

Jedan od najinteresantnijih likova koje sam ikada upoznao. Postoje razne price sa svih strana o ovome o onome... Recimo, Rijecani pricaju pricu da su mu nabili noz pod grlo 1987me a to nije tacno jer sam licno bio prisutan tom dogadjaju a i usao sa svojom ekipom sa Pampijem u malu konfrontaciju. Iako svi tvrde suprotno bilo je dosta kontakata najvidjenijih likova svih grupa medjusobno. Da se ne vracam na onu pricu iz maja 1987me koja je za sva vremena promenila odnose Grobara i Torcide a koja su do tada bila na nivou medjusobnog postovanja jer smo imali pravo navijacko-fightersko rivalstvo jos od onih ludila na Starom placi 1967me, pa 1976te na Rivi, 1978me na istom mestu te i nas adekvatan odgovor blickrig akcijom kod Palasa 1982ge koja je jedna od najboljih akcija na nasim prostorima.
Tada je on sa pojedincima iz vrha Armade imao neku svoju varijantu, rekao nam je tada i zasto ali to ipak nije za forum, svakako je bilo cudno sto im je dao sigurnu pratnju do stajge, moja ekipa nije znala za to i mi smo krenuli na goste kao sto smo isli na sve goste tada, grad je potpuno bio u to vreme pod grobarskom kontrolom tako da oni nisu imali nikakvih problema da do zel. stanice stignu kako treba. Nije nam bilo to sve bas pravo a i mi smo izakcijali i napali tada Rijecane a Pampi je sprecio dalje akcijanje pa smo mi odatle krenuli u svoj deo grada, mislim da je trebalo sve goste napadati a ionako ovi nikada nisu ispunili ono sto su njemu obecali. Nikakav noz tu nije bio, svi koji ste bili u prici ili ste jos uvek u njoj kapirate kakva je to naucna fantastika da, recimo, u Zagrebu stavite noz najludjem BBB i da kao tako idete do stanice, ukrcate ga u voz, i kao izbacite... Ludilo!
On je bio opasan lik i bilo je bolje da se ne zamerate sa njim. Nicega se nije plasio a iako nije bio fizicki jak ludom hrabroscu ili cistim ludilom je nadoknadjivao sve!
O njemu moze da se pise na hiljadu strana, stvari koje je radio i sta je protivnicima radio nece dugo biti ponovljene a kraj te karijere je poceo septembra 1987me kada je po obicaju sa par Grobara isao da maltretira cigane koji su se okupljali kod Belog grada na vencu, a do kraja godine je vec bio u Kinsasi za tesko delo koje se ne tolerise. Pojavio se bio na nekom basketu protiv cigana u Pioniru krajem 90tih posle zivota negde u Poljskoj a za taj dogadjaj kod Agencije nisam kompetentan da pisem bilo sta jer licno nisam bio prisutan kada se to konkretno dogodilo. Evo vam i jedan post sa ciganskog foruma da vam nekako i iz drugog ugla pojasni taj fenomen. On je sigurno medju pionirima modernog huliganizma kod nas jer je promenio stvari svojom pojavom...
On je uvek isao prvi i voleo je da se siba!
http://i56.tinypic.com/241js3p.jpg

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 08:34 

a šta je sa pecom pankerom? iako je cigan. je li živ?
šta radi miša tumbas?

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 13:03 

caporegime je napisao/la:
a šta je sa pecom pankerom? iako je cigan. je li živ?
šta radi miša tumbas?

Peca panker je ziv i mrda po kraju, bili su kod vas na forumima negde napisali da je poginuo u ratu ali nije, on je vec u lepim godinama..
Misa Tumbas je legenda, da li si ga prepoznao na onoj slici gde krecemo za Rim?
On stoji drugi treci sa leva, u cuvenoj vetrovci, bio je tada mlad..
Pre neki dan je bio na vaterpolu i vristao je ime svakog igraca i trazio kapicu a od Igora Milanovica je trazio majicu.
Onaj Grk sto je potpisao za Partizan se nasao u cudu a posto Misa nije ukacio prezime vikao mu je samo Hadzi!
Najludja stvar vezana za njega, pre 10tak godina dobio on 11 karata za istok za neku Evropsku utakmicu i odluci da ih svih 11 (mislim da je bas bilo toliko karata) iskoristi sam!
Ulazio je i izlazio a mislim da su ovi sto cepaju karte daleko vece dileje nego on, realno!
http://www.youtube.com/watch?v=j6ISz6wHbs4

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 14:44 

Najludja stvar vezana za njega, pre 10tak godina dobio on 11 karata za istok za neku Evropsku utakmicu i odluci da ih svih 11 (mislim da je bas bilo toliko karata) iskoristi sam!
Ulazio je i izlazio a mislim da su ovi sto cepaju karte daleko vece dileje nego on, realno!
http://www.youtube.com/watch?v=j6ISz6wHbs4

Strava,kakav lik, :smijeh
A zar nije Peca Panker prešo među zemunce il tak nešto?

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 16:42 

unchained zanima me vaša grobarska verzija paljenja onog "transparenta" BBB Sisak, mislim ja sam 100% uvjeren da je to lažnjak jer boysi iz Siska imaju 2 transparenta koja uopće neizgledaju tako a ono je ličilo na dinamovu zastavu koja se može svugdje kupit i bez muke možeš naštampat bbb sisak, al opet zanima me vaša strana priče jer nijedan grobar kojeg sam pito za taj slučaj nema pojma o čemu se radi sem da je transparent zapaljen

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 17:13 

Evo vam članak o Peci od prije par godina:

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 0301.shtml

Vrh

PostPostano: 29 lis 2010, 21:09 

TG-B.B.B je napisao/la:
unchained zanima me vaša grobarska verzija paljenja onog "transparenta" BBB Sisak, mislim ja sam 100% uvjeren da je to lažnjak jer boysi iz Siska imaju 2 transparenta koja uopće neizgledaju tako a ono je ličilo na dinamovu zastavu koja se može svugdje kupit i bez muke možeš naštampat bbb sisak, al opet zanima me vaša strana priče jer nijedan grobar kojeg sam pito za taj slučaj nema pojma o čemu se radi sem da je transparent zapaljen

Ne znam nista o tome precizno osim sto sam je i ja video na tribini na tvu. Zivim u inostranstvu vec par godina pa nisam aktivan vise na tribini ali cu proveriti preko vikenda pa cu ovde napisati sta kazu moji vrsnjaci koji jos uvek idu na sve 'manifestacije'.
Mali off, citao sam jedan forum i neki tip se primio na neku ribu (zagrepcanin je u pitanju) a ona nece da vodi ljubav sa njim, pitao preko foruma da li da uzme spansku musicu i gde da je nadje a tip mu odgovori.....-Pa u Spanskom! .... Smejao sam se dva sata bez prestanka!

Vrh

PostPostano: 30 lis 2010, 01:27 

Klokan sa bbb:

Citat:

--------------------------------------------------------------------------------

ispricavam se na gnjavazi.... evo sad gostovanja u Beogradu drugi dio ...
Sad dolazi onaj drugi dio.
Kaj ja znam. Ili je to bila ona velika pusiona na finalu kupa ili smo napokon odrasli ali ta godina je iz puno razloga bila prijelomna za nas.
Ok puno toga dogadjalo se zahvaljujuci uspjesima Cibone jer smo se nalazili bar 3 puta tjedno zbog raznoraznih tekmi I na taj nacin se bolje I vise upoznavali.
Kao sto vec napomenuh I prije te godine znala se skupit prava ekipa I krenut na tekmu ali sve je to na neki nacin bilo sporadicno.
1985. je bila dobra jer se uza jezgra sastavila I na taj nacin smo mogli krenuti dalje sa skupljanjem skvadre.
Sjecam se recimo Osijeka . Luda ekipa, ja sam bio jedan od mladjih. Napokon sam upoznao i pravu Vinkovacku ekipu , a grad Osijek je imao priliku upoznati pjesmu Nede Ukraden : ”Zora Je Svanula”. Koje su to bila ganjanja, sore , razbijanje, a sve uz pjesmu ”Zora Je Svanula”.
Iste godine som bili i u Ateni. Tada som se jos bolje upoznali i…….
Dokaz toga je bilo i gostovanje u Ljubljani na Olimpija – Cibona. Bilo nas je mozda 30-ak ali prava skvadra. Tukli som se i prije i za vrijeme, a i poslije tekme. Naseg decka su ulovili na tribini a mi som ga isli braniti bez obzira kaj je murija stajala izmedju nas…. Ma velim vam tad se osjecao onaj pravi feeling : ” Svi za jednog, jedan za sve”.

Nakon katastorfe sa finala kupa pao je dogovor da se takvo nesto nesmije dogoditi. Ma u biti dogovor je pao vec za vrijeme finala jer na izlasku sa stadiona JNA nisu bili oni pijani, rastureni , navijaci Dinama ,vec slozni i jaki BAD BLUE BOYSI. Zahvaljujuci toj slozi pokefali som se vise nego dobro sa srbima pri dnu topcidera……..

Kaj se mene tice ja sam nakon gostovanja u Sarajevu iste godine , picio u vojsku tako da mi je prvo slijedece gostovanje u Beograd bila Zvezda u 8. mjesecu 1987. Tada sam u biti jos uvjek bio u vojsci ali sam imao kucnu njegu pa………
Vec tada se vidjelo da ce to biti jedno cisto drugo gostovanje nego prijasnja. Skupila se cijela jezgra, uz to pali su dogovori po kvartovima tako da se taj dan na kolodvoru naslo oko 800 ljudi. To je bilo i prvo gostovanje na koje som krenuli na sam dan tekme , a ne vecer prije.
Zaso ?? Zato sto som tu vecer prije iskoristili za razbijanje cigana koji su se tu nasli. Mislim da nikada toliko cigana nije pusilo mare kao tu vecer. Mozete se i sami zamisliti. Slovenci, karlovcani, ma cak su i neki papci iz Knina isli kroz Zagreb., Za one ”domace” cigane da ne pricam. Nakon lova nismo isli doma vec som se povukli u stalne ”Baze” i tu cekali jutro.

Tada sam po prvi puta (to jutro) uocio respekt u ocima pandura. Nisu to vise bili oni bahati indijanci vec preplaseni pojedinci koji su se vise brinuli za svoju glavu nego za posao.
Skvadra je bila prava. Sve face do face. Od tih 800 ljudi bilo je mozda 30-40 koje nisam znao po imenu ili nadimku. Ostalo su bili decki koji su skupili vec juuuuhuuu gostovanja I sora.
U vlaku cisto drugacija atmosfera. Karte idu preko ferijalca, a visak love se trosi na gajbe cuge iz vagon restorana. U Vinkovcima nam se pridruzuje jos bar 100 ljudi. Sa sobom nose plijenove koji su oteti tuzlacima, sarajlijama I ostalim bosancima koji su se tu noc uputili za Beograd.
Na ulasku u Beograd cisto drugacija atmosfera. Nema sakrivanja salova. Decki bodre jedni druge i vicu ”kad izadjemo iz vlaka nema povlacenja, ako nas cekaju udri po njima”.
Dlanovi se znoje, ruke se tresu, covjece nemres zapalit pljugu preko cika jer se i tebi i onom do tebe tresu ruke. Znoj se slijeva isod pazuha ………. Ma velim vam ljudi to se nemoze opisat samo dozivjet. Izlazimo iz vlaka. Na peronu vec guzva. Muriji ni traga , nisu se nadali ovakvom necem. Jedino kaj se vidi je kamenje koje leti i cuje se lomljava stakla i huk….. UUUUUDRIIIIIII…… AJMO PURGERIIIIIII.
Trcimo kroz onaj j…… prolaz i na cestu … cigani su vec daleko. Na peronu ostaje lezat neka baba Poljakinja razbijene glave.
Izlazimo sa kolodvora i krecemo prema topcideru. Cigani se opet skupjlaju na onoj maloj uzbrdici iznad kolodvora …. Ona koja vodi prema Slaviji. Mi se opet zaletavamo i tu pada dobra sora posto lovimo neke papke koji se prave da nemaju nikaj sa zvezdom , a puni su salova. Tu uskoro uletava i murija i sve se smiruje.
Skupljaju nas u grupu i uz ”pratnju” nas vode prema stadionu. Ciganima ni traga ni glasa.

Vrh

PostPostano: 31 lis 2010, 11:45 

Pessimus dux je napisao/la:

Ovo je tipični primjerak redikula. Jel on bio viđenija faca među ciganima.

kakve bajkice taj slaže, jel to onaj ciricdejancira

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 01 stu 2010, 03:48 

Inkvizitor je napisao/la:
Pessimus dux je napisao/la:

Ovo je tipični primjerak redikula. Jel on bio viđenija faca među ciganima.

kakve bajkice taj slaže, jel to onaj ciricdejancira

Peca panker je jedan od pionira ciganskog navijackog pokreta i voleo je da baza sa mladjim ciganima pa smo mu pevali Peca i deca, stari je navijac i pocetkom 80tih je bio redak panker medju ciganima jer su svi pankeri tada bili grobari.
Nije on Cira, stariji je od njega par godina.
@TG-BBB
jos uvek cekam odgovor na tvoje pitanje i cim saznam napisacu ti ovde
Pozdrav

Vrh

PostPostano: 04 stu 2010, 12:00 

Evo jedna igrica na tu temu

http://www.ultrasonline.com/login.php

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 00:23 

patriot je napisao/la:
bas nedavno citao te price,prejako hahahaha
i ako sam dobro ubrao tko je exx..bbb vrapce?

rijeka 2005 i nitko nece gore na stangu,a povelo se kontra murije..i kao ekipa slabo pjeva,plavci odma do..mrmljaju svi sebi u bradu pjesmicu o dubravku :zubati ..

kad dolazi nas forumas na stangu i zagrmi..sta je picke,ocete navijati..i povede protiv novaka pjesmu :sega ..

sad me sjecanje,zbog vase price, povuklo i na jedan osijek..

znao ja da nece na dobro zavrsiti sa tom ekipom,al ajde,zanimljiva je meni ta navijacka prica iako nisam u tome i reko idem ja sa vama :zubati ..

zakasnio sa dvojicom frendova na vlak kojom vecina otisla i hvatamo iduci..ne znam kako i zasto smo zavrsili u vinkulji i domogli se busa do osijeka..
tamo se sreli sa vecinom i lagano gradom do stadiona..tekma je ,a osijek grad duhova doslovno..kad naidjemo na dsomacu ekipu,ovi odma udare bjezaniju..tu nas skuzi murja i dobijemo laganu pratnju jer prodali pricu da smo kohorta..
fino mi ispred stadiona i krenuli sa pjesmom..tu sam u prvi trenutak pozalio sto krenuo tako na gostovanje jer smo dosli prakticki do pocetka njihovog istoka i svaki moguci *** je letio na nas i jos izvcirana murja nas pocela pendreciti momacki jer im kazali da kohorta..
a scena koja mi se urezala u pamcenje jest kada oni krenuli onom malom ulicom i ipsred njih 10-ak interventnih,al doslovno..rekao sad ce pregaziti i njih i nas jer ih bila masu pred pocetak utakmice :evotigana ..al ***,nisu milimetar maknuli liniju..ja sav sretan sto se izvukao,gledam oko sebe i vidim razocarfana lica sto nije doslo do sukoba :sega ..tada rekao ja vise svama ne upadam u nikakve gradove..

ne znam jeste vas dvojica bili u mariboru na prijateljskoj 2005?..e tu mi zao sto vase nisu napali,a ne ovu ekipu koja se taman stvarala..al im momci jebacki odgovorili i nisu se pedalj makli,a bilo ih duplo manje..
sigurno ciljano jer ne moguce da vase nisu ubrali..a imali priliku izaci na megdan jebackoj ekipi..

Sorry,bilo bi u redu da ti odgovorim.
Da,dobro si skonto,exx je iz kvarta kojeg si navel i osoba je na koju misliš
:zivili

Uvjek sam držal da onaj ko je na štangi mora bit primjer a ne marioneta il klaun,pa ak frajer na štangi mrmlja,kak očekivat da će ostali navijat.I dan danas mislim tak.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 00:34 

Dobro,koji k,di ste svi nestali?

Caporegime,kaj su te zatvorili umjesto klijenta :sega :sega :zubati :nanana

E,14.12 bu opća opasnost po centru,Kengur bu doskakutal from Norway,yeahhh,več vidim scene taj petak u zadrugi,kad se napije sa našim kolegama novinarom(hi,hi,hi,onim koji prati rukomet,buahahaha,),ex logorašem i ostatkom zg80,pa kad ih sve okrene..prvo novinara pa ga nabije,pa ih logoraš stera u 3,pa kengur počne po svom...to bu spektakl...
Zadnji put i Toth naletio,već 10 g je u legiji,instruktor je tam,al blesav i dalje....

Patriot,kaj i tebi zabranili tipkanje :zubati

A i ti Unchained štrajkaš nešto zadnje vrijeme.
Neka,neka,bu vam svima veselo kad se naš kolega sportski novinar ulogira :zubati

Aj života malo,taman dobro krenulo

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 00:41 

Obzirom da je tema ex yu navijačka scena red je spomenuti da je u Beogradu nakon duge bolesti preminuo jedan od istaknutijih likova te scene,Zelja iz Red Devilsa

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 03:59 

exX je napisao/la:
Obzirom da je tema ex yu navijačka scena red je spomenuti da je u Beogradu nakon duge bolesti preminuo jedan od istaknutijih likova te scene,Zelja iz Red Devilsa

Rak je pojeo mnoge ljude tako je i pokojni Zelja podlegao toj opakoj bolesti.
Bio je jako interesantan lik iako sa tamnije strane Topciderskog brda bio je primer opisa pesme Filma- Sijali smo u srcu sivog grada...
Generacija ce i iz Zagreba skapirati konkretno sta je to tada znacilo..

slika

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 04:08 

TG-B.B.B je napisao/la:

Red je da ti dam odgovor na pitanje, proverio sam sa likovima iz moje generacije da mi pojasne da li znaju o cemu se radi i dobio sam odgovor koji je identican pricama sa nekih drugih foruma ali jedina razlika je sto su mi rekli moji matorci iz Bga da nije to donela nijedna Bg ekipa nego neki sasvim drugi momci. Na kraju ostaje da se to vrti u krug a da pravu istinu znaju samo ti momci koji su tu krpu, kako bi vi rekli, do Arene i doneli.
Ista meta isto odstojanje...

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 09:29 

exX je napisao/la:
Dobro,koji k,di ste svi nestali?

Caporegime,kaj su te zatvorili umjesto klijenta :sega :sega :zubati :nanana

E,14.12 bu opća opasnost po centru,Kengur bu doskakutal from Norway,yeahhh,več vidim scene taj petak u zadrugi,kad se napije sa našim kolegama novinarom(hi,hi,hi,onim koji prati rukomet,buahahaha,),ex logorašem i ostatkom zg80,pa kad ih sve okrene..prvo novinara pa ga nabije,pa ih logoraš stera u 3,pa kengur počne po svom...to bu spektakl...
Zadnji put i Toth naletio,već 10 g je u legiji,instruktor je tam,al blesav i dalje....

Patriot,kaj i tebi zabranili tipkanje :zubati

A i ti Unchained štrajkaš nešto zadnje vrijeme.
Neka,neka,bu vam svima veselo kad se naš kolega sportski novinar ulogira :zubati

Aj života malo,taman dobro krenulo

imao sam nekih obaveza pa su mi misli bile na drugom mjestu.
inače, pičim ja jučer po gradu, žurio sam i prolazim pored zadruge al sa strane picerije i vidim kroz staklo našeg novinara unchainedocvog "prijatelja" haha. živ je znači.
bilo mi je krivo da nisam imao vremena navratiti ali morali bi se vidjeti uz neko pivo.
kad si tamo?
jučer sam sreo drota A.
kaže da sva murja uživa zbog bojkota.
poručuje nam da "izdržimo". :sega :sega

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 10:27 

Pandur A.nek uživa dok može :zubati nakon 1.5.2012 njima je bojkot savršeno došo,previše pitanja i sumnji oko njihove reakcije se poteglo pa im bojkot i skretanje sa teme itekak dobrodošo..

A frend novinar ti redovito trenira(!!!!!!!) već neko vrijeme,u našem podrumu,zato i je redovan u zadrugi,pa kavica i to.Sreo ga i ja neki dan tam,veli da kad stigne će se ulogirat tu na forum,al bu veselo....

Petkom od 21 se nalazimo tam,objasnil sam ti ko sve

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 11:08 

exX je napisao/la:
Pandur A.nek uživa dok može :zubati nakon 1.5.2012 njima je bojkot savršeno došo,previše pitanja i sumnji oko njihove reakcije se poteglo pa im bojkot i skretanje sa teme itekak dobrodošo..

A frend novinar ti redovito trenira(!!!!!!!) već neko vrijeme,u našem podrumu,zato i je redovan u zadrugi,pa kavica i to.Sreo ga i ja neki dan tam,veli da kad stigne će se ulogirat tu na forum,al bu veselo....

Petkom od 21 se nalazimo tam,objasnil sam ti ko sve

ko trenira?
novinar P.?
šta trenira?
ja se sjećam da je taj trenirao samo ispijanje piva uz paljenje jedne za drugom cigareta u pauzama šetanja svog westija.
ako je u svojoj 41. godini počeo sa zdravim životom.....svaka mu čast. :zubati
znači petak. zadruga. dobro. taman nakon mog "čišćenja".

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 16:51 

exX je napisao/la:

Sjecam se kad internet forumasenje tek bilo u povojima,da netko bacio info kako se on nasao negdje u Zagrebu tog 13.5.1990 sa M. i da je doslo do tuce izmedju ekipa..

Gotovo sam siguran da je zesca lovacka,al eto po tome se on meni urezao u pamcenje..

e da..i jel istina sto je jos kruzila prica,da je torcidi zagreb pao na zagrebackom kolodvoru transparent od RD kad se vracali valda iz slovenije sa tekme?!

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 17:08 

Ovo za tovare neznam,mislim da je ipak riječ o priči jer objektivno teško mi je zamislit tak nekaj na kolodvoru gdje bi u takvom slučaju bilo murje i svega.neznam,fakat neznam.

A i ovo za RD i M. (ak mislimo na M. na kojeg se obično misli kad se istakne samo ovo slovo(dubrava)) nisam ziher,naprotiv brijem da je patka,jer znam da je dotični tog dana predvodil ekipu na starom okretištu Borongaj,u onoj birtiji.
Vezano uz taj dan da se nadovežem,ZG 80 su imali karte za jug,pun sastav plus još ekipe koja se vukla uz njih,50ak ljudi,a D.sa Kozjaka ih je nagovoril da idu kao i svi na sjever, pred samu tekmu.Pouzdano znam da si ovi dan danas to nisu oprostili,jer tog dana D.je bil u krivu i svojim autoritetom ih je uspjel odgovorit od zamisli,ponudivši drugi plan.jbg.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 17:20 

To ti je onaj transparent koji se pojavio na ciganskom sjeveru CUCN TORCIDA ZAGREB..

A za ZG 80 je istu pricu kazao i Z.
Jebate,al mi drukcije to izgledalo da su oni u puno sastavu bili+"pomagaci"..jebaji ga sada

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 17:24 

patriot je napisao/la:
To ti je onaj transparent koji se pojavio na ciganskom sjeveru CUCN TORCIDA ZAGREB..

A za ZG 80 je istu pricu kazao i Z.
Jebate,al mi drukcije to izgledalo da su oni u puno sastavu bili+"pomagaci"..jebaji ga sada

Z.je otad lud zbog toga,redovno sam s njim il kod njega već godinama i nemre si oprostit,a još više ovima kaj nisu htjeli da s njima odu na jug pa da odrade posao.
Jbg,ZG80 su bili u malo "boljem" filmu od ostatka tada

A baš ću se raspitat kod starijih iz T-ZG kaj je s tim bilo

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 17:27 

A ti bi mogao znati i za delije zagreb..

Prvo sam cuo da je to palo ispred bivse srednje prvomajske u fer tuci 1 na 1..

kasnije da prica uopce ne drzi vodu jer uzeto isto na zg kolodvoru..

prva liga su ove info iz prve ruke jer se mogu saznati neke stvari :palacgore1

Vrh

PostPostano: 18 stu 2010, 17:44 

Delije zg je furo jedan lik kojem je buraz kasnije držo birc na Črnomercu,i bio onak u kriminalnim vodama,grobar.Ovaj mlađi za zvezdu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: