|
|
Stranica: 8/15.
|
[ 352 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 04 lis 2015, 19:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Uglavnom, na sjevernoj hemisferi dolazi zima što znači da je vježbanje gornjeg dijela leđa sada najbitnije lol, jer se zbog odjeće jedino vidi vrat. Ako ćeš previše vježbat vrat, izgubit ćeš ga (odnosno bit će ti toliko širok da ga se neće ni vidjet ). Ja se nedavno vratio u teretanu. Nekoć davno radio zgibove, 3xUske, 3xŠiroke (klasične serije od po 8 komada), na benchu bio došao do 135 (kasnije smanjio, 100ka je optimalna, nema smisla toliko opterećivati zglobove), rimske ljestve su još uvijek fora, a ima još par vježbi koji su must have. Imam doma i igranjem s malim djetetom, pa Brijem si da bi za kojih pola godine, godinu trebao doći "na staro". Klopa je problem, malo-malo me "filaju" s finim stvarima, a i neispavanost. Inače bi vjerojatno bilo brže. @BBC, treba ti. Još pogotovo ak veći dio dana sjediš... Jebeni je feeling kad završiš s treningom ;)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 05 lis 2015, 17:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ceha je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Uglavnom, na sjevernoj hemisferi dolazi zima što znači da je vježbanje gornjeg dijela leđa sada najbitnije lol, jer se zbog odjeće jedino vidi vrat. Ako ćeš previše vježbat vrat, izgubit ćeš ga (odnosno bit će ti toliko širok da ga se neće ni vidjet ). Ja se nedavno vratio u teretanu. Nekoć davno radio zgibove, 3xUske, 3xŠiroke (klasične serije od po 8 komada), na benchu bio došao do 135 (kasnije smanjio, 100ka je optimalna, nema smisla toliko opterećivati zglobove), rimske ljestve su još uvijek fora, a ima još par vježbi koji su must have. Imam doma i igranjem s malim djetetom, pa Brijem si da bi za kojih pola godine, godinu trebao doći "na staro". Klopa je problem, malo-malo me "filaju" s finim stvarima, a i neispavanost. Inače bi vjerojatno bilo brže. @BBC, treba ti. Još pogotovo ak veći dio dana sjediš... Jebeni je feeling kad završiš s treningom ;) Ovo je vrhunski ako je riječ o kg i da nije neki E-stat, ili ona fora da se izbaci 1RM dok 2 lika sa strane dižu praktički pola težine. Kolika ti je tada bila težina, a i visina (ne priznajem baš postignuća ljudima s rukama ko T-rex koji bench praktički moraju dići jedva 50cm). Koliko ti je u to doba bio deadlift i čučnjevi, da vidim je li se hijerarijski uklapa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 07 lis 2015, 15:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Puno manje glamurozan dio teretane, lijepljenje zglobova i lakta svakih par dana za stabilnost i odmor ugroženih tendona. Prvo ide bijelo, a preko njega onda ovaj teški selotejp. Skidanje boli u PM, ko waxing za žene.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 07 lis 2015, 18:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Kad nece Ministar da objavii moram ja. Friska fotografija našeg Minija. Zene vozite se! Brrrrmmmn
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 07 lis 2015, 18:54 |
|
|
Ček, šta hoćeš da kažeš, da je naš Ministry zapravo Andrija Milošević?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 07 lis 2015, 19:24 |
|
|
To je Ministar! Prv. moja kolekcija!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 07 lis 2015, 23:19 |
|
|
ima li na forumu onih ******** s kockastim facama sto su u teretani stalnim 3 x 10 vjezbama napuhali misice a nemaju u njima dovoljno kuveta ni drva pred kucom da nacijepaju?
meni su ti likovi smijesni
obicno si izbriju prsa
a i obrve..ono recka dvije
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 09:25 |
|
|
granica je napisao/la: ima li na forumu onih ******** s kockastim facama sto su u teretani stalnim 3 x 10 vjezbama napuhali misice a nemaju u njima dovoljno kuveta ni drva pred kucom da nacijepaju?
obicno si izbriju prsa
a i obrve..ono recka dvije zenski-kutak/vasi-atributi-t13378.htmlMali, "isijeci glavu" i na ovu temu sliku. Da vidim sta si na Tajlandu radio tri mjeseca Nemoj starije ništa od 2013/2014. To je domaća. Da ne kažu ovi Hrvati ovdje kako Bosnje samo lopataju ko rahmetli Alija Sirotanovic. Znači bečka škola plus bicepsi i tricepsi. I BBC-u test njemačkog. A2 neki. Maksimum!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 14:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ako ćeš previše vježbat vrat, izgubit ćeš ga (odnosno bit će ti toliko širok da ga se neće ni vidjet ). Ja se nedavno vratio u teretanu. Nekoć davno radio zgibove, 3xUske, 3xŠiroke (klasične serije od po 8 komada), na benchu bio došao do 135 (kasnije smanjio, 100ka je optimalna, nema smisla toliko opterećivati zglobove), rimske ljestve su još uvijek fora, a ima još par vježbi koji su must have. Imam doma i igranjem s malim djetetom, pa Brijem si da bi za kojih pola godine, godinu trebao doći "na staro". Klopa je problem, malo-malo me "filaju" s finim stvarima, a i neispavanost. Inače bi vjerojatno bilo brže. @BBC, treba ti. Još pogotovo ak veći dio dana sjediš... Jebeni je feeling kad završiš s treningom ;) Ovo je vrhunski ako je riječ o kg i da nije neki E-stat, ili ona fora da se izbaci 1RM dok 2 lika sa strane dižu praktički pola težine. Kolika ti je tada bila težina, a i visina (ne priznajem baš postignuća ljudima s rukama ko T-rex koji bench praktički moraju dići jedva 50cm). Koliko ti je u to doba bio deadlift i čučnjevi, da vidim je li se hijerarijski uklapa. ajde šta je to, kolko se sjećam jack diže 170 al to što ga pitaš koliki su mu mtrtvo i ćućanj, kako možeš po tome zaključit jel se uklapa kad ima likova kojima je benDŽ isti ko i ćućanj (s tim da je i taj ćućanj neki sakati polu motion), a opet ima i atleta kojima mrtvo i ćućanj pogotvo trebaju za sportove kojima se bave, pa se može poklopit da je nekome ćućanj duplo veći od benDŽa
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 15:01 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovo je vrhunski ako je riječ o kg i da nije neki E-stat, ili ona fora da se izbaci 1RM dok 2 lika sa strane dižu praktički pola težine.
Kolika ti je tada bila težina, a i visina (ne priznajem baš postignuća ljudima s rukama ko T-rex koji bench praktički moraju dići jedva 50cm).
Koliko ti je u to doba bio deadlift i čučnjevi, da vidim je li se hijerarijski uklapa.
ajde šta je to, kolko se sjećam jack diže 170 al to što ga pitaš koliki su mu mtrtvo i ćućanj, kako možeš po tome zaključit jel se uklapa kad ima likova kojima je benDŽ isti ko i ćućanj (s tim da je i taj ćućanj neki sakati polu motion), a opet ima i atleta kojima mrtvo i ćućanj pogotvo trebaju za sportove kojima se bave, pa se može poklopit da je nekome ćućanj duplo veći od benDŽa Sa dužim bavljenjem i pravilnim/ravnomjernim programom, najvećem dijelu ljudi će se Bench, Squat i DL naći negdje u omjeru 2, 3, 4.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 15:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: granica je napisao/la: ima li na forumu onih ******** s kockastim facama sto su u teretani stalnim 3 x 10 vjezbama napuhali misice a nemaju u njima dovoljno kuveta ni drva pred kucom da nacijepaju?
obicno si izbriju prsa
a i obrve..ono recka dvije zenski-kutak/vasi-atributi-t13378.htmlMali, "isijeci glavu" i na ovu temu sliku. Da vidim sta si na Tajlandu radio tri mjeseca Nemoj starije ništa od 2013/2014. To je domaća. Da ne kažu ovi Hrvati ovdje kako Bosnje samo lopataju ko rahmetli Alija Sirotanovic. Znači bečka škola plus bicepsi i tricepsi. I BBC-u test njemačkog. A2 neki. Maksimum! Moze i aktualno ali samo u inboks zbog prepoznatljivih tetovaza i da obecas dash me voditi na originalnu Becku sniclu kad dodjem u Bec (u prvom tamo dje najjskuplje) ako ti bude bolje od svega sto si na ovoj temi imala priliku vidjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 15:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pantagana je napisao/la: ajde šta je to, kolko se sjećam jack diže 170 al to što ga pitaš koliki su mu mtrtvo i ćućanj, kako možeš po tome zaključit jel se uklapa kad ima likova kojima je benDŽ isti ko i ćućanj (s tim da je i taj ćućanj neki sakati polu motion), a opet ima i atleta kojima mrtvo i ćućanj pogotvo trebaju za sportove kojima se bave, pa se može poklopit da je nekome ćućanj duplo veći od benDŽa Sa dužim bavljenjem i pravilnim/ravnomjernim programom, najvećem dijelu ljudi će se Bench, Squat i DL naći negdje u omjeru 2, 3, 4. možda ceha nije u toj većini, al ok neću mu ja bit odvjetnik kako iđe put do 1k total ministre, di si sad, kakve su brojke?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 15:25 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sa dužim bavljenjem i pravilnim/ravnomjernim programom, najvećem dijelu ljudi će se Bench, Squat i DL naći negdje u omjeru 2, 3, 4.
možda ceha nije u toj većini, al ok neću mu ja bit odvjetnik kako iđe put do 1k total ministre, di si sad, kakve su brojke? Nažalost zastoj zbog unutarnje strane lakta, neki tendoni, nisam bio u teretani 6 tjedana, posvetio se trčanju. Što se tiče 1k, možda sam tu, ali samo ako se gleda teoretski 1RM, ali nikako ako se gleda neki pristojan broj repeticija, npe 3-5.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 08 lis 2015, 20:22 |
|
|
granica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: zenski-kutak/vasi-atributi-t13378.htmlMali, "isijeci glavu" i na ovu temu sliku. Da vidim sta si na Tajlandu radio tri mjeseca Nemoj starije ništa od 2013/2014. To je domaća. Da ne kažu ovi Hrvati ovdje kako Bosnje samo lopataju ko rahmetli Alija Sirotanovic. Znači bečka škola plus bicepsi i tricepsi. I BBC-u test njemačkog. A2 neki. Maksimum! Moze i aktualno ali samo u inboks zbog prepoznatljivih tetovaza i da obecas dash me voditi na originalnu Becku sniclu kad dodjem u Bec (u prvom tamo dje najjskuplje) ako ti bude bolje od svega sto si na ovoj temi imala priliku vidjeti. Salji bolan, dok nije tekma. A nije begovica cicija, nikad bila
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 09 lis 2015, 16:48 |
|
|
Pa zar i ti bona nebila??! Mislim da su od 2,5 miliona Bosnjaka 2,7 miliona iz begovskih familija. Ja nisam, ja sam samo jedan mali rajetin. :(
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 18:34 |
|
|
Granica, hoće ta fotka? Ne smiješ izgleda
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 19:03 |
|
|
Haha haha habensiemejl :P
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 19:05 |
|
|
LOL
Špijuni su medju nama :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 19:13 |
|
|
LOL neksu bar imaju stavidzet :P i kaj velish, teretana il thaiboks?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 22:08 |
|
|
granica je napisao/la: LOL neksu bar imaju stavidzet :P i kaj velish, teretana il thaiboks? Što si mi poslao sliku u boxericama? Sta je ovo ba? Kakav si ti to vehabija budući?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 22:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: granica je napisao/la: LOL neksu bar imaju stavidzet :P i kaj velish, teretana il thaiboks? Što si mi poslao sliku u boxericama? Sta je ovo ba? Kakav si ti to vehabija budući? To su vec potkracene tole ustvari, a ne bokserice, kao sto vidis koristim trening za propagiranje vahabizma. Onaj pored je uistinu muZliman. :P I hajde tu sliku vise pa da vidim da li ces mi nakon snicle pokazati grad...begovice
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 22:47 |
|
|
OK stigla, MASHALLAH. Jos samo da mi kazes za sta si glasala danas..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 22:53 |
|
|
granica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Što si mi poslao sliku u boxericama? Sta je ovo ba? Kakav si ti to vehabija budući? To su vec potkracene tole ustvari, a ne bokserice, kao sto vidis koristim trening za propagiranje vahabizma. Onaj pored je uistinu muZliman. :P I hajde tu sliku vise pa da vidim da li ces mi nakon snicle pokazati grad...begovice Hoćemo nakon toga u džamiju u peti pa u Maocu? Već sam počela burke spremati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 22:59 |
|
|
Ma more sta godj oces.. A i kontam nesto da ti u Becu haman pa moras imati uvezanu konekciju s Maocom. ZA STA SI GLASALA?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teretana Postano: 11 lis 2015, 23:12 |
|
|
Bosnjacki vidi na temi o AT. Da ne trolamo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|